2010 Aralık Anneleri

merhaba kızlar. belki facebooktan okumuşsunuzdur. 27 kasımda doğum yaptım 35hafta 4 günlükken. Bi anda suyum gelmeye başladı ne yapacağımı şaşırdım. hastaneye gittik ve 35. haftanın sınır olduğunu, bebeğin solunum sıkıntısı çekebileceğini ve hastanenin yenidoğan yoğun bakım hiz*****in yeterli olmadığını söylediler ve bizi başka bir hastaneye gönderdiler. Acilen sezeryana alındım. Çıktığımda bebeğimi yoğun bakıma almışlardı. Ancak 10 saat sonra 1 dakikalığına gösterdiler yavrumu. 1 hafta küvezde kaldı. üzüntüden sütüm gelmedi kaç gün. Şükürler olsun şimdi evimizdeyiz. Geceleri hiç uyumadım ve göğüslerime masaj yapa yapa süt gelmesini sağladım. Ama malesef yeterli değil hala ve mecburen mama da veriyorum kuzuma. 2740gr doğdu ama biraz kilo verdi. Umarım bu günleri atlatıcaz. Yavrum sapasağlam kucağımda ya buna şükrediyorum. Sütümün az oluşunu çok kafama taktım,hala da takıyorum ama önemli olan canının sağ olması tabi. Yine de ümidimi kesmedim. Rabbim yarattıklarının rızkını verir. Benim kızımın da anne sütü kısmeti boldur inşallah. doğum yapmayan herkese hayırlı doğumlar ve bol anne sütü inşallah.....

ewet canım senin doğum başlamış allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
ne güzel yaaa bize daha vaarr

yasminaa sana da geçmiş olsun canım ama üzme kendini sağ salim almışsın bebeğini kucağına ne güzel
keyfini çıkar süt konusunda da sıkma canını içini rahat tut gelir sütün zaten

canım bebeğini sık sık emzir sürekli göğsünde tut ve günde en az 3 lt sıvı tüket su komposto çorba gibi daha bi kaç gün önce hemşire anlattı bunları ve stres yapma emzirdiğin sürece sütün olurmuş hemşire öyle dedi.

canım önce gözünaydınn.
sonra da geçmiş olsun ttalımmmm.
sağlıkla büyütmek nasip olsunnnn
sütün gelir inşallah ama psikoloji çok öenmli diyoalr
fazla stres yapmamaya çalışşş
ama önemli olan bebeğinin şuan seninle evinizde sağlıkla olmasııı
gerisi boş gelir merak etme

ayyyyyyyy inanmıyorummmmm sinemcimmmm doğuruyomuuu
belki de doğurmuştur bile.
tatlişkom tlfu varsa özelden yazsana bana
ayyy başından ebri beraberiz biz onunla
taaa hamile kalmaya karara verdiğimiz andan beriiii
bi msj atayımmm
inşallah sağlıkla dünyaya gelmiştir Masal bebk annesine fazla sancı çektirmeden..

canım gözünaydınnnn
ohhhh bebişinle güzel güzel vakitmi geçiriyosunn
helva ye tatlım tahin helvası sütü artırıyomuşşş
inşallah artar kuzum
sağlıkla büyütmak nasip olur inşallah.
listemize ekliim seni de

oyyyy oyyyy börekmiii.
geliyorum yemeye
zaten herşeyi yemek istiyorummmm
bak seni de yerimmm börekle beraber
ama kızıyorum sana ne temziliğ kızım ya
geldik son ana yorma kendini fazla

canım gözün aydın... hiç stres yapma stres sütü etkliyomuş...

oyyyy oyyyy börekmiii.
geliyorum yemeye
zaten herşeyi yemek istiyorummmm
bak seni de yerimmm börekle beraber
ama kızıyorum sana ne temziliğ kızım ya
geldik son ana yorma kendini fazla

Canım kar varmış gelemediler ya Börekler kaldı keşke yakın olsak hiç üşenmez getirirdim vallahi. Tatlım ev çok kirlenmişti şurası burası derken abarttım biraz ama bak doğurmadım :)
Kucukprens online değil sanırım ben özelden yazayım sana Sinem'in telini. Sesi öyle iyi geliyordu ki denizim doğumla ilgili tüm korkularımı attım vallahi.

pandamm nerede yahu? Nihayet doğurdu mu acaba?
Bir de Hazarfen vardı,muhasebeci falan. Niye kayboldu ki bu kızlar acep?

Son düzenleme:

canım börekelr fazla kalıcak şimdi
olmadı ama
ben olsaydım yerdimmmmm
valla süper olurdu
keşke hepimiz yakın olsaydık
sonrada bebişlerle aralık anneleri günü yaaprdıkkkk
sağol canımm bi msj atayım
korkma kız sonunda mis kokululara kavuşak varrr

ayyy acayip terledimmmm
anenm yanımda perdeleri ütülüooooo
piştimmm
az çıkayım da dinleenyimmmm biraz

bazen olabiliyomuş canım bi arkadaşa daha olmuştu.ama bazen doğumu tetikleyebiliyomuş.dinlen bence uzanıp.bebek hareketlerini de kontrol et.
.aman inşallah öle bişi olmaz ya az kaldı şurda 4 güncük ama hala aara ara kan geliyo peçeteye doktoru aradom sordum olabilir dedi kasılmaların çok fazla değilse.

ekinceee gözün aydınn canımm

Sporstar doğuma girmiş.Rabbim hayırLısyLa sağlıkla sıhhatle masalına kavuşmayı nasip etsin kolay bir şekilde

yasmina cnm hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun..İnş sütünde bollaşır kuzunu bol bol emzirirsin.

Ya kızlar bebek hareket ettikçe alt tarafta batmalar oluyor. Ama ciddi canımı yakıyor. Batma derken iğne batması gelmesin aklınıza,bıçak daha uygun olur. Var mı sizde böyle bir şey. Sancı falan değil,düzensiz bir şekilde...

canım senin haftandayken bende de sürekli oluyodu, şimdi de oluyo gerçi ama daha az. Altlarda hareket ettikçe resmen hoplatıyodu velet

kızlarrrrrr oğluşumla biz geldiiiiiiikkkk
size haber verme fırsatım olmadı çarşamba saat 13:49 da bebişime kavuştum

spinal sezeryanla doğum yaptım çok şükür bebeğim sağlıklı
3.610 gr 50 cm doğdu yavrum beniimm allah hepinize bu duyguyu tattırsın inşş
daha sonra detayları paylaşırımm

maşallah canım bebişine allah analı babalı büyütsün inşallah....

canım hayırlı olsun,maaşallah bebişine de...detayları bekliyoruz:))
bu arada sporstarda doğuma girmiş,İnşallah hayırlısıyla kolaycacık yapar doğumunu:)) Allah yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…