• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

selam :71:
cucum dogum yapmış merakta kalmıştım giremedim:16:
dün sabah annem geldi :69:
dogum için yanımda farklı sehirlerde oldugumuz için :21:
Rabbim hayırlı güzel kolay dogumlar nasip etsin inş bir avazda beklyoruz artık minigimi :emir_bebek:

herkese iyi geceler........ kızım şimdi emdi uyudu..bakayım dedım .maşallah.. listemiz çoğalmış bebışler gelmış....

haberok cum 40+1 bugün benim yani bir gün farkla önündeyim ticker vardı 40 olunca sinirlenip kaldırdım:1::1:

Hımm,tamam o zaman,doğurma sırası senindir,haklısın:1:
Esrayla konuştuk konuştuk,bak bugün gitti galba doğuma..Almıştır inşallah kuzusunu sağlıcakla kucağına..E sende çok oyalanma artık,yarında senden pırtlatma performansı bekliyorum:9:

kızlar korku filmi izliyom kesin bu gece doğurucam:27: gerçi canım 14-12-10 gitti ama neyseee:95:

selam :71:
cucum dogum yapmış merakta kalmıştım giremedim:16:
dün sabah annem geldi :69:
dogum için yanımda farklı sehirlerde oldugumuz için :21:
Rabbim hayırlı güzel kolay dogumlar nasip etsin inş bir avazda beklyoruz artık minigimi :emir_bebek:

Gözünaydın canım,bol bol hasret gider annenle,bebişinde sizi çok bekletmeden hayırlısıyla gelir inşallah..

Aman Allah ım tv 8 de biraz kulağımın pasını atayım dedim, Erkan Oğur vardı zira.. Ama Meltem cumbul çıktı o bet sesiyle şarkı söylüyooooorr!!! Neyine güvenip söyledi anlamadım ki:37:

kızlarrrr biliyosunuz bugün benim kontrolüm vardııı
herşey çok güzel dedi doktorum yalnız dün gece tansiyonum biraz normale göre yüksek çıkmıştı
13/9 gibi. tabi öönceden başımızdan geçenelri de biliyosunuz.
riske atmayalım biraz hastanede yatırıp takip edelim dedi.
eğer yükseklik devam ederse bebeği erken alabiriz dediler
şuan hastanedeyimmmm.
uamrım tansiyonum böle devam etmez.
bize dua edinn.
bebişime sağlıkla kavuşayım

kızlarrrr biliyosunuz bugün benim kontrolüm vardııı
herşey çok güzel dedi doktorum yalnız dün gece tansiyonum biraz normale göre yüksek çıkmıştı
13/9 gibi. tabi öönceden başımızdan geçenelri de biliyosunuz.
riske atmayalım biraz hastanede yatırıp takip edelim dedi.
eğer yükseklik devam ederse bebeği erken alabiriz dediler
şuan hastanedeyimmmm.
uamrım tansiyonum böle devam etmez.
bize dua edinn.
bebişime sağlıkla kavuşayım

Canım çok geçmiş olsun,bide grip var üstüne..Allahım şifa versin,inşallah en kısa zamanda tansiyonun normale döner.Dualarım seninle..:70:

ii geceler kızlarrr nasılsınız bakalım....ben yarın sbh 11 hastaneye gidiyorum...ve 1.30 da sezeryana griricem dualarınızı eksik etmeyin..

İyi geceler kızlar.
Denizim geçmiş olsun canım,umarım bir problem çıkmaz geçersin evine kısa sürede.
Prensim sakinleşmişsindir umarım canım.
Herkes doğurmamı bekliyor artık ya gerildim bende :):)
Bu arada kanal d de korkunç bir film 3 var,seyredin lütfen. Defalarca izledim ama hala çok gülüyorum...

denizim geçmiş olsun hayırlı haberlerle gel inşallah
ben de mantar kaşıntısından uyuyamadım nöbetteyim gene bu gece

Kızlar suyum geldiiiiiii!!!!!!!!!!!! Çok heyecanlıyım,doktorumu aradım hastanede buluşuruz dedi. Lütfen benim için dua edin. Bende Sinem'in birde Burcu'nun numarası var birine haber veririm. Allah yardımcımız olsun. Bende sizler için dua edeceğim.

Back
X