2010 Ekim Anneleri

kızlar ebru şallının hastaneden çıkarkenki resimlerini gördünüz mü. pes diorum başka da bişey demiyorum. hani karın patlamış top gibi sönük oluyordu

slm kızlar nasılsınız ben giremiyorum kaç gündür tansiyon probleminden kaç gündür ilk defa bugün biraz düştü tansiyonum sürekli yatıyorum...böyle giderse normal doğumu unutucam kendimide okadar hazırlamıştım şimdi sezeryandan korkuyorum bide epidural istiyorum bakalım doktorum kongrede gelsin karar vericez...

öyle mi ki. hürriyetteki fotolara baksanı ya. bizde öyle olurmuyuz acaba???
tatlım belki hemen olmayabiliriz ama zamanla elbet oluruz..bi de onun kasları sıkı platesi hiç bırakmadı,o yüzden daha cabuk da toparlanabilir..biz de toparlanırız hemen.zaten 9 kilo almıs,5,5 kilosu dogumda gitse bişi kalmıyo ki geriye :))ama o bebegini riske atacak sekile davrandı,bizler önce bebekleri düşünüyoruz

alışkanlıkların var cnm,işyerinde kafanı oyalıyordun ama suan kafanı oyalıcak bişi yok..normal dogumu mu bekliyodun sen?

evet canım.doğum daha doğrusu paşanın keyfini bekliyom.yarın nst için zaman sorcam dr a da ulaşamıyom.off ya.annem ortalıklarda dolanıyo ben ancak 2 iş yapıp kalıyom.her şey üstüme geliyo sanki.kuzenimin yaza düğünü var ben bu koca gövdeyle ne giycem erir mi o vakte o da derdim oldu.offfffffffffffffffffffdelikafadulden

valla kalmıyorumm inan sırf bebek için yiyorum.. bakalım ins bir problem yoktur hiçde keyfim yok bugun.. yarın 16.00 da kontrole gidicem yarına kadar birsey olmazsa inş..

dualarım seninle canımm

kızlar ebru şallının hastaneden çıkarkenki resimlerini gördünüz mü. pes diorum başka da bişey demiyorum. hani karın patlamış top gibi sönük oluyordu

onlar estetiksiz durmaz:)

canım gecmiş olsun dikkat et hakkında hayırlısı olsun..

selam cnm,gecmiş olsun..sizin için en dogrusu neyse o olsun..epidural olan arkadaslar cok rahat oldugunu söylüyolar korkma cnm,her dogumun kendine göre kolaylıkları ve zorlukları var korkma cnm
kız dur daha 1 yıl var nerdeyse,emzirirsen ve yediklerine dikkat edersen bi süre sonra da bol bol yürüyüş yaparsan toparlanırsın hemen :))

bizim dualarımız da sizinle kötü düşünme canım,2 saat içinde hiç mi hareket hissetmiyosun?

hareket hissetmeyince 1 bardak meyve suyu bende çok işe yarıyor. soluma yatıyorum içtikten sonra hemen kıpraşmaya başlıyor...

kızlar bişi sorcam size bu karnımızdaki siyah çizgi doğumdan sonra eski haline dönecekmi benim ki çok çirkin görünyo karnımın eski halini unuttum nerdeyse

KIZLAR MERHABA bende bikaç gündür giremiyorum. bugünde kafamda bi ağırlık var tansiyonumu ölçtüm normal. şekerimi ölçtüm 184 çıktı herhalde ondan napsam acaba

allah yardımcın olsun canım ironic var bende bi manyaklık sen bakma.ya hep böyle kalırsammmmmmm
yok canım neden kalacaksın,bunları düşünüp neden zehir ediyosun bu güzel zamanlarını..ben de 1 gün sonra sezeryana giricem,sönmüş balon gibi oluyomus ilk zamanlar,ama zamanla kenndini toparlıyo karın,bi günde olmaz ki
kızlar bişi sorcam size bu karnımızdaki siyah çizgi doğumdan sonra eski haline dönecekmi benim ki çok çirkin görünyo karnımın eski halini unuttum nerdeyse
bende de var cnm o dogumdan sonra kayboluyo merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…