2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ahhhhhhh ah aynı dertten muzdaribim,güya şikayet ederdim bu dönemlerden öyle arar oldum ki....
aynen menapoz gibi,acayipte sıkıntı veriyor insana,meğer ne kadar faydalıymış...

kızlar benim yaptığım yoğurt neden katılaşmıyor ?
pastorize sütü hafif ısıtıp,iki tatlı kaşığı pastorize yoğurtla karıştırıyorum,üzerinide sıkıca örtüyorum,ama abdest suyu gibi cırcıvık oluyo neden acaba :26:

iiyim şeker sen nasılsın haftaya buluşuyozzzzzz

ne güzel, çok heyecanlııyım..

aperpil geldi bugün bana,çok güzel zaman geçirdik, doyamadım (
kalabalık olunca da tadından yenmez di mi

canım bir kaç saat sonra baktın tutmamış, sıcak su dolu kabın içine koymayı dene.. mayasınıda biraz fazla koy istersen ben öyle yapınca tuttu..

canım bir kaç saat sonra baktın tutmamış, sıcak su dolu kabın içine koymayı dene.. mayasınıda biraz fazla koy istersen ben öyle yapınca tuttu..[/QUOTE]

sen ısıtıyormusun canım sütü ? ben olsam yemem vallahi böyle yoğurdu,ama armut püresiyle filan karışturınca bişeye benziyo...ben çok yoğurt yaptım,ama pastorize değildi hiçbiri ve kerpiç gibi olurdu,bu cırcıvık...hafif katı süt gibi....

canım bir kaç saat sonra baktın tutmamış, sıcak su dolu kabın içine koymayı dene.. mayasınıda biraz fazla koy istersen ben öyle yapınca tuttu..

sen ısıtıyormusun canım sütü ? ben olsam yemem vallahi böyle yoğurdu,ama armut püresiyle filan karışturınca bişeye benziyo...ben çok yoğurt yaptım,ama pastorize değildi hiçbiri ve kerpiç gibi olurdu,bu cırcıvık...hafif katı süt gibi....[/QUOTE]

canım kusura bakma, bir burada bir kızımın yanındayım, geç yazıyorum.. sütün sıcaklığı parmağını azıcık ısıtacak ama yakmayacak ısıda olmalıymış.. öyle okumuştum, ona göre yaptım..

hayirli aksamlar kizlar bayadir girmedim benim kiz baya huy degistirdi yaninda ilada yaticam saat 9 da yanina yatiyorum ellerini bana sarilir gibi tutuyor sonra öyle uyuyor ben kalkinca uyaniyor onu uyutayim derken ben uyuya kalyiorum islerimi o uyuduktan sonra yapayim derken kalyior cogu zaman bir haftadir hasta bir atesi cikiyor bir iniyor gece uyurken basliyor aglamaya sabah i buluyor tekrar uyumasi bazen deli oluyorum artik ya sabir diyorum insanin bazen tahamül edicek gücü kalmiyor allah bebeklerimize saglik versin

Geçmiş olsun canım..
Benim kızım da çok uyanıyor artık, her saat başı.. Hem de hep bağırarak uyanıyor..

Doktora götürdün mü canım, neden ateşleniyor ki :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…