hayırdır bebişkoma ne olmuss yaa(
cnm bebeğini düşürmüş ya,çok üzüldüm öğlen okumuştum hemen yazdım ama şimdi geçmişi okurken gördüm üzüldüm yine ama tabiki sağlıklı bi bebek yapıcak o yine,bunun kaderi böyleymiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırdır bebişkoma ne olmuss yaa(
cnm bebeğini düşürmüş ya,çok üzüldüm öğlen okumuştum hemen yazdım ama şimdi geçmişi okurken gördüm üzüldüm yine ama tabiki sağlıklı bi bebek yapıcak o yine,bunun kaderi böyleymiş
ayy canım cok üsüldümm ben yaaa...neden ki acaba ...ayyy Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin...kader..
kızlar ya bişey sorucam
ben sanırım üşüttüm.
boğazım kötü , burnum tıkandı , burun akıntım da var
biraz da bitkin hissediyoum
bol bol meyve yedim, sıcak suya limon sıkıp içtim, biraz kuşburnu, zencefil.
bitkilere çok düşmek de istemiyorum. zararı olabilir diye.
y daha ben kalp atışını da duymadım.
randevuma daha 10 günden fazla var.
bişey olmamıştır bebişime dimi.
nerden çıktı bu hastalık ya.
canım çok sıkıldı.
:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
teşekkür ederim canım. pek atlattım sayılmaz ama başetmeye çalıyorum. yarın 9. haftam doluyor. hormonlarımız 9. haftada pik yapıp sonra düşmeye başlıyormuş. umudum bundan sonra inşAllah.. boshayallersmile
Kızlar günaydın. Geçmişe şöyle bi baktım, bebişkoma çok üzüldüm. Düşük sonrası vücut kendini toplayınca hamile kalan çok arkadaşım var, inşallah 2. sinde sağlıkla kucağına alır bebişini.
Ben yazmıştım buraya, doktor değiştirdim ama yeni doktorum da fazla tecrübesizdi diye. 2'li test zamanı başka bi doktora gidiyim diyodum vazgeçtim, daha önce gidicem başka bi doktora. Doktor önemli, bu kadar kritik bi test döneminde doktorum tanıdığım güvendiğim biri olsun istiyorum. O yüzden salı gününe randevu aldım bi arkadaşımın tavsye ettiği bi doktordan. Bakalım inşallah iyidir.
Bu arada benim çok şükür hafif bulantılarım var, artmadı, oğlumda da bi hafta olup geçmişti ama feci kabızlık çekiyorum kızlar. Meyveyi çok severim, posalı ne bulsam yerim zaten, su da içiyorum ama süt içmekten mi bilmiyorum ama çok fenayım, hiç böyle olmamıştım daha önce. doktora söyledim bunu bişey demedi...
günaydin canimm hihoyyyt
cok iyi bir karar vermissin canim,doktor kesinlikle cok önemli...
basindan sonuna kadar seni bilen,iyi takip eden ve degerlendiren güvenilir bir doktor olmali..
insallah simdi gidecegin doktorun en iyisidir alaninda..
hadi bakalim sali günü bebiside göreceksin yanii süperrr :lepi:
canimm bendede oldum olasi vardi,simdi iyice mahvetti..ama ben süte baglamadim cünkü günde zaten 2 bardak süt icen biriydim..alisik degilseniz ondan oluyor maalesef..birde progesteron hormonlarimiz yükseldigi icinde oluyormus..
burdan bi arkadas kuru erik demisti..dün markette bakindim ama bulamadim ben..denicem yani..
birde sabahlari uyaninca su ic,2-3 kayisi ye,yine su ic kahvaltiya kadar...öyle cözenler var bu sorunu..
insallah sendede hemen gecer
6. haftanın içinde karnından ultrasala bakıp görebilir.Yada 5. haftanda alttan bakarak görebilir canım..kızlar merabalar,bugün bebişim tam beş haftalık olduk,daha kese görmeye gitmedim,doktorum 10 mayısta bakıcak,ama sizce daha erken görme şansım olabilirmi?...
çatlıycam nerdeyse...