Ya kızlar su sac kestırme hakkında ne dusunuosunuz kestırme dıolar yaaa
Ben :) 1-2 ay sonra dr sorucam bitkisel boya ile saçımı boyayabılırmıyım dıye ınsalh ızın verır sempatiksalakcinni
cnm benm de saçım röfleli.ama boyatmayı düşünmüyorum. boyanın gerçekten bitkisel olduğuna nasıl karar vereceksn
Aslında evett dogru söyluyorsunn... Ne bilim baı hamılelerr boyatıyorrbazı kuaförlerde boyuyorr.Bırde gecen bır mağazada bitkisel bır boya gördum ama ne kadar dogru emin olamıyoruzz...Benım saçta kızıl iğrenç bişi olcam doğumda boshayallersmile
pınarcım canım tekrardan gözünaydın
pınarcım gözünaydın rabbim herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın
selam güzel anneler ya şu göbek çatlağı ve göğüs uçları için ne kullanıyorsunuz
Günaydın kızlar nasılsınız bana enfeksiyon için antibiyotik verdi dr onu kullanıyorum..
Benimde saçlar berbat durumda :)) ama boyatmayacağım kınayla falan tek renk yapacağım, kestirmekle ilgili düşüncem ise uzadı baya zor oluyor yazın daha zor olacak aldığım vitaminde saçıma gitmesin o yüzden kestireceğim..
ben saçımıda kestiricem boyamıda yapıcam temmuz ağustos gibi nasip olursa eltim 6.7 aydan sora hiç bi problem yok beyni ve organları gelişmiş oluyo dedi zaten uzadı saçım birbirine giriyo kalktığımda tararken resmen kopuyo saçım
gün aşırı yıkıyorum bide şampuan ayrı saç kremi ayrı upuzun saça dayanmıyo 2hafta ohaoldumsmile
saç kesmeye hurafe uydurmuşlar diğer tarafları neden alıyoruz almayalım orman gibi olalım ozaman kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?