• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

Aysun yarın mı doğuma gideceksin, Allah yardımcın olsun arkadaşım..

Suni sancı beni de korkutuyor, denermiyim bilemiyorumm. Mesajını heyecanla bekleyeceğim inşallah hakkınızda en hayırlısı neyse o olur, hem bebişinin hem senin:34:

Aslında reaktif demek sancı yok demek değil, hatta o gördüğün 60 lardaki de sancı ama doğuma hazırlık sancıları. Yani eğer bu sancılar periyodik değilse gerçek doğum sancısı kabul edilmiyormuş. Yoksa benim her nts de sancı çıkıyor, son girdiğimde 80 e kadar çıktı ama yalancı sancılarmış. Ben acı hissetmedim zaten sadece dediğin gibi kasılma hissettim.
Suni sancı işini tam konuşmadık, hele o zaman olsun bakalım o zaman düşünürüz:34:
Valla çok zor bu işler gerçekten karar vermesi falan, Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Sanırım cucu kendi sancısıyla doğurdu, eğer o günde gelmeseydi doktoru ertesi gün suni sancı verecekti:31: Tabi o biraz fazla kalacak hastanede, detaylarını sonra öğreniriz:34:

evet yarın gidiyorum canım 9 gibi yatış yapılcak 1-2 gibi <<spinal sezeryanla meleğim gelecek inşallah hazırlıklar tamam heyecanlı bir bekleyiş içindeyim canım:1:

kızlar napıyosunuz bakalım herkes iyimi...ben öğlenden beri yürüyorum tabi dinlene dinlene:64: bi an önce doğurayım diye ama bi işe yaramadı gliba 14-12 tarihini kaçırdım sanırsam:97:

Yehuu !! iyiyiz taze Anne , gördüğün gibi doğurmak istiyoruz : )) Beni bekleyecektin olmadı ama : )

Masalcık da iyi ohh ohhh , gaz sorunlarımız daha başlamamış belli : )

Bu arada Epidural normal doğum yapmışsın.Epidurali sen mi istedin, ayy doğum anı nasıl oldu? ıkınma da zorlandın mı? bunlar hep detay yaz şekerim : )

Ben süt sağma makinesi almamıştım.Kararsız kaldım aslında.Söylemen iyi oldu.Bende ediniyim o zaman.

Ezocuk sen neden sezeryan olucaksın?

yemek krizi yaşadıkta canım geç yazıyorum kusura bakma,bütün detayları gayet duygusal olmayan bi şekilde sırf detaylarıyla yazdım canım doğum hikayesi topiğinde,
epidurali ben istemedim doktor direk kendisi 4cm.den sonra beline katater takılıp epidurali alırsın dedi
bende tamam dedim ama ben 6cm.de aldım çünkü benim 0 açılmayken bisüre sonra birden 6 olmuştu
öle çıktık iğne için
ıkınmayla ilgili hiç bişey olmuyor
herşeyi hala hissediyorsun zaten sadece acı hissi olmadan yani %70 acıyı kesiyormuş epidural %30u hissediyormuşsun
direk çok yoğun bi şekilde kaka yapma isteği gibi oluşuyor o sırada ıkınılacak
onuda ağzını kapalı derin nefes alarak yapınca tam oluyor
yalnız nefes alışverişlerinize dikkat edin ben biara onu dengeleyemedim doktoru beklerken
10cm olmuştum artık
bebeğimin nefesleride ona bağlı olarak düştü biara
ebe hemen burnundan al ağzından ver diyerek uyardı beni hemen dengeledim
gaz soruları başlamadı canım yani gazı varsa direk öıkarıyo ya da çıkaramadımı 1-2 mızmızlanıyo bizde alıp uğraştıkmı çıkıyor
şuanlık çok kolay bi bebek 2saatte bir kendisi uyanıp ses çıkarıyo bizde emziriyoruz
tabi aralarda da hep emziriyorum en geç 2saat yani ama her saati kurduğumdan 10dk önce kendisi uyanıyor maşallah
ya benim hamileliktede sütlerim vardı ondan sanırım inanılmaz taştı göğüs kalkanı alıcam ama
sağmam lazım kesinlikle koltuk altlarım acıyor boynuma kadar şiştiler nerdeyse bebeğimin ağzından taşıyor çok korkuyorum azaltmamız lazım yani biraz
bende almadığıma pişman oldum ama yaşaraka alırım diyordum bazen gerek olmuyormuş ya
ekledim bide canım seni msn den yollarım sana bebişi :))
kızlar öpüyorum hepinizii kendinize çok iyi bakın yarın ilk doktor günümüz bakalım ne dicek masala dr.umuzz

Son düzenleme:
anladım canım ama merak etme kimsenin hakkı kimsede kalmaz:34: bak son haftamız belki de bu, tadını çıkaralım. itiraf ediyorum zor da geçse özleniyo bugünler...

Doğru bu günleri özleriz tadını çıkaralımmmmm:34:

evet yarın gidiyorum canım 9 gibi yatış yapılcak 1-2 gibi <<spinal sezeryanla meleğim gelecek inşallah hazırlıklar tamam heyecanlı bir bekleyiş içindeyim canım:1:

Uyuyamaz insan heyecandan:31: Sağlık sıhhatle kavuşun birbirinize inşallahhh..

kızlar napıyosunuz bakalım herkes iyimi...ben öğlenden beri yürüyorum tabi dinlene dinlene:64: bi an önce doğurayım diye ama bi işe yaramadı gliba 14-12 tarihini kaçırdım sanırsam:97:

Gitti güzelim 14.12.10 :27:

Ya ben kızsın bağırsın tartışsın istemiyorum ki, sadece "sen ne yazdığının farkındamısın, herhalde bilerek zehirlenmedi" falan diyebilirdi dimi? Cevapsız kaldığı sürece hep böyle devam edecek işte..

bence ara görümceni içini dök sen üzüleceğine o üzülsün eşine de söyle ben arıycam görümcemi diye rahatla sen şimdi hassas dönemindesin ay sinir ederler adamı

bence ara görümceni içini dök sen üzüleceğine o üzülsün eşine de söyle ben arıycam görümcemi diye rahatla sen şimdi hassas dönemindesin ay sinir ederler adamı

Benimde aklıma geldi ama arayınca rahatlanan bi cins değildir kendisi :(( İyice sinir olurum bu sefer sabaha kadar ağlarım herhalde..

Son düzenleme:
Ekşi de bunu buldum :

görümce göztaşı/gördüğün yerde bas taşı

nasıl basayım taşı/sevdiğimin kardaşı

Gerçi şimdi elime geçse pekmezini akıtırdım acımazdım kendisine:1:

yemek krizi yaşadıkta canım geç yazıyorum kusura bakma,bütün detayları gayet duygusal olmayan bi şekilde sırf detaylarıyla yazdım canım doğum hikayesi topiğinde,
epidurali ben istemedim doktor direk kendisi 4cm.den sonra beline katater takılıp epidurali alırsın dedi
bende tamam dedim ama ben 6cm.de aldım çünkü benim 0 açılmayken bisüre sonra birden 6 olmuştu
öle çıktık iğne için
ıkınmayla ilgili hiç bişey olmuyor
herşeyi hala hissediyorsun zaten sadece acı hissi olmadan yani %70 acıyı kesiyormuş epidural %30u hissediyormuşsun
direk çok yoğun bi şekilde kaka yapma isteği gibi oluşuyor o sırada ıkınılacak
onuda ağzını kapalı derin nefes alarak yapınca tam oluyor
yalnız nefes alışverişlerinize dikkat edin ben biara onu dengeleyemedim doktoru beklerken
10cm olmuştum artık
bebeğimin nefesleride ona bağlı olarak düştü biara
ebe hemen burnundan al ağzından ver diyerek uyardı beni hemen dengeledim
gaz soruları başlamadı canım yani gazı varsa direk öıkarıyo ya da çıkaramadımı 1-2 mızmızlanıyo bizde alıp uğraştıkmı çıkıyor
şuanlık çok kolay bi bebek 2saatte bir kendisi uyanıp ses çıkarıyo bizde emziriyoruz
tabi aralarda da hep emziriyorum en geç 2saat yani ama her saati kurduğumdan 10dk önce kendisi uyanıyor maşallah
ya benim hamileliktede sütlerim vardı ondan sanırım inanılmaz taştı göğüs kalkanı alıcam ama
sağmam lazım kesinlikle koltuk altlarım acıyor boynuma kadar şiştiler nerdeyse bebeğimin ağzından taşıyor çok korkuyorum azaltmamız lazım yani biraz
bende almadığıma pişman oldum ama yaşaraka alırım diyordum bazen gerek olmuyormuş ya
ekledim bide canım seni msn den yollarım sana bebişi :))
kızlar öpüyorum hepinizii kendinize çok iyi bakın yarın ilk doktor günümüz bakalım ne dicek masala dr.umuzz

Maşallaaah hem kızına hem sanaa:nazar::nazar:

Ekşi de bunu buldum :

:1::1:
sen de haklısın kocişler için katlanıyoruz işte ama sen bi ara lafını sokarsın boşver:4:

Benimde aklıma geldi ama arayınca rahatlanan bi cins değildir kendisi :(( İyice sinir olurum bu sefer sabaha kadar ağlarım herhalde..

Bence şimdi telefon açıp konuşsan geçmez sinirin.Bizi şimdi böyle hamile hamile üzüyorlar ya allah görüyor.Öyle bir zaman gelirki canım böyle sindire sindire sokarsın laflarını.Allah insana kesin gösteriyor çünkü
İntikam soğuk yenen bir yemektir derler ya.Sabrın sonu selamettir.İçini dökmen için bir fırsat çıkacaktır eminim

Son düzenleme:
Bence şimdi telefon açıp konuşsan geçmez sinirin.Bizi şimdi böyle hamile hamile üzüyorlar ya allah görüyor.Öyle bir zaman gelirki canım böyle sindire sindire sokarsın laflarını.Allah insana kesin gösteriyor çünkü
İntikam soğuk yenen bir yemektir derler ya.Sabrın sonu selamettir.İçini dökmen için bir fırsat çıkacaktır eminim

Evet bende bekleyeceğim, umarım öyle bi anda dilim tutulmazda pat pat söylerim içimdekileri..

:22::22::22: küçük prens bu senin görümcene:22: ne kadar gıcık yaa...ay hayır bitanenizde iyi olun yaa bütün görümceler kendilerinde laf sokma hakkını buluyolar nedense hayır sen en ufacık bişi söle kıyamet kopar bendede var bitane allah düşmanımın başına vermesin....valla sen çok sabırlısın geçende kayınpederinin yaptıklarını hatırladım gene sinirlendim bak...hamile kadının üstüne bu kadar da gelinmezki canım...eşine söyle bence o sustukça onlar seni ezerler:47:

Bekliyorum zaten bir kucukprensi bir de seni özenle takip ediyorum bebeğin kilosundan çatı muayenesine kadar biliyorum :))Bakalım bana ne diyecek cumartesi kanal girerse ben de beklicem eğer girmezse bebeiğimi de riske atamam .Peki sen neden epidural düşünüyorsun neden spinal değil?

canım doktorumun tavsiyesi bide eltim sağlıkçı epidural dedi spinal daha riskliymiş direk sıvının içine enjekte olduğu için epidural çevresine enjekte oluyo dedi risk açısından ama doktoruna güven o ne derse onu yappp benimki epidural dedi.....

E niye değiştiriyorsun doktorunu ki:1: Çatı muayenesi çokta gerekli bişey değilmiş zaten, doğumda belli olur. Boşver bebeğin gelmek istediği zaman yapar doktorun muayeneni:34:

oyyy ben ikinci kz çatı muayenesi oldummm :14: neyse bu sefer yumuşamada var dedi ama açılmam yok....

Ekşi de bunu buldum :

Evet bende bekleyeceğim, umarım öyle bi anda dilim tutulmazda pat pat söylerim içimdekileri..

canınm boşveer o patavatsızlığıyla kalsın sonra sen kötü olursun hiççç kurcalama bazıları öyle dengesiz konuşur işte büyüklük sende kalsın...:29:

slm kızlarr yaa size bişeyy soracamm 1 aralık annesii kalp atışını nasıl duyyduuu çok erken deilmi benim 3 aralık adet günümdüü çok şükür hamileyimm dr.um 7 haftadan önce imkansız dedii delirecem ??? fikri olan varmı

slm kızlarr yaa size bişeyy soracamm 1 aralık annesii kalp atışını nasıl duyyduuu çok erken deilmi benim 3 aralık adet günümdüü çok şükür hamileyimm dr.um 7 haftadan önce imkansız dedii delirecem ??? fikri olan varmı

bebeğin kalbi 21.günde atmaya başlar 6.hafta alttan muayene ile ultrasonda kalp atışı dinlenebilir ama bence sen 8.hafta git alttan muayene olmadan ultrasonda dinlersin kalp sesini canım:34:

Son düzenleme:
:22::22::22: küçük prens bu senin görümcene:22: ne kadar gıcık yaa...ay hayır bitanenizde iyi olun yaa bütün görümceler kendilerinde laf sokma hakkını buluyolar nedense hayır sen en ufacık bişi söle kıyamet kopar bendede var bitane allah düşmanımın başına vermesin....valla sen çok sabırlısın geçende kayınpederinin yaptıklarını hatırladım gene sinirlendim bak...hamile kadının üstüne bu kadar da gelinmezki canım...eşine söyle bence o sustukça onlar seni ezerler:47:

10bin kw gücündeki kb ve mikemmel görümcemle bana hayatta başarılar:14: Allah kimseye vermesin valla çok zor sabır imtihanı, yaşamayan anlayamaz!!

canım doktorumun tavsiyesi bide eltim sağlıkçı epidural dedi spinal daha riskliymiş direk sıvının içine enjekte olduğu için epidural çevresine enjekte oluyo dedi risk açısından ama doktoruna güven o ne derse onu yappp benimki epidural dedi.....

oyyy ben ikinci kz çatı muayenesi oldummm :14: neyse bu sefer yumuşamada var dedi ama açılmam yok....

canınm boşveer o patavatsızlığıyla kalsın sonra sen kötü olursun hiççç kurcalama bazıları öyle dengesiz konuşur işte büyüklük sende kalsın...:29:

Bende iki kere oldum muayene, birini doktorum yaptı, birini de acildeki kadın doğumcu hani doğumu tetikliyordu bu muayene yaaa:26:

Yani o patavatsızlığıyla kalsın ama hep öyle kalıyor. Olan ezik bana oluyor, Allah tan eşim onların dolduruşuna gelmiyor ve beni tanıyor..

yapamazdın :31: yapsanda niye yaptım diye ağlardın

işte ben de onu diyorum ya:)

Beni tanımışsınız kızlar, ben küçükken bile kimseyle küs kalamazdım.. Birisiyle aramın bozuk olmasına dayanamıyorummm:19:

Doktorun doğru söylüyor, hiç kafana takma duyarsın inşallah. Belki o arkadaş erken yumurtlamıştır farkında değildir:34: Bazı bebeklerin 6. haftada duyuluyor, bazısının 8. hatta 9. haftada duyulanı bile var. Regl tarihi önemli evet ama daha önemlisi yumurtlama günü.

tşşkler kızllarrr benim randevu tarihim 20 sii dr. artık idare edecek benii bukadar bekleyebildimmm kızlarr 7.haftaya girmeye 2 gün kala i.mi sizce :d

Back
X