2010 Ekim Anneleri

googleden baktım erkan türköze baya bi genç miş =)) ablamın doktoru
muammerede bakayım nasıl bi tip =))
erkan sevimliymiş zaten öve öve bitiremiyo kimse kulupte izmitli hamilelerin çoğu erkanı tavsiye ediyolar babasına yemin vermiş çok iyi bi doktor olacağına
sen sormadan herşeyi anlatıyomuş inşallah bizede iyi davranır

Kızlar ben gidiyorum çok uykum geldi biraz zıbarayım kaydirigubbakcemile3
görüşürüz opuyorumnanaktan
git zıbar bakalım kaydirigubbakcemile3
evet canım bırcok konuda tecrubem var doğduktan sonrasına bıle..sadece ılk bebekmıs gıbı heyecan fazla
ne kadar doğurursan doğur heyecan hep olur dimi :asigim:

kızlar ikili testte cinsiyet belli oluyor mu bu konuda bilgisi olan var mı

evet belli oluyomuş 140 üstünde kız mı erkek mi öle bişiydi
öle aklımda kaldıı :kedi:

canım senınkının boyunu söledımı dr.

kızlar ikili testte cinsiyet belli oluyor mu bu konuda bilgisi olan var mı

cimbomlu merhaba canım. ben ikili test ile ilgili şöyle bi şey duydum ama rivayet mi bilmiyorum. kandan iki hormana bakılıyo ya ikili testte. onlardan birisi beta hcg nin serbest kısmıymış ve 50 nin altında çıkarsa kız üstünde çıkarsa erkek oluyormuş. ama doğru mu bilmiyorum eylül annelerinde okumuştum..

pardon ben yanlış yazdın portakalın dediği doğru kaydirigubbakcemile3

ikili testler 12. haftada yapılmıyor mu fisfisfis
12. haftada zaten cinsiyeti belli oluyor ki

ikili testler 12. haftada yapılmıyor mu fisfisfis
12. haftada zaten cinsiyeti belli oluyor ki

11. haftayla 14. hafta arası yapılıyo test. 15. haftada bellı olur dıyo doktorlar. aslında onceden de anlıyolar ama soylemıyolarlmaz:kaydirigubbakcemile3

10 dolmasın. 9+0la 9+6 arası 10. hafta kabul edılıyo.

:roflol::roflol::roflol::roflol:
o zaman 5cm diye düşünürsek, dün 9+3ü doldurmuştuk... gayet normal. mezime seninki daha bile uzun baksana...
ben haftalar tamamlanınca bakıyorum, çünkü herşeyde kafaya takıcak bi nokta çıkarabiliyorum...:teytey:

:roflol::roflol: cıkarma oyle kafana takacak seyler:)

ayyyy bu aksam benım dızım varrr. tek ızledıgım dızııı omre bedel:)

pembedana evet canım benım kı zaten normaldede önde gidio bende anlamadım

banada dün 9+4tüm. 9+5 çıktı bebiş... 2 gün oynadı aslında ama, o birazda ölçümlerden kaynaklanan bişey galiba...

ay aklıma geldikçe fotosuna bakıyorum yawrumun ben...elleri minik minik....

:roflol::roflol: cıkarma oyle kafana takacak seyler:)

dün dr.uda bezdirmişim galiba, pazar günü arıcaktım sizi ama arayamadım bu sefer utandım dedim... oda bişey yapamazdım biliyosun zaten konuşmaktan başka dedi...

adam bide nasıl sabırlı bu kadar acaba? nasıl sakin anlatamam... ay benden 10 tane etrafımda olsa, ben dayanamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…