2010 Aralık Anneleri

canım benimmm bende öyle 2 tane düşüğüm oldu 3 sene sonra alabilicem nasipse artık 7 haftalık oldum bende kalbini duyudm içim rahat şimdilik allahım sanada nasip etsin sağlıkla kucapına almayı:Saruboceq:

amin canım çok sağol... inşallah sende hayırlısıyla,sapasağlam bebişine kavuşursun:Saruboceq:

zaten butun gun evdeyim calismiyorum, yatarim nr yapiiim; insallah fazla uzun suemez

canimm gözün aydinnn :lepi:
bende cok mutluyum cooook,gecti gitti sükür..hafiften ara ara yokluyor ama olsunn..:lepi:
bu arada bende Ankaraliyim hemsoo olumunekankayizsmile

Oooo, hemşoymuşuz demek cucum, çok sevindim olumunekankayizsmile
Yaz gelse de gitsekkk Ankarayaaa

Son düzenleme:
bugun benim cok agrim oldu arkadaslar fazla ayakta kalmaktanmi anlamadim koctastan
eve gelene kadar korktum bisi olcak diye
normalde adet sancisi gibi agrim oluyo onu biliyorum rahim genisliyo die
oluyomus ama bugunku agri farkliydi neden acaba:gitme:
bu arada hamileyiz dergisi aldim bugun orda 5 haftalik bebislerin susam kadar
oldugunu ve 3 katmanli deri tabakasindan olustugunu okudum kaydirigubbakcemile3

hihoyyyt Selam gebelerr allah hayirli dogumlar nasip etsin insallahh...Bende aralik 09 da dogum yaptim!Bol bol yuruyunki kolay olsun

Son düzenleme:

Sen bayagi gezmis olmalisin,,,yinede dikkat et yorma kendini...Allah kucagina almayi nasip etsin canim!

kizlaaar uyku manyagi oldum, butun gun uyusam uyurum valla

nerdeyse, hepimiz ayni sheyleri yasiyoruz. ben, dun pazar gunu deye, tum gun yataktan cikmadim, arada kalktim yemek yedim, gelip uzanip,uyudum. bugun kalkip da ishe gelmek istemiyordum.

kizlar, 1 Mayis'ta esimle doktora gittik. USM yaptirdik, bebegim iyiymish. kesesi gorundu, bi de kalp atishlari. cok mutluyum, hersey yolunda gorunuyor. aralik gelse de, dogsa bebeshim...
hepimizi allah cabuk sevindirsin...

slm kızlar kalp atışlarını dyan arkadaşlar gözünüz aydın canlarım darısı bizlere inş. allahım sağlıkla va hayırla kucağımıza almayı nasip etsin meleklerimizi
bende de bulantılar başladı

günaydın arkadaşlar,
yeni bir haftaya başladık bu demek ki geçen zamanla beraber bebişlerimiz de büyüyor..hiç haftaların bu kadar hızlı geçmesini istediğim olmamıştı..hemen aralık gelsin istiyorummm..

Herkese Günaydın!!

kizlar, 1 Mayis'ta esimle doktora gittik. USM yaptirdik, bebegim iyiymish. kesesi gorundu, bi de kalp atishlari. cok mutluyum, hersey yolunda gorunuyor. aralik gelse de, dogsa bebeshim...

Sevil gözünüz aydın, darısı da bize inşallah :) Yalnız USM nedir?

Selam zeytin, bende de bulantı başladı hatta çıkarmaya başladım :/

Selam canım

ayy cnm gözün aydın çok güzel bir duygu değil mi
amanın bulantılar başlamış demek ay zeytin ara ara bende de oluyo fena dimi
slm cnm nasılsın keyfin mi yok senin
ay bende o kadar merak ediyorum ki miniğim nasıl kız mı erkek mi falan diye inşallah bak aralık gelsin istiyoduk oda geldi diye konuşacağımız günlerde gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…