2010 Ekim Anneleri

benımde baslıycak mı acaba bulantılarım ya. megerse kucukmus benım minikim ya bulantımın olmaması normal.

evet ya cok mutluyum bugun. sen neden yıyemıyosun mıden mı bulanıyo.
evet canim bul.antidan yiyemiyorum ac geziyom

sendemi yarın gideceksin. hehehe yarın sayfmız coşçak desenize ben feyza esra başka kimler gidio
evet benimde yarin sabah randevum rabbim insallah güzel haberlerle gelmemizi nasip etsin insallah

hihoyyyt hepimiz aynı durumdayız, yarın gelse geçse ve güzel haberler alsak.... belirtileriniz neler kızlar, bende bulantı yok, hafif kasık ağrısı zaman zaman ve göğüslerde aşırı şişlik var :)

arkadaşlar bişe soracam ben adet geçtikten iki gün sonra kan testi yaptırdım değerim 329 çıktı cumartesi tekrar gidecem doktora değer iimi sizce sizin değerler okuduğum kadarıyla baya yüksekde

evet bende çok heycanlıyım ama kimse bana yardımcı olmadı((

hayrola cnm sen ne sordun.

sinop_e bende arada bulantı oluo cnm hiçbişi yemek istemio kasıklarım da çok hareket falan edince ağrıo. göğüslerde acıo bide benim akıntım var. sizdede varmı

arkadaşlar bişe soracam ben adet geçtikten iki gün sonra kan testi yaptırdım değerim 329 çıktı cumartesi tekrar gidecem doktora değer iimi sizce sizin değerler okuduğum kadarıyla baya yüksekde

canım benım adetım 8 gun gecmıstı 178 dı. cabuk artıyo.

Merhaba arkadaşlar , sizlerden böyle haberler aldıkça heycanlanıyorum bende bir an önce bebeğimi görmek istiyorum. Cumartesi gününü iple çekiyorum bir yandanda korkuyorum korkuyla heyecan arasında kaldım.

cnm bence degerin gayet güzel bu hsg iki günde 2 ye katlanıyo sen bile şaşiriyosun hadi gözün aydın cnm aramıza hoşgeldina.s.a.s.a.s.

canım benım adetım 8 gun gecmıstı 178 dı. cabuk artıyo.

cnm bence degerin gayet güzel bu hsg iki günde 2 ye katlanıyo sen bile şaşiriyosun hadi gözün aydın cnm aramıza hoşgeldina.s.a.s.a.s.

teşekkür ederim arkadaşlar sağolun hoşbuldum bu arada
keseyi görmeden rahat edemiycem galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…