2010 Ekim Anneleri

Ya kızlar su sac kestırme hakkında ne dusunuosunuz kestırme dıolar yaaa

evet ya tam bir muamma.uzmanlar sakıncası yok diyorlar hatta,uzun saç vücudun alması gereken vitaminleri flan alıyormuş ama bi yandanda batıl inançlar var.olumsuz birşey oluverse hep buna mı yorulacak.bende kararsızım yanii :hulya:

cnm benm de saçım röfleli.ama boyatmayı düşünmüyorum. boyanın gerçekten bitkisel olduğuna nasıl karar vereceksn

Aslında evett dogru söyluyorsunn... Ne bilim baı hamılelerr boyatıyorr bazı kuaförlerde boyuyorr.Bırde gecen bır mağazada bitkisel bır boya gördum ama ne kadar dogru emin olamıyoruzz...Benım saçta kızıl iğrenç bişi olcam doğumda boshayallersmile

aman kıslar hayırlısıyla kucagınıza alındaaa dusundugunuz seye bakk boyamayın kafanızda 9 ay dınlenır bı oh cekre sankı cok yaralı bıseymı bu boyalarrrr

cnm bence güvenme. kınalar falan var ya onu sor istersen doktora. ama onlarda da kimyasal olabilir. benm de kuaförm bitkisel diyo ama ben boyatmıcam.

ayrıca kızlar bence de sıkın dişinizi biraz...saçınızı boyatmayın...birşey olmaz zaten her anne güzel bir melek...daha fazla güzelleşmeye ne gerek????

kızlar benim ablalarım ve eniştelerim hepsi bayan kuaförü ben manikür yaptırmaya gittim ufak bişeyde olsa dedilerki asla mikrop alabilir vucud diye bende bpyatmak istedim eniştem dediki saçmalama kızım bebeğe zarar verirsin beyin damarlarından o kimyasallaık karışıyıyor dedi

Günaydın kızlar nasılsınız bana enfeksiyon için antibiyotik verdi dr onu kullanıyorum..

Benimde saçlar berbat durumda :)) ama boyatmayacağım kınayla falan tek renk yapacağım, kestirmekle ilgili düşüncem ise uzadı baya zor oluyor yazın daha zor olacak aldığım vitaminde saçıma gitmesin o yüzden kestireceğim..

merhabalar güzel ekim annişlerii.... nasılsınız bakalım. bugün güzellik konuşuyoruz galiba hımm bayanssulusmile

günaydın nevyas.. bende hamile kalmadan kestireyim diyordum. bi türlü elim değip kestiremedim. şimdi ellemeyeceğim içime kurt düşmesin boş yere..

kızlar 11.haftanın içinde olan kimler vardı yaa.. bu hafta beni mahvetti. mide bulantısı tekrar başladı. baş ağrısı, dönmesi, halsizlik aldı gidiyo. bazen de bel ağrısı vuruyo. aynı durumda olanlar var mı..

ben saçımıda kestiricem boyamıda yapıcam temmuz ağustos gibi nasip olursa eltim 6.7 aydan sora hiç bi problem yok beyni ve organları gelişmiş oluyo dedi zaten uzadı saçım birbirine giriyo kalktığımda tararken resmen kopuyo saçım
gün aşırı yıkıyorum bide şampuan ayrı saç kremi ayrı upuzun saça dayanmıyo 2hafta ohaoldumsmile

saç kesmeye hurafe uydurmuşlar diğer tarafları neden alıyoruz almayalım orman gibi olalım ozaman kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

son aylarda boyanın bi yan etkisi olacağını bende düşünmüyorum. ama yine de doktorum bana sormadan hiç bi şey yapma diyo. danışmakta fayda var herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…