oyyy kıyamam slm canım bazen hepimize oluyor:)))a.s.kızlarrrrr nasılsınızzzz 20 syfa öncede selam yazmıştım ama kimse bana cvp vermemişşşşş(( ben garipmi oldum gene
apar topar dogurmus yani :)) darısı basına yavrum..
hehe minicik di mi,japon gibi :))
hemde ne japon gülşenarda nınkide öleee:)))çok sevimli.bizimkiler içeride nasıllar acepbilmiyorumkismile
gaz sancısı sandıgına göre baya kolay olmus dogumben görsedim veriidm kuzumD:
hee apar topar safım gaz sancısı die evde baya oyalanmış :) anlayamamış ay anlatıo şimdi :) komik bu kız yaa
oyyy kıyamam slm canım bazen hepimize oluyor:)))a.s.
ay evet ya ben de acayip merak ediyorum..az kaldı ama canım görücez yakında :)apar topar dogurmus yani :)) darısı basına yavrum..
hehe minicik di mi,japon gibi :))
hemde ne japon gülşenarda nınkide öleee:)))çok sevimli.bizimkiler içeride nasıllar acepbilmiyorumkismile
herifin sesi cok menemmiş gibi habire sarkı söyletiyolar suna da ya :))
Ohoo ben şimdiye kadar 20 şişe içmişim canım, haftada 2 şişe almaya başladık son zamanlarda..Ben çok dr değiştirdim hepsine sorduk hepside günde 8 kaşığa kadar içilebileceğini söyledi zararı yokmuş ondan rahat kullandım ben..
kızlarrrrr nasılsınızzzz 20 syfa öncede selam yazmıştım ama kimse bana cvp vermemişşşşş(( ben garipmi oldum gene
gaz sancısı sandıgına göre baya kolay olmus dogum
hg goncak.. ben camasır yıkadım 2 makina, bi de yemek yaptım :))
sen naptın görüsmeyeli :)
hazırlık doğuma mı?ay kızlar bi yandan iş görüyom son rütuşlar..ben gittim kuaföre sir ağda manikür pedikür herbişeyimi yaptırdım geldim hazırım büyük buluşmaya he bi de saçımı ördürdüm sağdan sola doğru taç şeklindebayanssulusmile
anammm nasıl acındıdımm kendimii oleyyykızlar az önce vallaa kalkıp doktora gidiodum nasıl bir sancı girdii ama sonra geçtiii
ay kızlar bi yandan iş görüyom son rütuşlar..ben gittim kuaföre sir ağda manikür pedikür herbişeyimi yaptırdım geldim hazırım büyük buluşmaya he bi de saçımı ördürdüm sağdan sola doğru taç şeklindebayanssulusmile
bugün yemek yapmadım kahvaltı etsek olur değil mi bu akşam da:kedi:
yazık adama hala işte eve gelecek yemek yok.
ama bende çok yoruldum bugün. 1 kilo yufkadan sigara böreği sardım, 2 makine çamaşır as ütüle. belim ağrıyoooo
bebegim ticker'da duvara yapışcak daha ben dogurmadım yaaa(
anammm nasıl acındıdımm kendimii oleyyykızlar az önce vallaa kalkıp doktora gidiodum nasıl bir sancı girdii ama sonra geçtiii
bebegim ticker'da duvara yapışcak daha ben dogurmadım yaaa(
hhhhhhhhhhhhhhhh ay alemsın ya guldurdun benı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?