Evet bizde cumartesi karar vereceğiz ama ne zormuş yahu . normal doğuma öyle konsantre olmuşum kiaysun canım sağlıkla al bebeğini kucağına darısı başımıza bööyle hazırlanmakta ne zevklidir....
evet canım benim eşimde bekleyelim diiyo 40+3 4 e kadar bakalım bi pazartesi olsunda artık doktorumuzla beraber karar vericez.... belki gelirler....
merhaba kızlar birsuru doguran olmus Allah analıbabalı buyutsun.. Allah bizlerede bebişlerimizi saglıkla kucagımıza almayınasip etsin.. bende gecen cuma dr a gittim 3500 gr civarlarında bebişim alttanmuayenede acılma yok rahim dardedi aynı zamanda da bebeğin basına elledim dedi :S bu cuma tekraar gitcem en son ayın 24une kadar normal olursa olur olmazsa bebek bayagıbuyur doguramazsın dedi :S siz ne dusunuyosunuz ya ne yapmalıyım.. hep normale sartlandırmıstım kendimi.. bu arada dogumu siz baslatamazmısınız die sordum suni sancı veririz ama mahfolursun parcalanırsın dedi :Scok kararsızım
En azından seninki kanaldaymış ,benimki yan duruyormuş poposu yukarda sağda kafası aşağıda solda .Kafanı karıştırmak gibi olmasın da kilosu 4 ü geçerse normal doğum zor olabiliyormuş ama geçmemişse ve imkanın varsa neden normal olmasın ki.Ama çatın darsa bence de sezeryan düşünmelisin .Seni anlayabiliyorum çünkü ben de çok istiyorum normal doğumuHayırlısı hakkımızda...
Kızlar iki sayfa okudum hep normal istiyoruz ama bu doktorlar bahanelerle bizi normalden uzaklaştırmaya çalışıyormuş gibi geliyor
Çatısı dar denen arkadaşlar başka bir doktora muayene olmanızı öneririm, avrupada amerikada çoğu kadın normal doğuruyor, üstelik türk kadını kalçası ile ünlüdür, bizim çatılarımız nasıl dar anlayamıyorum!! Gerçi kalçanın büyüklüğüyle ilgisi de yok çatının ya neyse kızıyorum bu doktorlara
walla bana da ole geliyor ama dr uma da guveniyorum:18: artık onumuzdeki 10 gun içinde bebişimin kendiliginden gelmesi için dua etcem napim..Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsinKızlar iki sayfa okudum hep normal istiyoruz ama bu doktorlar bahanelerle bizi normalden uzaklaştırmaya çalışıyormuş gibi geliyor
Çatısı dar denen arkadaşlar başka bir doktora muayene olmanızı öneririm, avrupada amerikada çoğu kadın normal doğuruyor, üstelik türk kadını kalçası ile ünlüdür, bizim çatılarımız nasıl dar anlayamıyorum!! Gerçi kalçanın büyüklüğüyle ilgisi de yok çatının ya neyse kızıyorum bu doktorlara
aynen canım hepimizin hakkında hayırlısı olsunEn azından seninki kanaldaymış ,benimki yan duruyormuş poposu yukarda sağda kafası aşağıda solda .Kafanı karıştırmak gibi olmasın da kilosu 4 ü geçerse normal doğum zor olabiliyormuş ama geçmemişse ve imkanın varsa neden normal olmasın ki.Ama çatın darsa bence de sezeryan düşünmelisin .Seni anlayabiliyorum çünkü ben de çok istiyorum normal doğumuHayırlısı hakkımızda...
Heh seni gördüğüm iyi oldu :) Seninle satımız aynı ve sen de normal istiyordun hatırladığım kadarıyla .Sana doktorun ne dedi bebek kanala inmişmi benim çatım fena değilmiş de bebeğim hem yan duruyormuş hem de yukardaymış alttan muayene de rahime dokunamadım bile dedi .Çok bekleriz dedi hatta yüzde verdi yüksek ihtimal sezeryan dedi.Sen de durumlar nasıl anlat hele :) Bir de bebeğim 3 kilo olmuş benim bu cumartesi son kararı vericez inşallah seninde fikrini merak ettim :)
canım ben istemedim kalça çıkığı ameliyatım olduğu için hemde tüp bebek olduğu için sezeryanda kararlı benimki.spinal sezeryan olacağım canımSanırım sezeryan olacaksın ,Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.Sen mi istedin sezeryanı normal doğum düşünmedin mi .Bebeğin pozisyonu ne durumda .Çok soru sordum biliyorum ama tarihlerimiz yakın bana da sezeryan diyorlar merakım ondan :) Bir de normal sezeryan mı epidural ya da spinal mi olacaksın şimdilik sorumlarım bu kadar
Evet hayırlısıyla normal istiyorum bakalım, çatı muayenesi oldum bende müsait dedi doktorum. Bizim bebekte 3 kilo olmuş, ve kanala henüz girmemiş. Bazı sabahlar yukarda hissediyorum bazen aşağıda hissediyorum, fırsat buldukça yürümeye çalışıyorum.
Doktorum ayın 26sına kadar bekleriz gelmezse kulağından çeker getiririz dedi. Suni sancı verecekmiş ama o zaman olsun 4kilonun altındaysa denerim yoksa denemem suni sancıyı diye düşünüyorum.
Nst lerin nasıl çıkıyor senin?
Evet hayırlısıyla normal istiyorum bakalım, çatı muayenesi oldum bende müsait dedi doktorum. Bizim bebekte 3 kilo olmuş, ve kanala henüz girmemiş. Bazı sabahlar yukarda hissediyorum bazen aşağıda hissediyorum, fırsat buldukça yürümeye çalışıyorum.
Doktorum ayın 26sına kadar bekleriz gelmezse kulağından çeker getiririz dedi. Suni sancı verecekmiş ama o zaman olsun 4kilonun altındaysa denerim yoksa denemem suni sancıyı diye düşünüyorum.
Nst lerin nasıl çıkıyor senin?
Reaktif yani sancı falan yok bebeğin hareketleri çok iyi dedi bana vermiyor nst mi biriktiriyor doktorum :) Benimki de 28 aralığa kadar bekleriz dedi suni sancı önermedi sakıncalı olurmuş benim durumumda .Yani sancıyı çekip sezeryana dönmektense sezeryan olayım daha iyi diyorum ki etrafımdaki herkes aynı kanıda.Demek seninki de kanala girmemiş.Ama duruşu doğrumu seninkinin.Valla yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum ama benim bebeğim alttan muayeneye kadar aşağıdaydı şimdi ellerini çok net hissetmiyorum ayakları da sağ kaburgamda gibi korktu kızım yukarı kaçtı :) nasıl anlatsam bilemiyorum ama resmen altta (vajinada)hissediyordum onu hatta doktoruma kızım her hareket ettiğinda altta hissediyorum onu sanki eli ordaymış gibi dedim.Ara ara yine öyle oluyor benim.Allah korusun dedi doktor eliyle falan rahmi yırtıp çıkması durumunda çok kötü olurmuş .Sen suni sancıya evet dedinmi .Ben nstem de 60 larda sancı gördüm ama sancın yok dedi doktor.Zaten ben de hissetmiyorum ama bebeğimin hareketleri çok tuhaf sanki kanala yerleşmek için uğraşıyor.Resmen karnım bir sağa bir sola yamuluyor ve hareketleri çok sert kaıslıyor karnım.Bilmiyorum vallahi bir tarafım diyor cumartesi ver kararını al kızını kucağına bir tarafımda diyor ya normal gelirse .Anlayacağın kafam karmakarışık.
canım ben istemedim kalça çıkığı ameliyatım olduğu için hemde tüp bebek olduğu için sezeryanda kararlı benimki.spinal sezeryan olacağım canım
aynı canım aynı benimki kafası sağ kasığımda totosu yukarıda bazen sola geçiyoooo ayakları yukarıda midemde hareket ediyor baya yukarıda hissediyorum hareketleri... bebeklerimiz<in duruş pozisyonu aynı... beni bekle sen
kızlar ben çıkıyorummmm şimdilik görüşmek üzere kendinize iyi bakın....
canım ben istemedim kalça çıkığı ameliyatım olduğu için hemde tüp bebek olduğu için sezeryanda kararlı benimki.spinal sezeryan olacağım canım
canım benim aynı senin gb yukarıda bebeğim 2 günde 3 günde bir yürüyrbiliyorum... normal bekliyorusss... çatım müsait yumuşama olmuş birazcıkkk... dediğin son anda kanala girme meselesi içimi rahatlattı inşallah normal olur... suni sancı korkutuyo beni pek istemiyorum.... olmazsa pazartesi doktordayım bi durum olursa mesajla bilgilendiricem seni......
Reaktif yani sancı falan yok bebeğin hareketleri çok iyi dedi bana vermiyor nst mi biriktiriyor doktorum :) Benimki de 28 aralığa kadar bekleriz dedi suni sancı önermedi sakıncalı olurmuş benim durumumda .Yani sancıyı çekip sezeryana dönmektense sezeryan olayım daha iyi diyorum ki etrafımdaki herkes aynı kanıda.Demek seninki de kanala girmemiş.Ama duruşu doğrumu seninkinin.Valla yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum ama benim bebeğim alttan muayeneye kadar aşağıdaydı şimdi ellerini çok net hissetmiyorum ayakları da sağ kaburgamda gibi korktu kızım yukarı kaçtı :) nasıl anlatsam bilemiyorum ama resmen altta (vajinada)hissediyordum onu hatta doktoruma kızım her hareket ettiğinda altta hissediyorum onu sanki eli ordaymış gibi dedim.Ara ara yine öyle oluyor benim.Allah korusun dedi doktor eliyle falan rahmi yırtıp çıkması durumunda çok kötü olurmuş .Sen suni sancıya evet dedinmi .Ben nstem de 60 larda sancı gördüm ama sancın yok dedi doktor.Zaten ben de hissetmiyorum ama bebeğimin hareketleri çok tuhaf sanki kanala yerleşmek için uğraşıyor.Resmen karnım bir sağa bir sola yamuluyor ve hareketleri çok sert kaıslıyor karnım.Bilmiyorum vallahi bir tarafım diyor cumartesi ver kararını al kızını kucağına bir tarafımda diyor ya normal gelirse .Anlayacağın kafam karmakarışık.
cucum suniyle doğurdu dimi maşallah valla ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?