hayırlısı canım Allah bi avazda kurtarsın inşallah. bende hep normale hazırlamıştım kendimi dr sezeryan olması gerekiyor dedi satıma göre 26 ekimdi tarihim 11 ekimde hastaneye yatırıp 4-5 gün gözlem altında olacaksın ondan sonra alırız bebeği dedi kendimi bu fikre alıştırmaya çalışıyorum.Eşime kızma sebebim bu akşam gidebilirdik bunu ayarlamama engel oldu hiç lafını etmedi yoksa o hiç gitmek istemiyor bunu biliyorum..
oaydiner22 normal diye bekliyoruz canım inşallah öyle olur ara ara oluyor ağrılar sancılar ama çok şiddetli değil..
Ablamda aramış doğuma gideceğim hastanede bizim komşu kızı ebe olarak çalışıyormuş kıza demiş sen girsen doğuma oda ayarlarım demiş içimden dedim çok iyi yapmışsın biz zaten açmaya utanıyoruz yabancı nasılsa bidaha görmiycem diye açıyoruz bu bana tanıdık ebe ayarlamış zaten her şeyi ebeler yapıyor açılma kontrolünü falan ayy baya gerildim ben sakinleşmem lazım..
hayırlısı canım Allah bi avazda kurtarsın inşallah. bende hep normale hazırlamıştım kendimi dr sezeryan olması gerekiyor dedi satıma göre 26 ekimdi tarihim 11 ekimde hastaneye yatırıp 4-5 gün gözlem altında olacaksın ondan sonra alırız bebeği dedi kendimi bu fikre alıştırmaya çalışıyorum.
tıpta yapacağım. senin selçuklu muyduoaydiner 22 sen nerde dgm yapacaksın tıpta mı
ama iyi olmus cnm sana daha hassas davranır,seni rahatlatır orda..baya yardımcı olur işte,tanıdık olması ne kadar güzelAblamda aramış doğuma gideceğim hastanede bizim komşu kızı ebe olarak çalışıyormuş kıza demiş sen girsen doğuma oda ayarlarım demiş içimden dedim çok iyi yapmışsın biz zaten açmaya utanıyoruz yabancı nasılsa bidaha görmiycem diye açıyoruz bu bana tanıdık ebe ayarlamış zaten her şeyi ebeler yapıyor açılma kontrolünü falan ayy baya gerildim ben sakinleşmem lazım..
benım kocıste karnımı koklayıp koklayıp bebek kokusu gelıyo dıyor.adam kafayı yemeden hayırlısıyla bı dgraydım hhhhhhhhhhhhhhh
4-5 gün gözlem altında tutmasının nedeni ne canım
hayırlısı canım Allah bi avazda kurtarsın inşallah. bende hep normale hazırlamıştım kendimi dr sezeryan olması gerekiyor dedi satıma göre 26 ekimdi tarihim 11 ekimde hastaneye yatırıp 4-5 gün gözlem altında olacaksın ondan sonra alırız bebeği dedi kendimi bu fikre alıştırmaya çalışıyorum.
rahimde perde var evde iken suyum falan gelirse hastaneye gidene kadar bebek sıkışabilir diyor yatmadan önce böyle bişey olursa herşeyi bırak hemen hastaneye yetiş diyor. herhalde o yüzden 4- 5 gün erken yatırıp kontrol altında duracaksın diyor. sende mi konyadasın hangi hastaneye, dr a gidiyorsun doğum şeklin belli mi
arada işlere arada buraya bakıyorum kızlar..ama sanırım sohbet durmus :))
canım başın sağolsun...benim de kayınvalidem çok iyiydi(( 2 ay önce kaybettik cenazesine bile gidemedim ((((
valla ben en baştan beri hep sıcak kanlı davrandım çünkü hayalim hep arkadaş gibi bir kayınvalidem olmasıydı...hatta bunuda dile getirdim anne neden sen böyle soğuksun ben isterdimki kolkola gezelim tozalım ana kız gibi olalım diye...ama nafile huy yada yapı meselesi demekki ama nedense yiğenlerine bile bizden daha yakın bi sorun olsa eşim ve kuzenleri arasında onları savunur tel ekranında torunlarının resmi yerine kedisinin resmini koymuş onu sever anlamsız bir kişilik çözemedik ne biz ne eltimler...
tıpta yapacağım. senin selçuklu muydu
yok tatlım sadece yeni bi resmini eklemişti kızının face e,o kadar..kendisiyle ilgili bilgi alamadım henüzironic senin de haberin yok mu fragola dan? kimse yanıtlamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?