bebeğim-01 Bizde bebeğimizin kalp atışlarını 8. haftada duymuştuk. Öncesinde 1-2 küçük kanamam oldıuğu için dr.a gitmiştik ve sadece keseyi görmüştük.Hatta boş kese mi diyede baya bi araştırma yapmıştım kk.da :) Allah'a şükür duyduk sonra kızımızın pıt pıt larını.O zaman,"usg ye göre 1 hafta küçük gözüküyo,muhtemelen geç döllenme olmuştur" demişti dr.umuz.
tşşkler kızllarrr benim randevu tarihim 20 sii dr. artık idare edecek benii bukadar bekleyebildimmm kızlarr 7.haftaya girmeye 2 gün kala i.mi sizce :d
Aman ne kadarda çok kaynatmışsınız yahu,oku oku bitiremedim..
esranın sesi çıkmamış,şimdiye kadar almıştır inşallah meleğini kollarına..
fenerbahcemre senin ticker yok,sen bi söylesene bana kaç haftalık olduğunu,ona göre karar vercem sıranın sende mi bende mi olduğuna
küçükprensim gerçekten çok gıcık bi görümcen varmış ya,çok bilmiş.. Allah bildiği gibi yapsın..
Valla övünmek gibi olmasın ama benim gibi görümce zor bulunurGerçi sorsak benim yengeleriminde belki benden şikayeti vardır ama ben olaylara objektif bakmaya çalışırım hep..Anneme çoğu zaman onları savunurum,onlarada zaman zaman annemle geçinmenin tüyolarını veririm.Sonuçta bende bir gelinim di mi ama,onlarıda anlamaya çalışırım her zaman..Allah herkese benim gibi görümce nasip etsini,ne diyim
Biraz övdüm kendimi galiba
cnmm sen yarın dogumamı gidiyorsunnnn.
Doktorunun dediği zaman git, bide erken gidersin duyamazsan üzülürsün. Onlar kesenin büyüklüğüne göre tarih veriyorlar.
Maşallah sana. Annem abim henüz sözlenecekken ablamla beni kenara çekti ve dedi ki:
"Abinizin mutsuz olmasını istermisiniz?" Tabi biz hemen "hayır" dedik. "Yengenizle anlaşabilirsiniz, anlaşamazsınız bunlar normal şeyler, mühim olan onların anlaşması. Aranızda ne olursa olsun, bunu abinize aktarırsanız hakkımı helal etmem"
Bu sebepten bizim yengemizle aramızda gizli bir perde vardır, çok samimi de olmayız uzakta durmayız, saygı sevgi çerçevesini bozmayız.
Ay valla belli değil canım,bekliyoz işte.Ama dediğim gibi ilk usg de 1 hafta küçük gözüküyordu ya,ona göre 22 aralık doğum tarihi.Şimdi bizde beklemedeyiz,23 üne kadar beklicez bakalım,inşallah o zamana kadar kendiliğinden gelir..
Biz samimiyiz ama bi problem olursa gidipğte onu niye abime şikayet ediyim,direk kendileriyle konuşurum..Neyse inşallah seninkilerde doğru yolu bulur,sıkma canını sen..
Benim misafirim geldi,kaçıyorum,fazla kaynatmayın sonra okuması zor oluyo
Selam kızlarr naparsınız bakim.
ne yapalım cnmmm yahuu gün sayıyoruzzzzsen
aayy canımm saglıkla gelsinn yavrunnn.insaallah sorunsuz bir dogum olurr.Allahım kolayy geçitten geçirsinnn.meleginii koklarkenn banada dua et cnmm insaallahh bizdee yavrumuzuu saglıkla alırızz kucagımızaa
nnehir,tellinaz,nuryasemin,presence,kucukprens,beraser,sporstar+,
Heyyyy ahali:) Ortam baya kalaba ama kimseciklerin sesi çıkmıyo..Diziyide ağız tadıyla izleyemedim zati ama sonundaki heyecanı yaşadık neysekiiEvet bakalım nolcek bu işin sonu...:44:
Diziyi senin için özetleyeyim:
Aylin eve rest çekmişti ama dumura uğradı, dötüm dötüm eve geri döndü ve bence sonerin teklifini kabul edecek.
Berrin Ahmed le köprü üstlerinde fingirdeşti, filistinli abla filistine geri dönecekmiş..
Mete klasik olarak saykoya bağladı.. En son evi yaktı, kesin hapse girer.
"Caroline the çemcük" kesin o ekbere yanlış çantayı bıraktı ve paraları aldı.
"Ali the boynuzlu" evi alayım derken evinden oldu, emekli maaşına talim edip nafaka veremez halede gelir şimdi bu.
Benim ticker da tam 40 hafta diyo,bakalım üstüne ne kadar daha eklicez:44:
Çok güzel özet yaptın kıs,her hafta izlemiyimde senden özet alayım en iyisi ben
Aslında tamamını izlesen bu hafta kesin doğururdun ama psikopat bişey çıkabilirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?