2010 Ekim Anneleri

kıs allah razı olsun ya ızlıyom atv sıtesınde ben neden sabahtan berı akıl atmedım ya

sendende canım :)

kızlar yaricandan msj geldi bugun saat 2 de normal doğurmuş:) bebişte kendiside iyiymiş

yarican gözunaydın canım Allah analı babalı sağlıklı hayırlı evlat etsin inş. 2nizde iyisinizdir:)

aperpil biliyormuydun bebegin karinda bir kenara toplanip karini sertlestirmesi kasilma oldugunu ben de hep oluyordu bende diyordum bizim kiz sol tarafi cok seviyor diye

rahim kasılmaları o yasadıklarımız

slm kızlar
dün meleğim 16:59da dünyaya geldi
haber veriyim dedim
bende oda gayet iyiyiz
sizde nevar ne yok doğuran varmı?

ipekcim inan cok sevindim maasallah cnım sanada bebişede.. dualarım seninle inş. kısa zamanda sutun de gelir.. bol bol yeşillik ye.. rezene cayı iç suda cok iç canım.. Allah analı babalı hayırlı evlat etsin inş.:)
nevyas geldi mi bugün hiç ? ne yaptı acaba.

nevyas annesindeymiş yarın aksam dönecekmiş.. doktor muayenesi guzel gezmiş maasallah nst de sancı cıkmamıs pazartesi tekrar aynı cıkarsa artık sez. gunu belirleyeceklermiş.

amin canım hepimizin..

bugun okadar yurudumki okadar yoruldum ki anlatamam.. ayaklarımın ağrısından uyuyamıyorum cok da uykum var ama tık yok:) sanırım 40 ı deviricem..

kızlar ben port bebe almadım sevmiyorum onları. nasıl çıkarıcam ben bebişi dışarıya varmı alternatif başka ki...

bilmem ki bide soğuk olacak yaaa. babayslingler hoşuma gidiyordu ama kış diye önermediler onları hiç kullanamazsın dediler...

selam kızlar..yaricana bakıyım bi haber varmı diye girdim e pack te dogum yapmış masallah..bereketli bugünler.türkiyede nüfus hızla cogalıyo :))

gonulcelen valla bende bilmiyorum canım ama anakucagında taşırım herhalde bebişi sarıp sarmalarım.

bilmem ki bide soğuk olacak yaaa. babayslingler hoşuma gidiyordu ama kış diye önermediler onları hiç kullanamazsın dediler...

kız asıl babyslingle kışın daha iyi taşınıyor...benim oğlum ocakta doğdu...eşim taşıdı gerçi ben sezeryanlı olunca taşıyamadım onunla ama...koydu içine astı önüne...karda tipide bile dışarda yürüdük biz...10 günlükten sonra gezmeye başladık...biraz çatlak anne babayız kabul ama...onun içinde sizede yapışıyo sıcacık geziyo vallahi...

bende port bebe almadım ana kucagını da hastaneye götürmeyi düsünmüyorum şimdilik.battaniyeye sarıp çıkarırız bebişi diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…