2010 Aralık Anneleri

Kızlar merhabalar. Geçmişi bitirdim maşallah iyi kaynatmışsınız. Ayşem rüyasında görmüş beni Duru ile doğuma yetiştirmeye çalışıyorlarmış. Bende bel ağrısıyla uyandım bugün,umutlandım yahu. Bakarsınız doğururum. :))

Suni sancı mı,sezeryan mı konusunda benim suni sancıya ciddi bir antipatim var sanırım öyle bir ikilemde kalsam sezeryanı tercih ederim. Haftaya çatı muayenemiz var,bakalım ne diyecek doktorumuz.

ya bilmiyorum herkes ne düşünür ne düşünmez ama bence kesinlikle haklısın eğer uygun durum varsa acıyı falan göze alırım normal doğum için suni sancıyı da mecbur kalırsam tabi olur sonuçta milyonlarca insan yaşıyo bunu o kadar da acısın canım ne kadar sürcek ki.

Allah ım neden benim görümcem böyle neden?? Eşim ona mail atmış zehirlendiğimi söylemiş, ondan gelen cevaba bakın!!

"aa neden zehirlendi, nasıl kötü şeyler yer çocuk mu? şimdi nasıl, sezeryanla aldırın şu cocugu tehlikeli olmaya başladı."

Lafa bakın yaa, nasıl kötü şeyler yer çocuk mu!!! Sanki ben bakamıyorum çocuğuma, sezeryanla alıp ona vericez!! Kendi çocuğu yazdan beri hasta ama o bakabiliyor ben bakamıyorum. Valla sinirlerimi bozuyor, yazık bana yaa. Yukarıda Allah var, ona havale ediyorum

İşin beni bozan kısmı eşimin bu maile gereken cevabı vermemesi

Ben bu maili nasıl okudum derseniz, eşim yeğeninin hala hasta olduğunu ve mailleştiklerini söyledi, bende merak ettim okuyabilirmiyim dedim o da oku dedi. Gerçi istemeye istemeye dedi ama izin aldım okumadan önce. Keşke okumasaydım offffffff offfffffffffffff

Son düzenleme:

Ersin sezeryanla aldırın şu çocuğu tehlikeli olmaya başladı ! Anne salak sanki bilmiyor ne yapacağını. Kaynanadan beter senin şu görümcelerin. Sakin ol canım,eşine de söyle yazsın gerekli cevabı. Patavatsız budala ne olacak.

carna canım biilemiyourm.sanırım riske atmak istemiyo.kendi normal doğuma girmiyor normali asistnlar yapıyor dedi..ne istediğimi sordu bana bende durum neyi geektirise demişdim...duruma gore bakarız dedi...bugunde persembe ben ultrasoonda bakıcam duruma gorede cuma alırız dedi..kesin belli değil duruma gore dedi başka bişey demedi...biraza sorunluyduya benim gebelik belki ondandır..

Gülben Çiçek slm kızlar..
uzun bi aradan sonra geldim ben..
çok uzun bi hikayem var benim...
5 aralıkta rutin kontrolümde bebeğimin kalbinde aritmi taspit edildi ve acil vana sevk edildim..kkya gelince anlatırım ayrıntısını..8aralık 2010 saat18,30-1900 arasında spinal sezeryanle oğluşumu dünyaya getirdim...
3,300doğdu, şimdilik gayet sağlıklı...

Face e yazmış :)

kuçuk prensim.hiç takma kafana tokadan başka bişey...yeri gelince ağzının payını veririsin.sabret tatlım.seni sıkıntıya sokmasına izin verme..

Kaynanalar melek kalır bunun yanında, yıllardır sürekli beni hem eşime hemde akrabalarına kötüler durur. Ama ben o kadar salağım, o hamileyken o kadar ilgilendim ki onunla, kendi kardeşim olsa o kadar olurdu

canım ya düşüncesiz mi diyeyim, acımasız mı diyeyim bilemedim. sen bence onunla ilgili hiçbişeyi merak etme artık. hatta eşin anlatırsa sen kulaklarını tıka. bak zaten Allah ona çektiriyo kendi çocuğundan boşver sen kendini ve oğlunu düşün sadece.... Allah da onun oğluna şifa versin ne diyeyim...

bende sana katılıyorum canım ilk bebegimi bende normal dogumla dünyaya getirdim ve suyum gelip hastaneye gidene kadar catı muayenesi falan olmadım ama sonunda suyum geldi hiç sancısız hastaneye gittim sunni sancıylada bi kac saatte bebegimi dünyaya getirdim şimdi ikinci bebegimi bekliyorum bi hafta öncesine kadar bebegim kanala girmemişti ama hiçbi şekilde dr sezeryandan yada sunni sancıdan bahsetmedi herseyin normal oldugu bekliycemizi söyledi şimdi beklemedeyim iysallah hayırlısıyla bebişimi alırım kucagıma neyse cok konustm yine herkese gönlüne göre versn yaradanım

Kaynanalar melek kalır bunun yanında, yıllardır sürekli beni hem eşime hemde akrabalarına kötüler durur. Ama ben o kadar salağım, o hamileyken o kadar ilgilendim ki onunla, kendi kardeşim olsa o kadar olurdu

Sakın sakın ağlama canım ya. Zaten duygusalız bir de aptal insanların seni üzmesine izin verme

Merhabalar ben ocak annesi olucam allah nasip ederse.Sizleri takip ediyorum devamlı.Görümce lafı geçince dayanamadım.Bende bu dertten muzdaribim ve aynı şekilde eşim sessiz kalıyor.Bende tatsızlık çıkmasın diye hiç laf söylemedim ama içime oturdu.
Böylelerine değer veripte üzülme sakın bebeğini de üzme.Bak bizi kim düşünüyor.Millet hamile diye aman üzülmesin diye uğraşır.Böyle insanlarsa sinir etmek için insanın üstüne üstüne geliyor.Allah sabır versin bolbol dua edicem ben sana sen sakin olmaya çalış.Zaten hassas dönemlerdeyiz.İnsan kafaya daha çok takıyor bu durumlarda.Benim hergece kabuslarıma girmeye başladı artık görümcem.Hiç kimse senden ve bebeğinden önemli değil sakın ağlama olurmu?Bende kardeşim yerine koydum herşeyimi evimi eşyalarımı herşeyi paylaştım sonucu nankörlük,hakaret oldu.Bak bizler burada senin yanındayız.Hiç üzülme sen

amin canım inş, hayırlısı olsun. ben şimdiye kadar hiç sormadım doktoruma kanala girmiş mi diye. baş geliş durması yeter benim için. bana da beklicez dedi. hatta ilk doğumumu sezeryan hatırlıyomuş önce 1 hafta öncesine tarih verdi sonra ben normal istediğimi söyleyince tekrar baktı bilgilerime ve 24'üne kadar bekleriz dedi. 22 sinde günüm doluyo. sonrasında beklemek istemiyo çünkü hem gebelik şekeri çıktı bende hem de bebek biraz geriden geliyo bir aydır falan. acil alınmasına gerek yok ama çok da geciktiremeyiz dedi. öyle deyince sordum ben de günü geçerse nolur diye. suni sancı dedi... ilk doğumumda benim de suyum gelmişti, hastaneye gittiğimde 1,5 cm açılmam vardı sadece. seruma bi iğne yaptı doktor ve açılmamı hızlandıracağını söyledi. o zaman sormamıştım ama suni sancı olabilir. bilemiyorum zaten sancılarım gayet şiddetliydi çünkü. ve dediğin gibi 2 saat sonra kucağımdaydı oğlum. toplam 3 saat sancı çektim. umarım bunda da öyle olur...

Evet bildin acımasız çok acımasız hemde. Zaten hep dua ederim, Allah merhamet versin bunlara, zaten çocuğunu merak edip okumuştum maillerini de, aynen öyle yapıcam kapatıcam kulaklarımı. Yokmuş gibi davranıcam.
Ve artık kendi anneme ve ablama onun bana yaptıklarını anlatıyorum, dertleşiyorum eskiden içime atardım sadece, buraya yazmak bile iyi geliyor sağolun valla.

Sakın sakın ağlama canım ya. Zaten duygusalız bir de aptal insanların seni üzmesine izin verme

Doğru ağlamayacağım, onların yüzünden sinir stres sahibi bir bebeğim olmasını istemiyorum.
Bir hamilelikte insan bu kadar üzülebilirdi yani, yapmadıkları kalmadı. Ama yukarda Allah var, hepsini ona havale ediyorum.

Desene attan düşenin halinden attan düşer anlarmış, anlıyorsun beni.
İnsan yedi kat yabancı olsa hamile bir insanı üzmez dimi? Allah ıslah etsin hepsini ne diyeyim.

Çok teşekkür ederim arkadaşım, bende sana dua edicem. Benimde aynen kabusum bu kadın, off offf..

hah böyle işte, bebeğini düşün sen gerisi yokmuş gibi davran. daha geçen demiyo muydun anne karnında etkileniyo bebekler diye. eşinle arana girmesine de izin verme. yazık o da biliyo herşeyi ama arada kalıyo, saygıdan sesini çıkarmıyo bence. sonuçta ailesi ya napsın...

Berasercim zaten eşimi üzmeyeyim arada kalmasın, aileme anlatmayayım düşman olmasınlar diye diye senelerim geçti. Ama hamilelikten midir nedir artık dayanamıyorum. Birde o hamileyken benim sevinçlerim ona ve bebeğe yaptıklarım aklıma geliyor ve şimdi ben hamile olunca onun bu tavırları. Gerçekten haketmiyorum gerçekten

Neyse bu da gelir bu da geçer, üzmeyeceğim oğlumu bu insanlar için, değmez..

aklıma gelmişken eşin cevap verdiğinde de öyle içinin yağları falan erimiyo şekerim. sen onlar kadar kötü olamıyosun çünkü. benim eşim bi kere tartıştı ablasıyla beni korumak için (ki görümcem öyle kötü niyetli biri değildir. sadece ikimiz de benim dediğim olacak diye diretince çatışıyoruz biraz) sonra o kadar üzüldüm ve eşimi dolduruşa getirdim diye öyle kötü hissettim ki keşke hiç sesimi çıkarmasaydım da hiç tartışmasalardı dedim. haklıyken haksız gibi hissettim kendimi...

anladım canım ama merak etme kimsenin hakkı kimsede kalmaz bak son haftamız belki de bu, tadını çıkaralım. itiraf ediyorum zor da geçse özleniyo bugünler...

Ya ben kızsın bağırsın tartışsın istemiyorum ki, sadece "sen ne yazdığının farkındamısın, herhalde bilerek zehirlenmedi" falan diyebilirdi dimi? Cevapsız kaldığı sürece hep böyle devam edecek işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…