2010 Ekim Anneleri

kızlarrr selamm nasılsınız bugünün en güsel haberini okudum epack doğum yapmış hemde ne güsel yapmış maaşallah ama sütü gelmemiş öle çok üzüldümkiii anlatamam hatta ağladım burda neden bilmiorum bana çok dokundu ondan alıntı yapmadım ama okur herhalde bol bol yeşillik bide sıvı alsın çok önemliymiş sizler nasılsınız kızlar başka doğum ypan varmı

hoşgeldin ciicm yarican var bide

aaaa yaricanda mı doğurdu ben kaçırmışım onu. bebişlerimiz çoğalmaya başladı yaşasıııııın....

kızlar dün göğsümden süt geliyormu diye kont ederken çok sıktım galiba bugün çok acıyor uçları. daha bebek emmeden yara yaptım galiba. lansinoh da sürüyorum ama fayda etmedi sanıyorum(((

yaricanda doğum yapmışş...maşallah! allah analı babalı büyütsün inş. darısı basımıza.

yaaa sanki karnımdan pıt pıt ses geliyor bazen. sizde de oluyor mu. doktoruma söylemiştim bebekten gelmez öyle ses demişti. paranoyak mı oldum neeee

hosbulduk canım iyi etmişsin .:)) bende uyuttum kocişi aslında benimde uykum geldi gibi ama dizi izliyorum :)
bugun az kalsın doğuruyorum sandım. aşağıya doğru birbaskı bir ağrılar oldu ki anlatamam sanırım bebiş inmeye basladı iyice.

insin insin de seni bekletmesin bizim tembel oğlan gibi annesi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…