2010 Ekim Anneleri

sen hala alıyormusun cnm şurubu dokunmaz dimi bebeğe.

hangi hastane idi.

Ohoo ben şimdiye kadar 20 şişe içmişim canım, haftada 2 şişe almaya başladık son zamanlarda..Ben çok dr değiştirdim hepsine sorduk hepside günde 8 kaşığa kadar içilebileceğini söyledi zararı yokmuş ondan rahat kullandım ben..

Fatmagülün Suçu Ne? dizisine RTÜK 'ten Uyarı Cezası
‎''Fatmagül'ün Suçu Ne?'' adlı dizide tecavüz sahnesi nedeniyle RTÜK'e izleyicil...erden şikayet yağdı.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), yayınlanan ilk bölümlerinde yer alan tecavüz ve eşcinsel ilişki sahneleriyle izleyicilerden gelen şikayetler nedeniyle ''Fatmagül'ün Suçu Ne'' ve ''Kılıç Günü'' adlı dizilere, ilk kademede uyarı cezası verdi ve dizileri yakın takibe aldı.

Edinilen bilgiye göre, yeni sezonda Kanal D'de yayına giren ''Fatmagül'ün Suçu Ne?'' adlı dizi filmin ilk bölümünde yayınlanan tecavüz sahnesi nedeniyle Radyo ve Televizyon Üst Kuruluna izleyicilerden şikayet yağdı.

16-21 Eylül 2010 tarihleri arasında izleyicilerden gelen toplam 4 bin 272 şikayetin 2 bin 920'sini, bir başka deyişle yüzde 68'ini, ''Fatmagül'ün Suçu Ne?'' adlı diziyle ilgili şikayetler oluşturdu.

Aynı dönemde ATV'de ilk bölümü yayınlanan ''Kılıç Günü'' adlı diziye de 455 (yüzde 11) şikayet geldi.

corbamı ıctım pılavmda pıssınde bı gzl yıyım barı yemek alıskanlgım bıle dgstı bılgsayar basında bı yandan oku bı yandan ye

tadı gavistonun kine mi benziyor nevyas onun tadı çok kötü de.bununki nasıl.
canım benim konusabilirsek sorarım müsaadesiyle fotosunu eklerim buraya...ya da dogum yaptıgı hastanenin sitesinden baksana cnm,görmedin mi hiç bebegi?

ay baktım cnm gözleri bile açılmamış yumuk yumuk.allah nazardan saklasın.

kızlarrrrr nasılsınızzzz 20 syfa öncede selam yazmıştım ama kimse bana cvp vermemişşşşş(( ben garipmi oldum gene

dün konuşuyorduk musafiri geldiydi. sona ben döncem sana yazdıydı e tabi dönmedi. arkını geçirmeye gitmişler soluğu hastanede almışlar
apar topar dogurmus yani :)) darısı basına yavrum..
tadı gavistonun kine mi benziyor nevyas onun tadı çok kötü de.bununki nasıl.

ay baktım cnm gözleri bile açılmamış yumuk yumuk.allah nazardan saklasın.
hehe minicik di mi,japon gibi :))
adam nsl evlenme teklıfı ettı oyle ya cok komıktı hhhhhhhhhhhh
onların herseyi ayrı bi komik ya,gecen gün adam aglıyodu,kız dio ki nie aglıyon len gene :)) yayında bi de :))

kızlarrrrr nasılsınızzzz 20 syfa öncede selam yazmıştım ama kimse bana cvp vermemişşşşş(( ben garipmi oldum gene
ben görsedim veriidm kuzum D:
apar topar dogurmus yani :)) darısı basına yavrum..

hehe minicik di mi,japon gibi :))

onların herseyi ayrı bi komik ya,gecen gün adam aglıyodu,kız dio ki nie aglıyon len gene :)) yayında bi de :))

hee apar topar safım gaz sancısı die evde baya oyalanmış :) anlayamamış ay anlatıo şimdi :) komik bu kız yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…