2010 Aralık Anneleri

Burda da gece yağmur vardı canım.Serinledi biraz hava iyi oldu :)) Bende gece uyuyamadım sabahta erken uyandım şimdi uyukluyorum geride yatmak istemiyorum gece belki rahat uyurum inşallah yani :))) TAbi senin işin daha zor canım hem iş hem ev.Allah kolaylık versin neyse az kaldı iznine.

gunydın kızlar nasılsınız.. benim sinirlerim bozuk 1 ay oldu bebişimi gormedim bugun randewum wardı sabah arıyolar dr un işi cıkmıs taaaaaaaa 11 ekime yeni randewu werdi nasıl iş bu yaa klava:

Bu olaya bende deli oluyorum o zaman başka bir doktor bakcak o gün.Bana aynısını birde yumurta takibi yapılırken yaptılar nasıl deli oldum varya Allahtan çatlama zamanı falan geçmemişti yoksa kliniği havaya uçurabilirdim.

Selam kızlar.

Umarım herkes iyidir.Ben gribi bir türlü atlamadım yahu.Bugün tam 6. gün ilaç da almadığım için yavaş yavaş geçmesini bekliyeceğiz sanırım.Valaha kendinize dikkat edin kızlar çok kötü, hatta gidip grip aşısı vurulun , ben geçince gidip vurulucam.Hamile olduğumuz için kolay kolay geçmiyor çünkü.

Bu arada dün doktora gittik.Canım kızım 1050 gram 34 cm olmuş.1 ayda 500 gram almış oluyor.Artık bundan sonra daha hızlı alır.Şekerim yüksek çıkar sanmıştım normalin altında çıktıkaydirigubbakcemile3 çok ilginç yaa o kadar tatlı yiyorum nereye gidiyor : ) Ferrum'un da iğnesine başladık.Zaten kabızlıktan ölüyorum ilacını vermedi.İğnesine de alışığım zaten : )

Son düzenleme:

canım bende de aynı durum sözkonusu.
bakalım ben 15 ekimde randevum var
ozman sorucam ne diyecek.
31+1 oluyrum 1 kasımda sata göre eğer verirse o zmöan çıkmayı düşünüyorum.
yoksa 7 kasımda falan galiba.ben artık çalışmak istemiyorum
evimde olmak istiyorum.

yok canım alttan bakmıyor tecrübeli bi doktor normal usg de de anlıyor rahim ağzını..

kız yalçın bey alttan baktı rahim ağzına.
benim doktorum tecrübeli değil mi sence.zemuszemus
doktor hangisini uygun görüyosa onu yapar bence.

gunydın kızlar nasılsınız.. benim sinirlerim bozuk 1 ay oldu bebişimi gormedim bugun randewum wardı sabah arıyolar dr un işi cıkmıs taaaaaaaa 11 ekime yeni randewu werdi nasıl iş bu yaa klava:

valla ben olsaydım ben de çok sinirlenirdim
şimdi bekle 11 gün daha
ya bzi ne hayecanla bekliyoruz o randevu gününü dimi ama.

gunydın kızlar nasılsınız.. benim sinirlerim bozuk 1 ay oldu bebişimi gormedim bugun randewum wardı sabah arıyolar dr un işi cıkmıs taaaaaaaa 11 ekime yeni randewu werdi nasıl iş bu yaa

klava:

amann valla insan sinir olur,daha 10 gün var ... bu doktorlar bazzen hiç anlamıyorlar bizilmaz:

günaydın denizim yollasaydın o şimşekleri yağmuru bana ben bayılırımŞeniz

maşallah kızına canım.
ayyyy kocaman oluyolar.
bend eçok merak ediyorum bakalım nekadar oldu
tospam benim.
ben de kabızlık için kayısı yiyorum faydasını gördüm ama çok zor bişi ya.

gözün aydın canım,maşallah bebişineşekeride atlatmışsın çok iyi olmuş...

Hoşgeldin canım maşallah kızını senle aynı gidiyoz bakalım bizim paşa ne kadar olmuş :)

geçmiş olsun hemde gözün aydın bebişlerimiz hızla büyüyolar valla çok heyecanlı.

mavrulam sanırım düşmüşsün banyoda
geçmiş olsun canım
aman dikkat et kuzum ya
bend eçok korkuyorum düşmekten
hep rüyaalrıma giriyo
okulda çocukalr çarpıyo ben düşüyorum falan
Allah korusun bebişlerimizi.

burxkan send e grip mi oldun kuzum
herkes yavaştan hastalanmaya başladı
offff inşallah hastalıksız geçirirzi bu kışı

kızlar aranızda benim gibi u havalardan çok bunalan.
sürekli yanıp terleeyn varmı
yoka sorun bende mi.
havalar soğusun ya

bende evde sıkılmaya başladımkaydirigubbakcemile3deniciğim bi rapor felan alsan biraz o kadar yoruluyorsan,ki insan da yoruluyo,ben derse bile girmiodum ki gidip gelmek yoruyordu beni..çok haklısın yaniokulun kendi gürültüsü insanı yoruyor...

amann valla insan sinir olur,daha 10 gün var ... bu doktorlar bazzen hiç anlamıyorlar bizilmaz:
ewet 1 aydır zten goremedim minigimi ne kadar merak ediyodum :sinifsinif: ya sunu anlymıyorum ya bu 10 gun içinde dogum yapcaklar nolcak... ben drum hamile dogumuma giremicek die dr degistirdim .. simdi dogurcak olsam baska dr mu dogurtcaktı beni kötükedihüso

kızlar aranızda benim gibi u havalardan çok bunalan.
sürekli yanıp terleeyn varmı
yoka sorun bende mi.
havalar soğusun ya
bende aynıyım canım normalde ben usurdum esim terlerdi simdi o usuyoo ben ter dokuyorum dua edelimki yaz annesi diiliz dusunsene hamileligimizin bu aylarında bide havlar sıcak olsa kafamçokkarıştı

maşallah kızına canım.
ayyyy kocaman oluyolar.
bend eçok merak ediyorum bakalım nekadar oldu
tospam benim.
ben de kabızlık için kayısı yiyorum faydasını gördüm ama çok zor bişi ya.

Canım sağol.

Ben hamileliğin başından beri çekiyorum.Deenemediğim bir şey kalmadı kuru incir, kayısı bol su , sebze meyve yok yok geçmiyor.Dün dokturum bana ACTİ flora prebıotic tablet verdi inşaallah düzene girer.

gözün aydın canım,maşallah bebişineşekeride atlatmışsın çok iyi olmuş...

Hoşgeldin canım maşallah kızını senle aynı gidiyoz bakalım bizim paşa ne kadar olmuş :)

geçmiş olsun hemde gözün aydın bebişlerimiz hızla büyüyolar valla çok heyecanlı.

Sağolun kızlar.Evet artık hızla büyüyorlar , randevu günleri gelmek bilmez artık.Zaten heyecan ve stres den dolayı uyuyamıyoruz, 2 ay sonra artık uyku nedir bilmeyeceğiz kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

daha dur be kuzum yeni çıktın izne.
aslında yorulmuyorum
benimki tembellikten
okul açıldı
işte 1 ay sonra izne çıkıcam
o havadayım kalk giyin git zor gelio niyeyse.
üşengeçlikten.
evde dinlenemk daah cazip gelio şuan bana.
sabredicez
aam kendime iyi hissetmesem heemn alırım rapor zaten.

evet ya bence randevunda konuş doktorunla.
ama doktorların böle işleri kongreleri yok toplantıalrı çıkıyo
olabilir yani.
şans işi biraz
benim doktor da gşdio
ama randevualrını ona göre ayarlıyo sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…