2010 Ekim Anneleri

benım canım tatlı tuzlu eksı herseyı cekıyo:):)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Allah sevinç gözyaşı nasip etsin hepimize :Saruboceq:
kalp atısını duydum ağlıcaktım yaa :gitme:
bebeği görünce kimbilir ne yaparım
Rabbim görmeyi nasip etsin inşallah :Saruboceq:

evet canım yaa en cok zevk aldıgım sey arkadaslarım la kahvaltı ve ardından türk kahvesi vazgecılmezımopuyorumnanaktan

ohh değme keyfinee zemuszemus
ee kahve içiyon mu senn :bbo:
sudan başka bişi içmiyom ben akannehir

bende öyle ağlayarak gitmiştim canım.pembe akıntım kırmızıya dönmüştü.bebekle alakalı degil dedi kese dışında kanama vardı.şimdi 10+5 oldum.senin bebiş kaç hatalıktı hatırlayamadım.cinsiyetini bende merak ediyorum.

aslında iyi olur almak ama ben 6aya kadar birşey almıyım diyorum ama durabilirmiyim onu da bilmiyorum. bu konuda çok kafam karışık.

bende dusunmuyodum ama nısandakı ındırımden faydalanıcam mutlaka. bıde gecen gun ıdrar enfeksıyonumu ogrendıgım gun doktor erken dogum olabılır dedı tedavı edılmezse. dedım kı ayy erken dogum dıye bıseyde var dımı:):) 7 aylık olana kadar herseyını tamamlamayı dusunuyon ne olur ne olmaz.

canım onda dayanamıyorum bısey olmaz yaa kızımdada ıcmıstım ben..

turk kahvesı ah ah. ıcmıyom pek artık ama bayılırım. arada kacamak yapıyom:)

ben de kollarını bacaklarını ve kocaman kafasını gormustum ama hareket etmeye baslamamıstı benımkı daha.

10.haftada başlarmış hareketler ama biz hissedemezmişiz... 4. ayda onuda hissedenler oluyomuş artık....

ay yarabbim, bundan büyük mutluluk war mı yaaa?????

maşallah sızın daha az var cınsıyetlere:)

10.haftada başlarmış hareketler ama biz hissedemezmişiz... 4. ayda onuda hissedenler oluyomuş artık....

ay yarabbim, bundan büyük mutluluk war mı yaaa?????

9.haftada baslıyo dıye bılıyodum ben. 18. haftadan sonra hıssetmeye baslıyoz dıye bılıyorum.

allah bizlere de görmeyi nasip etsin günler geçmek bilmiyor. kesenin büyüdüğü bariz belli oluyor ilk kese icin gittigimde minicikti kalp atımı icin gittigimde nasıl büyümüştü. simdi gittigimde allah nasip ederse bebisim 10haftalık olcak bende gorurum insallah. zaten pıtpıtlarında cok duygulanmıstım doluk doluk olmustu gözlerim mafoldumben

benim daha9$5 ama dün bugünde çıktı sıpam benim...dr. çok iyi gidiyor dedi. tam 1 kilo almışım ..dikkatli ol 5 ay lütfem dedi... zaten artık çok dikkat ediyorum...
benim pembelik, rahim ağzında polip denen et beni gibi bişey varmış...hemde 2-3 cm uzunluğunda.... oda ayrı bir inanılmaz olaydı dün ama kötü bişey olmasındansa sewindim açıkçası polipe...3 ay bitsinde alayım ben onu dedi, kanar rahat edemezsin dedi...

az kaldı kızlar artık bebişlerin kulaklarıda bizde olacak birkaç haftaya....

teşekkürler ediyorum bitnm..hakikaten seçenek olması güzel..insan bununla 9 ay geçirecek olsa bu ne acı birşey olurdu öyle değilmi..

bana da öyle geliyor canııımmm :))))))) sağlıklı olsun da varsın irkekim olsun yirinn onuu bennn :))))))
:asigim:
canım onda dayanamıyorum bısey olmaz yaa kızımdada ıcmıstım ben..
tecrübelisin :CüvCüv:
aslında iyi olur almak ama ben 6aya kadar birşey almıyım diyorum ama durabilirmiyim onu da bilmiyorum. bu konuda çok kafam karışık.

bende nasıl dayancam bilmim :bbo:
eşime süpriz yaparken bebe biberonu emziği ayakabını önlüğü mama seti felan almıştım :kedi:

aynen pınarcım katılıyorum sana..begenmeyınce degıstıreceksın cok fazla degısmede 9 ay bıter sonra:roflol::roflol:

balum yaaa geç oldu ama
beni sormuşsun gayet iyiyim cnm
keyfim çok yerinde kızlar maşallah yaaa
mide rahatsızlığım çoktan geçti zaten
tek derdim çok iştahlıyım
onun dışında herşey güzel

Kızlar ben gidiyorum çok uykum geldi biraz zıbarayım kaydirigubbakcemile3
görüşürüz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…