bilmesmiyiiiimmm yataktan kalkar kalkmaz,lavabolara koşmayı... kraker ve beyaz leblebi yiyodum durmadan...
biri 18,biri 8 2 düşüğüm oldu malesefff ama napiim işte 2 yıl sonra aşılamayla olunca...
acı , tatlı herşeyin tadını çıkarmak istiyommm:teytey:
canım benimmm bende öyle 2 tane düşüğüm oldu 3 sene sonra alabilicem nasipse artık 7 haftalık oldum bende kalbini duyudm içim rahat şimdilik allahım sanada nasip etsin sağlıkla kucapına almayı:Saruboceq:
patlamış mısır bana iyi geldi kızlar.. hiç birşey yiyemiyordum keza..
afiyet bal şeker olsun canımm benimm
kizlaaar uyku manyagi oldum, butun gun uyusam uyurum valla
canimm gözün aydinnn :lepi:
bende cok mutluyum cooook,gecti gitti sükür..hafiften ara ara yokluyor ama olsunn..:lepi:
bu arada bende Ankaraliyim hemsoo olumunekankayizsmile
bugun benim cok agrim oldu arkadaslar fazla ayakta kalmaktanmi anlamadim koctastan
eve gelene kadar korktum bisi olcak diye
normalde adet sancisi gibi agrim oluyo onu biliyorum rahim genisliyo die
oluyomus ama bugunku agri farkliydi neden acaba:gitme:
bu arada hamileyiz dergisi aldim bugun orda 5 haftalik bebislerin susam kadar
oldugunu ve 3 katmanli deri tabakasindan olustugunu okudum kaydirigubbakcemile3
Sen bayagi gezmis olmalisin,,,yinede dikkat et yorma kendini...Allah kucagina almayi nasip etsin canim!
kizlaaar uyku manyagi oldum, butun gun uyusam uyurum valla
kizlar, 1 Mayis'ta esimle doktora gittik. USM yaptirdik, bebegim iyiymish. kesesi gorundu, bi de kalp atishlari. cok mutluyum, hersey yolunda gorunuyor. aralik gelse de, dogsa bebeshim...
hepimizi allah cabuk sevindirsin...
slm kızlar kalp atışlarını dyan arkadaşlar gözünüz aydın canlarım darısı bizlere inş. allahım sağlıkla va hayırla kucağımıza almayı nasip etsin meleklerimizi
bende de bulantılar başladı
Slm kızlar
ayy cnm gözün aydın çok güzel bir duygu değil mikizlar, 1 Mayis'ta esimle doktora gittik. USM yaptirdik, bebegim iyiymish. kesesi gorundu, bi de kalp atishlari. cok mutluyum, hersey yolunda gorunuyor. aralik gelse de, dogsa bebeshim...
hepimizi allah cabuk sevindirsin...
amanın bulantılar başlamış demek ay zeytin ara ara bende de oluyo fena dimislm kızlar kalp atışlarını dyan arkadaşlar gözünüz aydın canlarım darısı bizlere inş. allahım sağlıkla va hayırla kucağımıza almayı nasip etsin meleklerimizi
bende de bulantılar başladı
slm cnm nasılsın keyfin mi yok seninSlm kızlar
ay bende o kadar merak ediyorum ki miniğim nasıl kız mı erkek mi falan diye inşallah bak aralık gelsin istiyoduk oda geldi diye konuşacağımız günlerde gelecekgünaydın arkadaşlar,
yeni bir haftaya başladık bu demek ki geçen zamanla beraber bebişlerimiz de büyüyor..hiç haftaların bu kadar hızlı geçmesini istediğim olmamıştı..hemen aralık gelsin istiyorummm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?