Dayanılcak gibi bişey değilki canım ya ben hiç duramıyorum başlar başlamaz ilaç içmesem perişan oluyorum :sinifsinif: bide 1 çay kaşığı türk kahvesi yemek de kısa süreli çözüm oluyor..
gece yarısı ıssız yerde gezmek:roflol::roflol:nıyekı fatmagulun sucu neymıs kı rtuk cezayı basmıs hhhhhhhhh
sen hala alıyormusun cnm şurubu dokunmaz dimi bebeğe.
hangi hastane idi.
gece yarısı ıssız yerde gezmek:roflol::roflol:
tecavüz sahnesi cnm,ama hakkaten benim bile psikolojim bozuldu izlerken,çok aglamıstımrtuge gore neymıs sucu
ne zaman canım??ayy arkadaşım doğurmuş
çok sevindimmm
ne zaman canım??
tadı gavistonun kine mi benziyor nevyas onun tadı çok kötü de.bununki nasıl.Ohoo ben şimdiye kadar 20 şişe içmişim canım, haftada 2 şişe almaya başladık son zamanlarda..Ben çok dr değiştirdim hepsine sorduk hepside günde 8 kaşığa kadar içilebileceğini söyledi zararı yokmuş ondan rahat kullandım ben..
canım benim konusabilirsek sorarım müsaadesiyle fotosunu eklerim buraya...ya da dogum yaptıgı hastanenin sitesinden baksana cnm,görmedin mi hiç bebegi?
apar topar dogurmus yani :)) darısı basına yavrum..dünkonuşuyorduk musafiri geldiydi. sona ben döncem sana yazdıydı e tabi dönmedi. arkını geçirmeye gitmişler soluğu hastanede almışlar
hehe minicik di mi,japon gibi :))tadı gavistonun kine mi benziyor nevyas onun tadı çok kötü de.bununki nasıl.
ay baktım cnm gözleri bile açılmamış yumuk yumuk.allah nazardan saklasın.
onların herseyi ayrı bi komik ya,gecen gün adam aglıyodu,kız dio ki nie aglıyon len gene :)) yayında bi de :))adam nsl evlenme teklıfı ettı oyle ya cok komıktı hhhhhhhhhhhh
selam cnm,millet arada gidiyo bişiler yapıyo geri geliyo,ben de öle arada iş arada kk :)) arada kaynamıstır kesin :))kızlarrrrr nasılsınızzzz 20 syfa öncede selam yazmıştım ama kimse bana cvp vermemişşşşş(( ben garipmi oldum gene
ben görsedim veriidm kuzumkızlarrrrr nasılsınızzzz 20 syfa öncede selam yazmıştım ama kimse bana cvp vermemişşşşş(( ben garipmi oldum gene
apar topar dogurmus yani :)) darısı basına yavrum..
hehe minicik di mi,japon gibi :))
onların herseyi ayrı bi komik ya,gecen gün adam aglıyodu,kız dio ki nie aglıyon len gene :)) yayında bi de :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?