kaan ve ozan aynı gun mu dgmuslar sızde 3 ay 4 hafta olmussunz hhhh
bızde 20 ekım neden aynı gsteryo kı tarıh acaba
kaan gunde kaç kere kaka yapıyor sutlemı beslıyosunz sadece
benım oglan 4 5 gundur gunde 5 kere fılan yapıyor kaka sadece anne s utu alıyor.ama toplasan 5 kakayı 1 bez anca dolar neden kı
bakalim 2 ay sonra belli olur insallah ama bana ela olur gibi geliyor ya da yesil olabilirbende seftalılı olanından almıstım ıctım sımdı.gazoz gıbı .bızımkınn gozude ıc kısımları cok acık kahve etrafı lacıvert desem lacıvert degıl yesıl desem yesıl degıl.acaba ela olurmu kı.ama sulalede hc renklı gz yok
bakalim 2 ay sonra belli olur insallah ama bana ela olur gibi geliyor ya da yesil olabilir
koyu kahve olacaklarin bu ayda coktan belli oluyormus
ayy evet bırde ıkınma cıktı ya ıkınp yapıyor ama bıraz putrlu .bıde ben elma ve armut havc denemıstım ara ara ondan mı oldu bu ıkınma kı daha once hc yoktu
bakalim 2 ay sonra belli olur insallah ama bana ela olur gibi geliyor ya da yesil olabilir
koyu kahve olacaklarin bu ayda coktan belli oluyormus
ayy ınsaallah ela yada yesıllı bısı olur ya ben cok severım.evet arkadasımn oglunnkı coktan kahve oldu dgru
ıkınmaya ben çok alıştım artık biraz kabızlık olabilir canım benimki hep ıkınarak yapar ve hiçbir zaman ben cıvık kakayla karşılaşmadım. verdiklerinden olabilir bağırsakları alışıncaya kadar olacak böyle sorunlar merak etme
Belki de mavi olur:) hic belli olmaz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?