2010 Ekim Anneleri

kızlarrrrr nasılsınızzzz 20 syfa öncede selam yazmıştım ama kimse bana cvp vermemişşşşş(( ben garipmi oldum gene
oyyy kıyamam slm canım bazen hepimize oluyor:)))a.s.
apar topar dogurmus yani :)) darısı basına yavrum..

hehe minicik di mi,japon gibi :))
hemde ne japon gülşenarda nınkide öleee:)))çok sevimli.bizimkiler içeride nasıllar acepbilmiyorumkismile

akannehir akannehir
cidden o kadar ictinmi canım?
ben rennie nin tabletini kullanıyodum, o da cok fayda etmedi, dr gaviscon surup verdi..
arada ondan iciyorum ama 1 kutu bitmedi

kızlarrrrr nasılsınızzzz 20 syfa öncede selam yazmıştım ama kimse bana cvp vermemişşşşş(( ben garipmi oldum gene

slm canım, hg.. kalabalıktı bugün görmemişizdir :) :1hug:

ay kızlar bi yandan iş görüyom son rütuşlar..ben gittim kuaföre sir ağda manikür pedikür herbişeyimi yaptırdım geldim hazırım büyük buluşmaya he bi de saçımı ördürdüm sağdan sola doğru taç şeklindebayanssulusmile

anammm nasıl acındıdımm kendimii oleyyy kızlar az önce vallaa kalkıp doktora gidiodum nasıl bir sancı girdii ama sonra geçtiii

bugün yemek yapmadım kahvaltı etsek olur değil mi bu akşam da:kedi:
yazık adama hala işte eve gelecek yemek yok.
ama bende çok yoruldum bugün. 1 kilo yufkadan sigara böreği sardım, 2 makine çamaşır as ütüle. belim ağrıyoooo

[
ay evet ya ben de acayip merak ediyorum..az kaldı ama canım görücez yakında :)[/QUOTE]

eveeeeet meraktan çatlıyorum ultrasondakine pek benzemiyorlar gibi geliyoır bana.anaaaaa.

hazırlık doğuma mı?
anammm nasıl acındıdımm kendimii oleyyy kızlar az önce vallaa kalkıp doktora gidiodum nasıl bir sancı girdii ama sonra geçtiii

oluyor öleee arar ara.benimde yüreğim ağzıma geliyor.

oo hazırsın yane misim mis diosun

kızzz hazırla kahvaltılığıı yap yanınada patates kızartmasıı ben valla bi ara hiç yemek yapamıodum 2 ay kahaltılık yedirdim yada tost falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…