kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3benım canım tatlı tuzlu eksı herseyı cekıyo:):)
biliyosunuz acil gittim ben hemen. yoksa perşembeyeydi randevum. pembe akıntım wardı. allahtan bebekle alakalı bişii değildi... zaten ağlayarak gittim, sevinçtende ağlayarak çıktım...
allah hepimize nasip etsin inşallah dr. 1 aya cinsiyeti belli olur dedi.....
koca kafalı bebişim kocaman bir kese olmuş inanaın portakaldan büyük artık....eminim hepiniz ağlamaklı olacaksınız bu sefer bi başka!!!!!
evet canım yaa en cok zevk aldıgım sey arkadaslarım la kahvaltı ve ardından türk kahvesi vazgecılmezımopuyorumnanaktan
benım canım tatlı tuzlu eksı herseyı cekıyo:):)
erkekin olucak galiba kaydirigubbakcemile3
biliyosunuz acil gittim ben hemen. yoksa perşembeyeydi randevum. pembe akıntım wardı. allahtan bebekle alakalı bişii değildi... zaten ağlayarak gittim, sevinçtende ağlayarak çıktım...
koca kafalı bebişim kocaman bir kese olmuş inanaın portakaldan büyük artık....eminim hepiniz ağlamaklı olacaksınız bu sefer bi başka!!!!!
aslında iyi olur almak ama ben 6aya kadar birşey almıyım diyorum ama durabilirmiyim onu da bilmiyorum. bu konuda çok kafam karışık.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Allah sevinç gözyaşı nasip etsin hepimize :Saruboceq:
kalp atısını duydum ağlıcaktım yaa :gitme:
bebeği görünce kimbilir ne yaparım
Rabbim görmeyi nasip etsin inşallah :Saruboceq:
ohh değme keyfinee zemuszemus
ee kahve içiyon mu senn :bbo:
sudan başka bişi içmiyom ben akannehir
turk kahvesı ah ah. ıcmıyom pek artık ama bayılırım. arada kacamak yapıyom:)
ben de kollarını bacaklarını ve kocaman kafasını gormustum ama hareket etmeye baslamamıstı benımkı daha.
bende öyle ağlayarak gitmiştim canım.pembe akıntım kırmızıya dönmüştü.bebekle alakalı degil dedi kese dışında kanama vardı.şimdi 10+5 oldum.senin bebiş kaç hatalıktı hatırlayamadım.cinsiyetini bende merak ediyorum.
10.haftada başlarmış hareketler ama biz hissedemezmişiz... 4. ayda onuda hissedenler oluyomuş artık....
ay yarabbim, bundan büyük mutluluk war mı yaaa?????
pembedana kullanıcısından alıntı
canım onda dayanamıyorum bısey olmaz yaa kızımdada ıcmıstım ben..
bende öyle ağlayarak gitmiştim canım.pembe akıntım kırmızıya dönmüştü.bebekle alakalı degil dedi kese dışında kanama vardı.şimdi 10+5 oldum.senin bebiş kaç hatalıktı hatırlayamadım.cinsiyetini bende merak ediyorum.
slm kıslar ne habersınız sabh ark.vardı kahvaltıya geldı yenı gıttı attım hemen kendımı buraya:)))
pınarcım canım gözunaydın bebegın ıyı yaa doktoru bosver sen... secenek senın elınde nasıl olsa bırı gıder bırı gelır
:asigim:bana da öyle geliyor canııımmm :))))))) sağlıklı olsun da varsın irkekim olsun yirinn onuu bennn :))))))
tecrübelisin :CüvCüv:canım onda dayanamıyorum bısey olmaz yaa kızımdada ıcmıstım ben..
aslında iyi olur almak ama ben 6aya kadar birşey almıyım diyorum ama durabilirmiyim onu da bilmiyorum. bu konuda çok kafam karışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?