benimde kız ancak uyudu onun için kaçtım,şimdi gördüm tekrar cevaplarınızı kızlar,kusura bakmayın.
yarın birde kaynatıp biraz soğutup deneyeyim bakalım,yoğurt hep olacak menüsünde sonuçta ,halletmem gerek bu sorunu...
cnm bende pastorize edilmiş sütle ve yoğurtla mayaladım. sütü kaynatmadım sadece ılıttım. fırında 4 saat tuttum taş gibiydi walla
günaydın kızlar...bu ara çok boş buralar bebişler daha fazla mı ilgi istiyo artık ne..
kızlar şuanda internetten araştırmaya pek vaktim yok.portakal ve mandalina 5 ay için alerjik olabiliyormu.yedirmeli miyiz.sağlık ocağında hemşireler bi arkadaşıma ver demişler de
kızlar şuanda internetten araştırmaya pek vaktim yok.portakal ve mandalina 5 ay için alerjik olabiliyormu.yedirmeli miyiz.sağlık ocağında hemşireler bi arkadaşıma ver demişler de
olabılır
daha cok gaz ve pısık yaptıgı ıcın vermeyın dıyolar ama bılmıyorum. ben vermıyorum zaten.
sadece elma , armut ve havuç mu verebiliyoruz?
kızlar yaa benim kızın aşısı yeni yeni tutuyo bu ateş ağrı yaparmı banyo etmesini engeller mi yada kaçgün sonra banyo ettirilir
kızlar benim kız kustu az önce.dün havuç suyu vermiştim ondan olurmu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?