tmm cnm düzenledim.gönderdim canım
ecrinim temizliğe giriştim de canım simdi mola verdim :))
evet ya denk gelemiyoruz bir türlü.
bu arada gelenlere ikram etmek icin yapacaklarımıza karar verdik annemle. Su böreği yapıp buzluga atıcaz,dolma sarıcaz,bide kurabiye yapıcaz.
yine mi misafir vardı canım :)
selam kızlar bnde yarın allahım kısmet ederse sabah 7 de sezeryan için gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin emi...:gitme:
yanlis hatirlamiyorsam nevyas dogum yapti diye dün okudum
canım eksikleri gönderdim sağoltmm cnm düzenledim.
oo iyisiniz. benimde annem gelen olursa ben yapar getiririm dedi.
kızlar bilgileri
annenin nicki
doğum haftası
bebeğin kilosu-boyu
cinsiyeti
ismi
doğum şekli
durumu
şeklinde yollarsanız daha güzel olur bilgiler tam olunca listemiz daha dolgun oluo :)
hosgeldin ironıccım sanırım yok sen nasılsın az kaldı hayırlısıyla:)
ya benim kuzu dun az hareket etti bugun dahada az korkar oldum..sizlerdede var mı hareket azalması?
hb cnm iyiyim çok şükür,evet sadece bir gün kaldı yarından sonra kavusuyoruz Allah ın izniyle :))az hareket etmesi yeri daralıyo son zamanlar ondan da olabliyor ya da dogum yakınken olabiliyor,başka bi secenegi düşünmek bile istemem tabi..2 saat içinde hiç hareket etmiyo mu,yemegini düzenli yiyo musun,sen ac kalırsan da onların enerjisi düşüyohosgeldin ironıccım sanırım yok sen nasılsın az kaldı hayırlısıyla:)
ya benim kuzu dun az hareket etti bugun dahada az korkar oldum..sizlerdede var mı hareket azalması?
selam canım hg,yeni bi haber yok sanırımben geldim.ee durumlar nasıl?yeni haber falan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?