2010 Ekim Anneleri

bu sefer yawrunuz o kocaman kesede yayılmış...sizi bekliyor olacak.... bence en güzeli buydu içlerinde... babamız gelemedi ama foto çekildik bizde, naapalım..

:asigim:

tecrübelisin :CüvCüv:

bende nasıl dayancam bilmim :bbo:
eşime süpriz yaparken bebe biberonu emziği ayakabını önlüğü mama seti felan almıştım :kedi:

evet canım bırcok konuda tecrubem var doğduktan sonrasına bıle..sadece ılk bebekmıs gıbı heyecan fazla

aslında iyi olur almak ama ben 6aya kadar birşey almıyım diyorum ama durabilirmiyim onu da bilmiyorum. bu konuda çok kafam karışık.

canım bende ilk gebeliğimde almadım son ayda beşiğine kadar aldım birde içime doğmuş gibi hem kız hem erkek bebeğin giyebilecegi ara renkler aldım.bebeğimi doğduktan sonra kaybettim.şimdi ikinci bebeğim abisinin kıyafetlerini giyecek.bundada son aylara kadar bişey almayı düşünmüyorum.alırsanda ara renkler al canım.

bu sefer yawrunuz o kocaman kesede yayılmış...sizi bekliyor olacak.... bence en güzeli buydu içlerinde... babamız gelemedi ama foto çekildik bizde, naapalım..

evet canım yaa benımkıde aynen yayılmıs bırde dr. en yakın halını cektı verdı benım kı güneşlenıo vazıyette yatıodu

sen bebegını dogduktan sonra mı kaybetmıstın ayyyy uzuldum yaaamafoldumben

evet canım yaa benımkıde aynen yayılmıs bırde dr. en yakın halını cektı verdı benım kı güneşlenıo vazıyette yatıodu

ay yerim yerim....benimkide en yakın halini verdi kocaman... babamız öptü fotoğrafı akşam...ay kıyamamişte, biz anneysek onlarda baba...
kızlar dün. dr. dediki bihematologa gitte oda takip etsin kan değerlerini... daha iyi olur dedi. acaba talasemi taşıyıcısıyım diye mi? yoksa faydası olur açısından mı dedi bilmiyorum... bu arada 9,8 çıkmıştı kan, gayet normal telaş yapma dedi... hapta vermedi şimdilik...

ama ben haftaya ctesi erkan la olan randevumu sabırsızlıkla bekliyorum tabi ozamana kadar bi aksilik olmassa

bende battaniye başladım dün
çok tatlı oluyo bi görseniz:hulya:

tekrar merhaba kızlar işler yoğunlaşınca kaçtım biraz. şimdi tekrar buralardayım..

hoşgeldinnn eyan...

maş. hamarat hanımlar başlamış işlere.. :hulya: bende battaniye başlayacağım ilk olarak. yaz gelmeden öreyim diyorum ama örnek bulamadım senin ki nasıl ekleyebilir misin buraya canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…