bende o testin çatlatma iğnesinden önce bakıldığını biliyorum o değere göre saat verip iğne yapmamı söylemişlerdi neyse her doktor farklı yöntemler uyguluyor galiba:94:
evet doğru duymuşssun canım azim öyle pes etmek falan yok boşver milleti sen takma konuşup dursunlarbiz morallerimizi bozmalarına izin vermemeliyiz çevrendeki insanları bu tedavi sürecinde biraz ele seni anlayan kişilerle daha fazla vakit geçirmeye çalış canım bak burada ne kadar rahatız benim bir tanıdığım 4 kez tüp bebek yaptırdı 4 düde tuttu fakat 3 ü düşükle sonuçlandı şimdi 4. ü iyi durumda inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşur bebeğine bizde bilemeyiz daha ne kadar yol olduğunu önümüzde sabırla bekleyeceğiz bitanem sen yine bunalımlara girmişssin rahatla biraz
aynı durumdayız canım ben 13.de olur diye düşünürken bir türlü yumurtalarım büyümedi bende doktoruma dedim hap daha iyiydi sanki diye oda bana bu haptan zahmetli biraz dedi neyse ne yapalım geç olsun güç olmasın bugün kontrole gittim 2 günde 13 mm den 17 ye yükselmiş bugünde son iğnemi vurdurup yarın sabah progestron tahlili yaptıracağım akşamada çatlatma iğnem olur pazarteside aşılamam sonundaaaaaaaaa2 haftadır bunun gibi gezdim
Neydi o be neyse bir yaptırsamda hayırlısıyla tutar inşallah.
canım benim ne olur üzülme bitanem ama üzülmemek elde değil biliyorum ama bizimde yazgımız bu yüce rabbim deniyor sabrımızı inşallah karşılığını göreceğiz canım öpüyorum seni
merhaba reyhancım. aslında bunalımda değilim aksine bu ay cok pozitifim. artık tutmazsada üzülmeyeceğim zamanı gelmemıs demekkı. üzülüp kendimi yıpratmak istemiyorum.aşılamadan çok umutlu degılım de umutluyumda aralarda bıyerlerdeyım canım. ama tüp bebek için daha umutlu gibiyim sanki o tutacakmıs gbı geliyo. tutmazsada nasip tabi. ama moralım iyi ve artık kendimi kasmıyorum. gerçekten bu ay çok rahatım. adet olduguma bıle üzülmedim desem yerıdır.