günaydın kızlarr
sanırım sancılarım varr,
sabah
7;45
8:00
8:12
8:31
8:43de olmak üzere şuan hala beklemedeyim
adet sancısı gibi sanki üşütmüşüm gibide ama,baya uzun sürüyor 1dk kadar
ve tuvalete gitme ihtiyacı oluyor böle adet olduğumuz zamanlarda tuvalete gitsek gelsede rahatlasak hissi var
bugünde 9buçuk gibi annemle babam gelicekti duruma göre doktora giderim onlarla
bakalım sancımı ne bu ama ilk defa oluyor bu
merhaba kızlar. belki facebooktan okumuşsunuzdur. 27 kasımda doğum yaptım 35hafta 4 günlükken. Bi anda suyum gelmeye başladı ne yapacağımı şaşırdım. hastaneye gittik ve 35. haftanın sınır olduğunu, bebeğin solunum sıkıntısı çekebileceğini ve hastanenin yenidoğan yoğun bakım hiz*****in yeterli olmadığını söylediler ve bizi başka bir hastaneye gönderdiler. Acilen sezeryana alındım. Çıktığımda bebeğimi yoğun bakıma almışlardı. Ancak 10 saat sonra 1 dakikalığına gösterdiler yavrumu. 1 hafta küvezde kaldı. üzüntüden sütüm gelmedi kaç gün. Şükürler olsun şimdi evimizdeyiz. Geceleri hiç uyumadım ve göğüslerime masaj yapa yapa süt gelmesini sağladım. Ama malesef yeterli değil hala ve mecburen mama da veriyorum kuzuma. 2740gr doğdu ama biraz kilo verdi. Umarım bu günleri atlatıcaz. Yavrum sapasağlam kucağımda ya buna şükrediyorum. Sütümün az oluşunu çok kafama taktım,hala da takıyorum ama önemli olan canının sağ olması tabi. Yine de ümidimi kesmedim. Rabbim yarattıklarının rızkını verir. Benim kızımın da anne sütü kısmeti boldur inşallah. doğum yapmayan herkese hayırlı doğumlar ve bol anne sütü inşallah.....
merhaba kızlar. belki facebooktan okumuşsunuzdur. 27 kasımda doğum yaptım 35hafta 4 günlükken. Bi anda suyum gelmeye başladı ne yapacağımı şaşırdım. hastaneye gittik ve 35. haftanın sınır olduğunu, bebeğin solunum sıkıntısı çekebileceğini ve hastanenin yenidoğan yoğun bakım hiz*****in yeterli olmadığını söylediler ve bizi başka bir hastaneye gönderdiler. Acilen sezeryana alındım. Çıktığımda bebeğimi yoğun bakıma almışlardı. Ancak 10 saat sonra 1 dakikalığına gösterdiler yavrumu. 1 hafta küvezde kaldı. üzüntüden sütüm gelmedi kaç gün. Şükürler olsun şimdi evimizdeyiz. Geceleri hiç uyumadım ve göğüslerime masaj yapa yapa süt gelmesini sağladım. Ama malesef yeterli değil hala ve mecburen mama da veriyorum kuzuma. 2740gr doğdu ama biraz kilo verdi. Umarım bu günleri atlatıcaz. Yavrum sapasağlam kucağımda ya buna şükrediyorum. Sütümün az oluşunu çok kafama taktım,hala da takıyorum ama önemli olan canının sağ olması tabi. Yine de ümidimi kesmedim. Rabbim yarattıklarının rızkını verir. Benim kızımın da anne sütü kısmeti boldur inşallah. doğum yapmayan herkese hayırlı doğumlar ve bol anne sütü inşallah.....
Selam Tontişler,
Şimdi SPORSTAR ımızla görüştümmmm, hastanedeymiş yatış vermişler, sancılar aynı şekilde devam ediyormuş ve henüz açılma yokmuş. Bikaç saate kadarda olabilirmiş, sabaha karşıda doğabilirmiş MASAL bebek. Henüz belirsizmiş.
Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşımızdan, inşallah sağlıkla bir an önce kavuşur yavrusunaa
şimdi herkes tatlı uykusundadır ama biz Masal'ımla ayaktayız.....
Masl'ım perşembe 09.45 de 43cm boy ve 2600gr olarak spınal sezeryanla doğdu..ayrıntılar sonra....sütüm çok az babamız şimdi mama almaya gitti ..
Gece yarısı 2 tepsi börek yaptım. Yarın kv ve börülce gelecek :)
Gerçi kadının günahını almayayım hiç bir şey yapma ben alıp geliyorum. Bir çay koyar içeriz dedi emme olmuyor işte. Temizlikte yaptım evim ne kirliymiş meğer :78: Yani bu gece doğurmazsam daha doğurmam :)
oyyyy oyyyy börekmiii.
geliyorum yemeye
zaten herşeyi yemek istiyorummmm
bak seni de yerimmm börekle beraber
ama kızıyorum sana ne temziliğ kızım ya
geldik son ana yorma kendini fazla
Canım kar varmış gelemediler yaBörekler kaldı keşke yakın olsak hiç üşenmez getirirdim vallahi. Tatlım ev çok kirlenmişti şurası burası derken abarttım biraz ama bak doğurmadım :)
Kucukprens online değil sanırım ben özelden yazayım sana Sinem'in telini. Sesi öyle iyi geliyordu ki denizim doğumla ilgili tüm korkularımı attım vallahi.
.aman inşallah öle bişi olmaz ya az kaldı şurda 4 güncük ama hala aara ara kan geliyo peçeteye doktoru aradom sordum olabilir dedi kasılmaların çok fazla değilse.bazen olabiliyomuş canım bi arkadaşa daha olmuştu.ama bazen doğumu tetikleyebiliyomuş.dinlen bence uzanıp.bebek hareketlerini de kontrol et.
Günaydın kızlar ins bu yazdığım gider.. telden giriyorum hastanedeyim daha Pazartesi cikicam.. Evet bencede dogum sancısı benim de10 dk birdi.. daha sık sancılar hiç olmadı zaten.. Dogum yapacaklara Allah kolaylık versin bebekleriyle sağlıklı uzun ömürler nasip etsin Allahım
hadi sinemcim güzel hayırlı haberlerle gel.. haberimiz olsun ama mutlaka
Ya kızlar bebek hareket ettikçe alt tarafta batmalar oluyor. Ama ciddi canımı yakıyor. Batma derken iğne batması gelmesin aklınıza,bıçak daha uygun olur. Var mı sizde böyle bir şey. Sancı falan değil,düzensiz bir şekilde...
kızlarrrrrr oğluşumla biz geldiiiiiiikkkk
size haber verme fırsatım olmadı çarşamba saat 13:49 da bebişime kavuştum
spinal sezeryanla doğum yaptım çok şükür bebeğim sağlıklı
3.610 gr 50 cm doğdu yavrum beniimm allah hepinize bu duyguyu tattırsın inşş
daha sonra detayları paylaşırımm
kızlarrrrrr oğluşumla biz geldiiiiiiikkkk
size haber verme fırsatım olmadı çarşamba saat 13:49 da bebişime kavuştum
spinal sezeryanla doğum yaptım çok şükür bebeğim sağlıklı
3.610 gr 50 cm doğdu yavrum beniimm allah hepinize bu duyguyu tattırsın inşş
daha sonra detayları paylaşırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?