kızlar, eğer doktorunuz sezeryana yönlendiriyorsa bi doktora daha görünmenizde fayda var bence. tamam hepimiz doktorlarımıza güveniyoruz ve ben kimsenin keyfi olarak hastasını sezeryana alacağını düşünemiyorum ama her yiğidin de bir yoğurt yiyişi var sonuçta. tecrübe farkı olabilir, bilgi farkı olabilir. birinin düşünemediğini başkası düşünebilir. açıkçası suni sancıyı bir doktorun kötülemesini de aklım almıyo pek. ayrıca nasıl haftalar öncesinden teşhis koyabiliyolar yok parçalanırsın yok yapamazsın falan diye. suni sancıyla da çok güzel doğuranlar var. yani bi rahatsızlığınız olsa anlarım da ortada hiçbişey yokken sancınız gelmedi diye sezeryan olmayın. başka fikirler alın, sonuçta herkesin kararına saygım var, baktınız olmayacak kendinizi nasıl rahat hissedecekseniz onu tercih edin. ben ilk doğumumda hiç çatı muayenesi falan olmadım. son gün kontrol için gitmiştim nişanım gelmişti, sadece açıklığıma baktı doktor. bu çatı anladığım kadarıyla doğum anına kadar kendini hazırlamaya devam ediyo. çatınızın uygun olmadığını başka bir doktor daha onaylarsa yapacak bişey yok tabi...
şimdi ben normal doğum için bekliyorum, doktoruma söyledim normal istediğimi, sezeryanı gerektiren bi durum yok dedi ama günü geçerse fazla beklemek istemiyo. bu durumda önce suni sancıyı deneyeceğiz. bakarsınız olmaz son anda sezeryana alınırım bilemiyorum ama en azından denemeye kararlıyım. ayrıca ilk doğumu olanlar için malesef geri dönüş de yok. bi dahakini normal doğururum diyemezsiniz. bence her kadın yaşamalı normal doğumu.
uzattım kusura bakmayın. en yakın arkadaşım doktoru yüzünden sezeryan oldu 5 sene önce ve o günden beri hep içinde hisseder burukluğunu. onu hatırladım bi an, kimse yaşasın istemem böyle bişey. sonuçta doğal ya da sezeryan hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza inş yavrularımızı...
Allah ım neden benim görümcem böyle neden?? Eşim ona mail atmış zehirlendiğimi söylemiş, ondan gelen cevaba bakın!!
"aa neden zehirlendi, nasıl kötü şeyler yer çocuk mu? şimdi nasıl ersin sezeryanla aldırın şu cocugu tehlikeli olmaya başladı."
Lafa bakın yaa, nasıl kötü şeyler yer çocuk mu!!! Sanki ben bakamıyorum çocuğuma, sezeryanla alıp ona vericez!! Kendi çocuğu yazdan beri hasta ama o bakabiliyor ben bakamıyorum. Valla sinirlerimi bozuyor, yazık bana yaa. Yukarıda Allah var, ona havale ediyorum
İşin beni bozan kısmı eşimin bu maile gereken cevabı vermemesi
Ben bu maili nasıl okudum derseniz, eşim yeğeninin hala hasta olduğunu ve mailleştiklerini söyledi, bende merak ettim okuyabilirmiyim dedim o da oku dedi. Gerçi istemeye istemeye dedi ama izin aldım okumadan önce. Keşke okumasaydım offffffff offfffffffffffff
sezeryanla aldırın şu çocuğu tehlikeli olmaya başladı ! Anne salak sanki bilmiyor ne yapacağını. Kaynanadan beter senin şu görümcelerin. Sakin ol canım,eşine de söyle yazsın gerekli cevabı. Patavatsız budala ne olacak.
Allah ım neden benim görümcem böyle neden?? Eşim ona mail atmış zehirlendiğimi söylemiş, ondan gelen cevaba bakın!!
"aa neden zehirlendi, nasıl kötü şeyler yer çocuk mu? şimdi nasıl, sezeryanla aldırın şu cocugu tehlikeli olmaya başladı."
Lafa bakın yaa, nasıl kötü şeyler yer çocuk mu!!! Sanki ben bakamıyorum çocuğuma, sezeryanla alıp ona vericez!! Kendi çocuğu yazdan beri hasta ama o bakabiliyor ben bakamıyorum. Valla sinirlerimi bozuyor, yazık bana yaa. Yukarıda Allah var, ona havale ediyorum
Ben bu maili nasıl okudum derseniz, eşim yeğeninin hala hasta olduğunu ve mailleştiklerini söyledi, bende merak ettim okuyabilirmiyim dedim o da oku dedi. Gerçi istemeye istemeye dedi ama izin aldım okumadan önce. Keşke okumasaydım offffffff offfffffffffffff
kızlar, eğer doktorunuz sezeryana yönlendiriyorsa bi doktora daha görünmenizde fayda var bence. tamam hepimiz doktorlarımıza güveniyoruz ve ben kimsenin keyfi olarak hastasını sezeryana alacağını düşünemiyorum ama her yiğidin de bir yoğurt yiyişi var sonuçta. tecrübe farkı olabilir, bilgi farkı olabilir. birinin düşünemediğini başkası düşünebilir. açıkçası suni sancıyı bir doktorun kötülemesini de aklım almıyo pek. ayrıca nasıl haftalar öncesinden teşhis koyabiliyolar yok parçalanırsın yok yapamazsın falan diye. suni sancıyla da çok güzel doğuranlar var. yani bi rahatsızlığınız olsa anlarım da ortada hiçbişey yokken sancınız gelmedi diye sezeryan olmayın. başka fikirler alın, sonuçta herkesin kararına saygım var, baktınız olmayacak kendinizi nasıl rahat hissedecekseniz onu tercih edin. ben ilk doğumumda hiç çatı muayenesi falan olmadım. son gün kontrol için gitmiştim nişanım gelmişti, sadece açıklığıma baktı doktor. bu çatı anladığım kadarıyla doğum anına kadar kendini hazırlamaya devam ediyo. çatınızın uygun olmadığını başka bir doktor daha onaylarsa yapacak bişey yok tabi...
şimdi ben normal doğum için bekliyorum, doktoruma söyledim normal istediğimi, sezeryanı gerektiren bi durum yok dedi ama günü geçerse fazla beklemek istemiyo. bu durumda önce suni sancıyı deneyeceğiz. bakarsınız olmaz son anda sezeryana alınırım bilemiyorum ama en azından denemeye kararlıyım. ayrıca ilk doğumu olanlar için malesef geri dönüş de yok. bi dahakini normal doğururum diyemezsiniz. bence her kadın yaşamalı normal doğumu.
uzattım kusura bakmayın. en yakın arkadaşım doktoru yüzünden sezeryan oldu 5 sene önce ve o günden beri hep içinde hisseder burukluğunu. onu hatırladım bi an, kimse yaşasın istemem böyle bişey. sonuçta doğal ya da sezeryan hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza inş yavrularımızı...
Kaynanalar melek kalır bunun yanında, yıllardır sürekli beni hem eşime hemde akrabalarına kötüler durur. Ama ben o kadar salağım, o hamileyken o kadar ilgilendim ki onunla, kendi kardeşim olsa o kadar olurdu
"aa neden zehirlendi, nasıl kötü şeyler yer çocuk mu? şimdi nasıl, sezeryanla aldırın şu cocugu tehlikeli olmaya başladı."
bende sana katılıyorum canım ilk bebegimi bende normal dogumla dünyaya getirdim ve suyum gelip hastaneye gidene kadar catı muayenesi falan olmadım ama sonunda suyum geldi hiç sancısız hastaneye gittim sunni sancıylada bi kac saatte bebegimi dünyaya getirdim şimdi ikinci bebegimi bekliyorum bi hafta öncesine kadar bebegim kanala girmemişti ama hiçbi şekilde dr sezeryandan yada sunni sancıdan bahsetmedi herseyin normal oldugu bekliycemizi söyledi şimdi beklemedeyim iysallah hayırlısıyla bebişimi alırım kucagıma neyse cok konustm yine herkese gönlüne göre versn yaradanım
canım ya düşüncesiz mi diyeyim, acımasız mı diyeyim bilemedim. sen bence onunla ilgili hiçbişeyi merak etme artık. hatta eşin anlatırsa sen kulaklarını tıka. bak zaten Allah ona çektiriyo kendi çocuğundan boşver sen kendini ve oğlunu düşün sadece.... Allah da onun oğluna şifa versin ne diyeyim...
Sakın sakın ağlama canım ya. Zaten duygusalız bir de aptal insanların seni üzmesine izin verme
Merhabalar ben ocak annesi olucam allah nasip ederse.Sizleri takip ediyorum devamlı.Görümce lafı geçince dayanamadım.Bende bu dertten muzdaribim ve aynı şekilde eşim sessiz kalıyor.Bende tatsızlık çıkmasın diye hiç laf söylemedim ama içime oturdu.
Böylelerine değer veripte üzülme sakın bebeğini de üzme.Bak bizi kim düşünüyor.Millet hamile diye aman üzülmesin diye uğraşır.Böyle insanlarsa sinir etmek için insanın üstüne üstüne geliyor.Allah sabır versin bolbol dua edicem ben sanasen sakin olmaya çalış.Zaten hassas dönemlerdeyiz.İnsan kafaya daha çok takıyor bu durumlarda.Benim hergece kabuslarıma girmeye başladı artık görümcem.Hiç kimse senden ve bebeğinden önemli değil sakın ağlama olurmu?Bende kardeşim yerine koydum herşeyimi evimi eşyalarımı herşeyi paylaştım sonucu nankörlük,hakaret oldu.Bak bizler burada senin yanındayız.Hiç üzülme sen
Evet bildin acımasız çok acımasız hemde. Zaten hep dua ederim, Allah merhamet versin bunlara, zaten çocuğunu merak edip okumuştum maillerini de, aynen öyle yapıcam kapatıcam kulaklarımı. Yokmuş gibi davranıcam.
Ve artık kendi anneme ve ablama onun bana yaptıklarını anlatıyorum, dertleşiyorum eskiden içime atardım sadece, buraya yazmak bile iyi geliyor sağolun valla.
Doğru ağlamayacağım, onların yüzünden sinir stres sahibi bir bebeğim olmasını istemiyorum.
Bir hamilelikte insan bu kadar üzülebilirdi yani, yapmadıkları kalmadı. Ama yukarda Allah var, hepsini ona havale ediyorum.
hah böyle işte, bebeğini düşün sen gerisi yokmuş gibi davran. daha geçen demiyo muydun anne karnında etkileniyo bebekler diye. eşinle arana girmesine de izin verme. yazık o da biliyo herşeyi ama arada kalıyo, saygıdan sesini çıkarmıyo bence. sonuçta ailesi ya napsın...
Berasercim zaten eşimi üzmeyeyim arada kalmasın, aileme anlatmayayım düşman olmasınlar diye diye senelerim geçti. Ama hamilelikten midir nedir artık dayanamıyorum. Birde o hamileyken benim sevinçlerim ona ve bebeğe yaptıklarım aklıma geliyor ve şimdi ben hamile olunca onun bu tavırları. Gerçekten haketmiyorum gerçekten
Neyse bu da gelir bu da geçer, üzmeyeceğim oğlumu bu insanlar için, değmez..
aklıma gelmişken eşin cevap verdiğinde de öyle içinin yağları falan erimiyo şekerim. sen onlar kadar kötü olamıyosun çünkü. benim eşim bi kere tartıştı ablasıyla beni korumak için (ki görümcem öyle kötü niyetli biri değildir. sadece ikimiz de benim dediğim olacak diye diretince çatışıyoruz biraz) sonra o kadar üzüldüm ve eşimi dolduruşa getirdim diye öyle kötü hissettim ki keşke hiç sesimi çıkarmasaydım da hiç tartışmasalardı dedim. haklıyken haksız gibi hissettim kendimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?