kızlar bu sıralar erkenden mama yemek istiyor ve uyumamak için direniyor.bir saat uğraşıyoruz.daha öncede yazmıştım ağlayarak uyanıyor salla geri yatır sonra tekrar birkaç kez denedikten sonra dalabiliyor.acaba anason versem sakincası olur mu?derin uyku yok aylardır.
anasonu sen iç canım sütünden geçsin.bebişede milüpanın humananın rezenesini gece çayını verebilirsin...
merhaba kızlarbeyzayı uyuttum kocişimde yok azcık sizle sohbete geldim
hoşgeldinnnn:80::80:
hoş buldumcanım bi ara benim kızda öleydi ağzı pamukçuk olmuş.onunda vardır bi derdi
etkisini gördün mü canım
kızlar bebişlerinizi ayaklarının üstüne bastırıyormusunuz?zararlıymış diye okudum az önce
ucu basmasında sakınca yokda tam bastırmmak gerekırmıs kalca için zaralıymıs doktor banada dedı bn nadır bastıryom bızımkı uyanık yaw :)
ay ben bastırıyodum hep.dr hiç böle bişi demedi ben sormadım zaten.bişey olurmu ki ya?
bnce bısey olmaz canım sımd dıkkat edersın bu basmalar yalancı basmalarmış ilerde basmıcaklarmış öle demişti doktor bana
gunaydın anneler dun gece ney sesı caldım bnm kız öle uykuya daldı tam 2.45 de :)
kızlar bn hala adet olmadım bıde ates basması devam edıyo menopozlu kadınlar gıbıyım ya buz gıbı havada tek tshırt ıle cıkıcam nerdeyse :)
canım yeni bi bebiş falan değildir dimi?
inşaalah bişey olmaz ya.herşeyi sormak gerekiyo gerçekten de.bi yerini sakatlamadan büyüse bari
AlaMarka - Özel Lüks Alışveriş Kulübü
arkadaşlar bu lınke tıklayıp uye olurmusun 1.olursam hedıye kazanıcamda desteklerınızı beklıyorum tesekkur ederim
ben oldum cnm bol şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?