bende havuç suyu verdim şimdi.20 cc falan içti.elma suyuda versemmiki?yoksa onu yarın mı vereyim?
ıkısı cok olur cnm onuda yarın ver :)bnde yarın havuc suyu vercem
tamam cnm öle yapim.formül süte muz falan karıştırp vermek istiyorum olur dimi?
hu huuu nerdesiniz
hoşgeldin canımmm, nabersin?
gunaydın anneler dun gece ney sesı caldım bnm kız öle uykuya daldı tam 2.45 de :)
kızlar bn hala adet olmadım bıde ates basması devam edıyo menopozlu kadınlar gıbıyım ya buz gıbı havada tek tshırt ıle cıkıcam nerdeyse :)
iiyim şeker sen nasılsın haftaya buluşuyozzzzzz
ahhhhhhh ah aynı dertten muzdaribim,güya şikayet ederdim bu dönemlerden öyle arar oldum ki....
aynen menapoz gibi,acayipte sıkıntı veriyor insana,meğer ne kadar faydalıymış...
kızlar benim yaptığım yoğurt neden katılaşmıyor ?
pastorize sütü hafif ısıtıp,iki tatlı kaşığı pastorize yoğurtla karıştırıyorum,üzerinide sıkıca örtüyorum,ama abdest suyu gibi cırcıvık oluyo neden acaba :26:
canım bir kaç saat sonra baktın tutmamış, sıcak su dolu kabın içine koymayı dene.. mayasınıda biraz fazla koy istersen ben öyle yapınca tuttu..
hayirli aksamlar kizlar bayadir girmedim benim kiz baya huy degistirdi yaninda ilada yaticam saat 9 da yanina yatiyorum ellerini bana sarilir gibi tutuyor sonra öyle uyuyor ben kalkinca uyaniyor onu uyutayim derken ben uyuya kalyiorum islerimi o uyuduktan sonra yapayim derken kalyior cogu zaman bir haftadir hasta bir atesi cikiyor bir iniyor gece uyurken basliyor aglamaya sabah i buluyor tekrar uyumasi bazen deli oluyorum artik ya sabir diyorum insanin bazen tahamül edicek gücü kalmiyor allah bebeklerimize saglik versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?