allah bizlere de görmeyi nasip etsin günler geçmek bilmiyor. kesenin büyüdüğü bariz belli oluyor ilk kese icin gittigimde minicikti kalp atımı icin gittigimde nasıl büyümüştü. simdi gittigimde allah nasip ederse bebisim 10haftalık olcak bende gorurum insallah. zaten pıtpıtlarında cok duygulanmıstım doluk doluk olmustu gözlerim mafoldumben
balum yaaa geç oldu ama
beni sormuşsun gayet iyiyim cnm
keyfim çok yerinde kızlar maşallah yaaa
mide rahatsızlığım çoktan geçti zaten
tek derdim çok iştahlıyım
onun dışında herşey güzel
:asigim:
tecrübelisin :CüvCüv:
bende nasıl dayancam bilmim :bbo:
eşime süpriz yaparken bebe biberonu emziği ayakabını önlüğü mama seti felan almıştım :kedi:
aslında iyi olur almak ama ben 6aya kadar birşey almıyım diyorum ama durabilirmiyim onu da bilmiyorum. bu konuda çok kafam karışık.
kızlar ikili testte cinsiyet belli oluyor mu bu konuda bilgisi olan var mı
bu sefer yawrunuz o kocaman kesede yayılmış...sizi bekliyor olacak.... bence en güzeli buydu içlerinde... babamız gelemedi ama foto çekildik bizde, naapalım..
canım bende ilk gebeliğimde almadım son ayda beşiğine kadar aldım birde içime doğmuş gibi hem kız hem erkek bebeğin giyebilecegi ara renkler aldım.bebeğimi doğduktan sonra kaybettim.şimdi ikinci bebeğim abisinin kıyafetlerini giyecek.bundada son aylara kadar bişey almayı düşünmüyorum.alırsanda ara renkler al canım.
kızlar ikili testte cinsiyet belli oluyor mu bu konuda bilgisi olan var mı
evet canım yaa benımkıde aynen yayılmıs bırde dr. en yakın halını cektı verdı benım kı güneşlenıo vazıyette yatıodu
bellı olabılırmıs ama kesın degıl.
2dk ayrılıyoz sayfalar uçuyo ya maşallah çok hızlısınız konudan konuya atlıyoruz =))
olmaz canım daha.bebğin cinsiyeti bebeğin duruşuna bağlı olarakta erken yada geç belirleniyor.
ayyy heyecanlandım şimdi bak
2 haftam var o zaman desene
olmaz canım daha.bebğin cinsiyeti bebeğin duruşuna bağlı olarakta erken yada geç belirleniyor.
bende battaniye başladım dün
çok tatlı oluyo bi görseniz:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?