17 ekim bizim doğumumuz
kızlae bızım asımız 3 martda tam 4 ayı 13 gun gecıyo ole randevu verdıler bısey olmaz herhalde dımı anlamıyom zaten paso gec verıyorlar
Zaten kolay bırakır mı acaba diye düşünüyorum. Bir de diş yapısıyla ilgili birçok söylem var. Emziğin zararları doğrultusunda. Bakalım çok zorlanırsam, geceleri veririm.
selammmmmm.
off işe başladımmmmmmmmmmmmmm.... 42 saat dersim varrrrr. süt sağacak vaktimde yok. bugün mama vermeye başlıoruz. bana dua edin kızlar yoksa kafayı yicemmm ....
günaydın hanımlar ben baya iyileştim öksürük ve azcık burun akıntısı kaldı ama bu seferde kuzucum hasta oldu bulaştı sanırım dün onunda burnu aktı ve çok öksürüyor napsam yaa göz kapakları kanlı kanlı :'(
günaydın hanımlar ben baya iyileştim öksürük ve azcık burun akıntısı kaldı ama bu seferde kuzucum hasta oldu bulaştı sanırım dün onunda burnu aktı ve çok öksürüyor napsam yaa göz kapakları kanlı kanlı :'(
ahhh ahhh orda olaydımmmmmmmankara buluşması için başlık açıyorum...gelmek isteyenleri bir görelim önce....
aynı annem de bana öyle dedii böyle misin hep diye evet dedim kızdı git değiştir şunu dedi süslen dediisorma yaa bende utanıyorum.bi pijamam vardı o kadarda eskimişki ama çok rahatt annem kızdı en son gördüğünde başka şeyinmi yok diye.altı felan delik pijamanın,rengi soluk.attım artık
biizimde öykekızlar biz demir ilacı olarak hausmann ferrum şurup kullanıyoruz, herhangi bi sorun yok şimdi bizde
huysuzluk olmadı, kokusu yok ilacın gibi bişey, kızım da sorun çıkarmıyor verirken, acaba siz ilacı değiştirseniz mi? bize doktor bunu verdi, daha iyi mi daha kötü mü bilemem ama
ben damla damla dökmüyorum, öyle mümkün değil zaten, kaşığa damlatıyorum, sonra yatırırken güldürüp boğazına döküyorum kaşıkla :)
naptın anne yaaa diye hemen bi suratıma bakıyo, sonra gülüşmeye devam ediyoruz
42 saat mi devlet okulu değil miydi seninki ben 16 saat aldımselammmmmm.
off işe başladımmmmmmmmmmmmmm.... 42 saat dersim varrrrr. süt sağacak vaktimde yok. bugün mama vermeye başlıoruz. bana dua edin kızlar yoksa kafayı yicemmm ....
evet ben şimdi püresini veriyorumgünaydın kızlar,
Allah yardımcın olsun dilekcim çalışan anne olmak zor..inş. kolay atlatırsın bugünü..
kızlar bişey sorcam ya biz dün elma suyuna başladık,önce cam rendede rendeledik sonra tülbentten suyunu süzdük onu verdik..öyle mi yapmak gerekiyordu acaba?
evet canım devlet okulu. meslek öğretmeniyim. nöbet bile vermişler ama itiraz edicem...ahhh ahhh orda olaydımmmmmmm
aynı annem de bana öyle dedii böyle misin hep diye evet dedim kızdı git değiştir şunu dedi süslen dedii
biizimde öyke
42 saat mi devlet okulu değil miydi seninki ben 16 saat aldım
evet ben şimdi püresini veriyorum
evet canım devlet okulu. meslek öğretmeniyim. nöbet bile vermişler ama itiraz edicem...
kızlar slm. multitabs ı 1 pipet mi veriyorsunuz. çok dğil mi yaaaa. 1 ml yani?
kızlar slm. multitabs ı 1 pipet mi veriyorsunuz. çok dğil mi yaaaa. 1 ml yani?
aşıdan geldik ve çok ağladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?