• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

haklısın canım dr p.tesiye kadar gun verdi ptesiye kadarda nasıl baska dr a goruncemki neyse olmadı p.tesi sabah baska dr a gorunurum o da aynı seyleri soylerse sezeryana taamam derim ama demezse suni sancı isterim yuzdukyuzduk kuyrugunu geldik ama bu kuyruk kısmı zorluymus yahu :27:

Öyle valla bir taraftan hemen doğurmak istiyorum diğer taraf biraz heyecan korku :)) Sağlıkla sıhatle alsaydık hayırlısıyla. Zaten en zorlayan kısmı bu son zaman beklemeriymiş :61:

Öyle valla bir taraftan hemen doğurmak istiyorum diğer taraf biraz heyecan korku :)) Sağlıkla sıhatle alsaydık hayırlısıyla. Zaten en zorlayan kısmı bu son zaman beklemeriymiş :61:

aynen oyle inşallah hayırlısıyla saglıklı sıhhatli bi şekilde alalım kucagımızada.benim suanki tek dusuncem normal olurmu? . ama bebeğimizi dogurup saglıkla kucagımıza aldıktan sonra normalmiş sezeryanmıs cokta umursuycagımızı sanmıyorum yiinede kafa kurcalıyo işte :)

duzenli olunca gidilcekte isin kotu tarafı ben sancılarımı hissetmiyorum arada alttan şiddetli batma hiissediyorum o kadar :26:

peki nts de kaça vurdu, benim eskiden 80 e vuruyodu hissetmiyordum ama bugün 40 daki sancıları bile hissettim hastanedeyken:50: Hissetmemen çok güzel valla ben hissediyorum bugün hatta cozutmaya başladı iyice!!!

peki nts de kaça vurdu, benim eskiden 80 e vuruyodu hissetmiyordum ama bugün 40 daki sancıları bile hissettim hastanedeyken:50: Hissetmemen çok güzel valla ben hissediyorum bugün hatta cozutmaya başladı iyice!!!
bi tane 100luk cıkmıstı 2 3 tane 60 gerisi 40 tan dusuktu ama hiçbirini hissetmedim benimde sancılarım sıklasıp iyice artsa belki bebekte kanala girerdi :S genelde herkes bebek sancıyla kanala girer diyo ne bilim hakkımızda hayırlısı bi şekilde dogcak oyle ya da boyle :D

bi tane 100luk cıkmıstı 2 3 tane 60 gerisi 40 tan dusuktu ama hiçbirini hissetmedim benimde sancılarım sıklasıp iyice artsa belki bebekte kanala girerdi :S genelde herkes bebek sancıyla kanala girer diyo ne bilim hakkımızda hayırlısı bi şekilde dogcak oyle ya da boyle :D

Benim anlamadığım senin bebek kanala girmediyse nasıl açılman oldu ki senin:53: Bence gayet girmiş kanala, daha napcaktı çocuk:1:

Merhaba kızlar nasılsınız...Ben doğurdum tam 1 hafta önce....
Ancak haber verebildim kusura bakmaytın...3840 kg doğdu oğlum sezeryan ile aldılar çünkü doğmadıç...
Çok özledim sizi çok....

tamam işte yaa inmiş senin kide parmakların kalın mı yoksa :60:
valla ne yalan soyliyim parmaklarım hiç bu kadar kalın olmamıstı :D su 5 gundur ellerim ayaklarım takoz gibi.. dr hemen idrar tahlili istedi protein falan olsaydı hemen sezeryana alcaktı cıkmadı bişey ama ellerim ayaklarım cok sis bakıp bakıp guluyorum :D

Back
X