2010 Aralık Anneleri

aranızda mide yanması sorunu yaşayan varmı? krampla mide yanmasından sabaha kadar uyuyamıyorumm

Canım mide yanmasını ne yazık ki bendede var.
Ben Ender Saraç'tan duymuştum üç yudum süt içiyorum çok iyi geliyor.
Mesela yarım su bardağı sütü üç yudumda içeceksin biraz miden rahatlar.
Bir de elma yemek biraz yanmayı alıyor aslında kantoron yağı mide yanmasına, reflüye falan çok iyiymiş bir arkadaşım dedi ama hamileyken kullanmaya korktum inşallah doğum sonrası midemdeki bu yanma için kantoron yağını kullanacağım.

Kızlar geçen bir arkadaşım dedi malum çatlaklar oluşmadan önce kaşınıyor ya sakın kaşıma hemen soğuya yakın suyla göbeğini yıka kaşıntı geçiyor dedi.
Çok şükür şu ana kadar çatlamam olmadı bebe yağı ve lierac krem kullanıyorum bakalım kalan son 12 haftada çatlayacak mıyımboshayallersmile

Tuba'cım kızçeni görmüşsün hadi gözün aydın yirim ben onu kaydirigubbakcemile3

hııı reziliim valla , pardon, bazen böyle saflığım tutuyor :kedi:

bence güzel gibi görünüyor. bende biberon fiyatlarını çok bilmiyorum ama bebdor iyi bir marka sonuçta canım.

teşekkür ederim canım bende 4. aydan beri magnezyum u düzenli olarak kullanıyorum ama bu çatı ağrısı, çatı genişlemesinden olan bir şeymiş, normalmiş ve yapacak bir şey yokmuş :çok üzgünüm:

aaaa kimse cevap yazmamıs bana arada kaynadım mı ? alıyım mı ki?

portbebe setleri die geçio bende baktım onlara bugün gerek var mı ya acaba onlara?

portbebe setleri die geçio bende baktım onlara bugün gerek var mı ya acaba onlara?
canım biberon hakkında hicbir fikrim yok ama portbebe ben almayı dusunmuyorum battaniyeye sarıp tasımak daha kolay olur gibi gelio bana portbebeyle bebk daha da agırlasır gibi gelio bana bilmiyorumkismile

kızlar dün oğluşumla parktaydık, bi grup kadın vardı, çay falan içiyolar. biri pardon kızınız mı olacak dedi, ben de yok erkek dedim ama basenler genişlemiş dedi, ben de şaştım çünkü öne doğru gidiyo göbişim ve herkes arkadan hamile değil gibisin diyo. sonra diğer hanımlar da katıldılar konuşmaya, yok sivri, erkek göbeği falan, teyzem ısrar ediyo yok kız gibi, ben diyorum gerçekten erkek. amma inatçı kadınlar var ya, doktorumdan iyi biliyo bi bakışta. sonra oğlum da eve gelince demez mi anne neden bana kız dedi teyze diye!
kuzu yaa. tipik somut dönem özelliği.. göremediği için tam anlayamıyor tabii kardeşinin varlığını..
benimde ısrarla erkek karnı diyorlar millet doktordan ve bu konudaki gelişmiş teknolojiden daha fazla biliyor zaten :))

Ekojenik odak ne bilmiyorum canım ya :kedi:
Ama normal olmasına sevindim herşeyin...
Maşallah bebeğine ya ben bir aydır gitmiyorum benimki de 1500 geçmiştir kesin...
canım kalbinde parlak bir nokta varmış.. ekojeni parlaklık anlamına geliyor. tek başına bir anlamı yok diye sallamamaya çalışıyorum.. seninkide kocaman olmuştur kesin. artık senide 15 günde bir çağırmaya başlayacaktır hekimin..
slm maşallah kızın kocamaaaaaan olmuş.:emir_bebek:bu arada sen nerelisin???
sağolasın canım.. karışık biraz benim memleket.. karadenizliyim.. ama karadenizliye hiç benzetmezler beni.. huyumu almışım galiba sadece oralardan :)) doğma büyüme istanbulluyum.. babam samsun'lu, annem ordu'lu.. annannemde giresunlu.. annannemin elinde büyüdüğümden çocukluğumda sık sıkta giresun'a gittiğimden ve orayı çok sevdiğimden birazda oralı sayarım kendimi :)) sen nerelisin?
gözünaydın cnm maşallah sana ve kızına...
bende o kadar çok özledim ki oğlumu 1 ay oldu tam haftaya gidecez inş bakalım kaç kilo olmuş benim bıcırık tekmeleyip duruyo şimdi :emir_bebek:
bugün oldukça yoğun bir iş temposu var kızlar o yüzden giremedim hiçç sizi çok seviyorummm

tooba gozun aydın tatlım.buyuttunuz kızları maaşallah...saka maka 31 den gidiyosunuz hee

masallah canım kocaman olmus melegin bende cok merak ediyorum acama 800 900 gr falan olmusmudur bilmiyorumkismile persembe gunu gitcem doktora bakalım ne kadar buyumus miniğimopuyorumnanaktan

canım maşaaallllaaah size, bende çok özledim miniğimi haftaya çarşamba da benim kontrolüm var, iple çekiyorum o günü

nasıl büyümüştür minişin şimdi. 2 katına çıkmıştır ağırlığı bence canım. bizim kerata da 15 eylül de 900 gr dı bakalım haftaya ne kadar olacak göreceğiz :))

geçmiş olsun cnm

cnm maşallah bebişine kojaman olmuş yahuuu..inş 15 gün sonra dediğin gibi hiç bir sorun kaLmaz tatLım

tooba canım maşallah kızına. 2kiloya yaklaşmış. :nazar: hep böle sağlıklı güzel hbrler alırsın inşalah...

teşekkür ederim canlar.. her gittiğimizde daha çok büyüyorlar maşallah.. bizde daha bir keyif oluyoruz.. neydi daha dün fasülye gibiyken bir şekile benzetmeye çalıştığımız günler :)) doğuracaz neredeyse

bu oto koltuğu nu hemen kullanmak zorundamıyız?bizim araç ortak montesi yani tak çıkar kolay oluyomu sürekli araçda kalsın istemem bir sürü çocuk biniyo anasını ağlatırlar.:olmaz:kötükedihüso

oto koltuğu zorunlu canım hemen kulanıaksın tabikiii... sen baza almazsın baza otomobilde sabit kalıyo üzerine ana kucağı geliyo sen sadece ana kucağını al oda emniyet kemeriyle takılıyo ve kolay çıkarıp alırsın...

bahsettiğim, pusetede monte olan portbebe çok gerekli değil eğer ana kucağı-oto koltuğu aldıysanız çünkü portbebe 6 ayına kadar kullanılıyor ana kucağı yine pusete monte olanlar 1 yaşına kadar kullanılıyor....

bende henüz çatlamadım çok şükür.. eskiden kalma çatlaklarım var.. bu lierac işe yarıyor mu ne? ama son ay oluyormuş zaten ne oluyorsa.. bu nedenle tetikteyim.. birde gebelikten dolayı cildim çok kuruduğundan çok kaşınıyorum ben bunun çatlaklarda alakalı olduğunu sanmıyorum pek.. en azından benimkinin..

TOOBA canim massallah prensesine,kocaman olmus :nazar:
doktorun parlakligi sorun olarak görseymi mutlaka bilgi verirdi tatlim,icini rahat tut,sag salim dogacaklar insallah,az kaldi :dance:

portbebe ya da ana kucağını mı diyorsun

mide yanması olmaz olur mu canım yaa. benimde özlellikle akşamları çok artıyor. eğildiğimde falan acı bir tat geliyor ağzıma. yediklrime dikkat etmetye çalışıyorum, yüksek yastıkla falan yatmaya çalışıyorum ama bu sonuçta hamilelikten ve ne yapsan tam olarak fayda etmiyor işte. :çok üzgünüm:

canım benim nedense gece ortaya çıkıyor sanki uytmamak için hiç midem bulanmadı ama buda çok kötü birşey ya anne olmak kolay değil

bende henüz çatlamadım çok şükür.. eskiden kalma çatlaklarım var.. bu lierac işe yarıyor mu ne? ama son ay oluyormuş zaten ne oluyorsa.. bu nedenle tetikteyim.. birde gebelikten dolayı cildim çok kuruduğundan çok kaşınıyorum ben bunun çatlaklarda alakalı olduğunu sanmıyorum pek.. en azından benimkinin..

zuzumm kasinti kuruluktan ama maalesef kuruyan cilt daha kolay catliyor..cildi yaglarla,kremlerle nemlendirme sebebide bu..aman amannn kurumasina firsat verme sakin,bir elin yagda bir elin kremde olsun;)
durup durupta son 10 gün catlamak yeni kabusum olduuu eyvahedigeldismile

Valla bir arkadaşım geçen sene doğum yaptı hamileliğinin 6. ayından itibaren lierac kullandı ve tek bir çatlağı olmadı.
Hemde karnı kocamandı bebeğide iriydi ama bir tek diz kapağının arkasına krem sürmemiş sadece orada çatlama olmuş eğer akıl edip sürseydim oradada olmayacaktı diyor.
Bende önümde böyle bir örnek olunca lierac kullanmaya başladım şimdilik birşey yok umarım minimum çatlakta ve hatta keşke olsa hiç çatlakla hamileliği tamamlarım diye umuyorum.:)

Yurtdışında yaşayan arkadaşlara bir sorum olacaktı özellikle Almanya'da yaşayan varsa aramızda şahane olacak.:)
Quinny, McLaren, Maxi Cosi bebek arabaları ve ana kucaklarının fiyatları aşağı yukarı oralarda kaç Türk lirasına tekabul ediyor.bilmiyorumkismile
Yani Türkiye ile arada yüksek bir fark varsa Almanya'dan getirtmeyi planlıyorumda nette bakındım tam bi fiyat bulamadım.

kizlar henüz bebek odasi almamis olan arkadaslar icin bi site öneriyorumm
istanbul,ankara ve boluda bayilikleri varmis...
epey kaliteli oldugu yolunda duyumlar aldimm

StyleWood

kuzu yaa. tipik somut dönem özelliği.. göremediği için tam anlayamıyor tabii kardeşinin varlığını..
benimde ısrarla erkek karnı diyorlar millet doktordan ve bu konudaki gelişmiş teknolojiden daha fazla biliyor zaten :))

canım kalbinde parlak bir nokta varmış.. ekojeni parlaklık anlamına geliyor. tek başına bir anlamı yok diye sallamamaya çalışıyorum.. seninkide kocaman olmuştur kesin. artık senide 15 günde bir çağırmaya başlayacaktır hekimin..

sağolasın canım.. karışık biraz benim memleket.. karadenizliyim.. ama karadenizliye hiç benzetmezler beni.. huyumu almışım galiba sadece oralardan :)) doğma büyüme istanbulluyum.. babam samsun'lu, annem ordu'lu.. annannemde giresunlu.. annannemin elinde büyüdüğümden çocukluğumda sık sıkta giresun'a gittiğimden ve orayı çok sevdiğimden birazda oralı sayarım kendimi :)) sen nerelisin?

teşekkür ederim canlar.. her gittiğimizde daha çok büyüyorlar maşallah.. bizde daha bir keyif oluyoruz.. neydi daha dün fasülye gibiyken bir şekile benzetmeye çalıştığımız günler :)) doğuracaz neredeyse

ben izmirliyim canım annem babam erzurumlu tabi küçük yaşta izmire gelmişler 30 35 yıldır izmirdeler.tabi ne kadar izmirde doğsam erzurumu hiç görmesemde erzurumluyum.geçenlerde bi şeye piii diyerek başlamıştın cümlene bizde çok kullanılır piii yada puuu hemşerim olabilirsin diye düşündüm :1: bugünde kızçe diyince dedim göçmen heralde tutturamadım bi türlükaydirigubbakcemile3

Yurtdışında yaşayan arkadaşlara bir sorum olacaktı özellikle Almanya'da yaşayan varsa aramızda şahane olacak.:)
Quinny, McLaren, Maxi Cosi bebek arabaları ve ana kucaklarının fiyatları aşağı yukarı oralarda kaç Türk lirasına tekabul ediyor.bilmiyorumkismile
Yani Türkiye ile arada yüksek bir fark varsa Almanya'dan getirtmeyi planlıyorumda nette bakındım tam bi fiyat bulamadım.

canimm mclarenin bi modeli var ama hatirlayamadim,onu alma bi kere..amerika ve kanadada toplatiliyormus cünkü bebislerin elini kistirip koparan bi illetmis...
burdada cok kullanilan bi marka degil acikcasi...
en iyisi hartan ve teutoria aslinda ama gercek bi araba parasi maalesef...
quinny hangi modelini istedigini söyle,burdaki fiyatina bakiyim...
yalniz bildigim kadariyla set halindede alabiliyorsun..yani sepeti,maxi cosisi,biraz büyünce oturacagi koltugu...

Back
X