2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bende seftalılı olanından almıstım ıctım sımdı.gazoz gıbı .bızımkınn gozude ıc kısımları cok acık kahve etrafı lacıvert desem lacıvert degıl yesıl desem yesıl degıl.acaba ela olurmu kı.ama sulalede hc renklı gz yok

bende yatayım barı yarın sehrdısına gtcez umarım ozanla sorunsz ve stressz bı yolculuk olur ıyı gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr

benım oglan 4 5 gundur gunde 5 kere fılan yapıyor kaka sadece anne s utu alıyor.ama toplasan 5 kakayı 1 bez anca dolar neden kı

bakalim 2 ay sonra belli olur insallah ama bana ela olur gibi geliyor ya da yesil olabilir
koyu kahve olacaklarin bu ayda coktan belli oluyormus

ayy evet bırde ıkınma cıktı ya ıkınp yapıyor ama bıraz putrlu .bıde ben elma ve armut havc denemıstım ara ara ondan mı oldu bu ıkınma kı daha once hc yoktu

ayy evet bırde ıkınma cıktı ya ıkınp yapıyor ama bıraz putrlu .bıde ben elma ve armut havc denemıstım ara ara ondan mı oldu bu ıkınma kı daha once hc yoktu

ıkınmaya ben çok alıştım artık biraz kabızlık olabilir canım benimki hep ıkınarak yapar ve hiçbir zaman ben cıvık kakayla karşılaşmadım. verdiklerinden olabilir bağırsakları alışıncaya kadar olacak böyle sorunlar merak etme

birde ben altını değiştirirken poposuna biraz yağ sürüyorum o zaman çok daha rahat yapıyor z.yağ pişik kremi ne olursa..

bızımkı hep ıcınde puturlerı olan cıvık kaka olurdu altınsarıssı.ben ek bısıler verınce ıkınma basladı ve kakamızn gorsellıgı degstı hhhhh koku daha bı fecı hhhh.havuclar elma puturlerı kakada ne ararsan var artık hhhhhhhhhh.allahım artık nelerden konusuyorz ya moktannnnnn hhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…