Selam herkese..Bende daha doğurmadım,gündeydim bugün :) Yarın kontrolümüz var,dr.hazırlıklı gelin,aksi bi durum görürsem alabiliriz bebeği demişti ama bi problem çıkmıcak gibi geliyor bana..Bebişimin hareketleri iyi maşallah..Benim içinde dua edin kızlar,kendiliğinden geliversin kızım
Ayşecim çok geçmiş olsun canım,sen nerden kaptın gribi? Duruya geçmez inşallah:26:
küçükprenscim maske işi iyi bakBizim de evde geçen seneden domuz gribi için aldığımız maskeler duruyo,gelene dağıtalım mı dersin
Benim arkadaşlardan sıkıntım olmaz da aileden sıkıntı yaşayabiliriz gibime geliyo..
zeytin Allah kavuştursun canım,eşin nereye gitti? Doğumda yanında olmayacak mı?
İnşallah gönlüne göre olur herşey yolundadır
Maskeyi ciddi ciddi düşünmeye başladım, yada alıp kenara koyalım. Hasta olan taksın diyelim herhalde eşşek değiller hasta olanlar takar
canım valla ben maske aldım 1 paket içinde 100 tane var hiç olmadı kalsın evde ama gripli falan gelen olursa hiç kusura bakmasınlar bebeğimin sağlığı daha önemli
canım ben büyük bi şehirde olsaydım kesinlikle istiyordum bayaa araştırdım ama malesef burda mümkün değil :97: ama imkanın varsa saklatmanı öneririm![]()
Demek aldın valla bravo sana, aslında hasta olanın akıl edip hiç gelmemesi gerekir ama bazı düşüncesizlerde olabilir, ki benim var çok iyi bildiğim düşüncesizler:84: