2010 Ekim Anneleri

hayırlısı canım Allah bi avazda kurtarsın inşallah. bende hep normale hazırlamıştım kendimi dr sezeryan olması gerekiyor dedi satıma göre 26 ekimdi tarihim 11 ekimde hastaneye yatırıp 4-5 gün gözlem altında olacaksın ondan sonra alırız bebeği dedi kendimi bu fikre alıştırmaya çalışıyorum.

benım kocıste karnımı koklayıp koklayıp bebek kokusu gelıyo dıyor.adam kafayı yemeden hayırlısıyla bı dgraydım hhhhhhhhhhhhhhh

sende gerılecek yer arıyon nevyascın ne guzel işte tanıdıgın olması

4-5 gün gözlem altında tutmasının nedeni ne canım

ama iyi olmus cnm sana daha hassas davranır,seni rahatlatır orda..baya yardımcı olur işte,tanıdık olması ne kadar güzel

4-5 gün gözlem altında tutmasının nedeni ne canım

rahimde perde var evde iken suyum falan gelirse hastaneye gidene kadar bebek sıkışabilir diyor yatmadan önce böyle bişey olursa herşeyi bırak hemen hastaneye yetiş diyor. herhalde o yüzden 4- 5 gün erken yatırıp kontrol altında duracaksın diyor. sende mi konyadasın hangi hastaneye, dr a gidiyorsun doğum şeklin belli mi

Amin canım cümlemizi inşallah..Hakkınızda hayrlısı böyleymiş ben normal diyorumda bu işler biliyorsun son dakikaya kadar belli olmuyor, sağlıcakla kavuşalımda kuzularımıza sezeryanda normalde bir bizim için..

anladım canım umarım sorun çıkmadan kavuşursun bebeğine...ben normal doğum düşünüyorum 26 ekimde doluyor ama bu ayın 30 unda kontrol var bakalım ne dicek.ben konya hospital tülün hanıma gidiyorum tatlım

benim de kayınvalidem çok iyiydi(( 2 ay önce kaybettik cenazesine bile gidemedim((((
canım başın sağolsun...

herkesin yapısı farklı işte belki de senin samimi davranışların ona fazla gerksiz bile gelmiş olabilir... ayni insan istiyo herkesle iyi olsun ama olmuyo dedikelri gibi şans benzer kişiliklerin denk gelmesi... arada büyük sorun olmadıkça varsın mesafeli olsunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…