2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Herkese merhaba
nasılsınız? Bebişler bu ara çok ilgi bekliyor, başka odaya gittiğim an başlıyor bizimki ağlamaya..

dunden bugune ohoooo cok zaman var :):)ondan degıldır bence. sut gıbıyse fazla emdıgındendır.

ne bilem yeni vermeye başladım ya panik oldum:18:bide benimki demir şurubunu içmiyo.ağzında bekletiyo.sonrada püskürüyo.içirmicem ben ya önceden demir şurubumu varmış

ne bilem yeni vermeye başladım ya panik oldum:18:bide benimki demir şurubunu içmiyo.ağzında bekletiyo.sonrada püskürüyo.içirmicem ben ya önceden demir şurubumu varmış

benımkı alıstı tukuruyordu. cok onemlı dıyolar ama dun vermedım. kaka yapmıyo 3 gundur. hergun bolca yapardı yapar ıns da bugun de verırım.

selamlar

tatlım gözün aydın..
ben de tam seni düşünüyordum.. acele etme yavaş yavaş oturur her şey yerine..
fıstıkım napıyo?

tşkler cnm
yaaş yavaş yapıyorum ama ev yeni ev bi sürü eksiği var...
fıstıkın uyuyo bende yeni kanepeleri sildim biraz dinleniyodum tatlım ...
senin meleğin nasıl ?

QUOTE=loveli;17761495]bu ay ekim bebeklerinin çığlık dönemi heralde dün uyumaya götürdüm koydum beşiğe nasıl ağlıyor hiç yapmazdı bu kadar 20dk ağladı direndim emziksiz uyuyor çünkü uyumadı emzik verdim baktım uyudu saat 2de ağlayarak uyandı 4 te ağlayarak uyandı 6da ağlayarak uyandıııııııı:84::84::84:[/QUOTE]

bu ağlama sorunu 2 gündür bizdede var uyku saatine yakın ağlama krizine giriyor uyutuyorum yarım saat sonra ağlayarak geri uyanıyor ama nasıl bir ağlama sanki cimciklemişsin öyle ağlıyor bağıra bağıra gecede uyanırdı emip geri uyurdu şimdi ise ağlıyarak uyanıyor ve uykuya dalamıyor tam ne oldu bende anlamadım ya (

hosgeldın. dun ben de ılk kez kendım yıkadım. ve pısmanım bastan berı yıkamadıgıma:)

h.bulduk canım yıkaya biliyorsan yıka tabi kendin negüzel işte.bizde bugün yıkadık üstünü giydirdim ben banyoyu toparlıyordum eşim çağırdı bu kakasını yaptı dedi altını bi açtım badisine kadar her tarafı kaka taa göğüs hizasına kadar çıkmış kakası batırmış heryeri temizlerken elini bi daldırdı kakaya ıyyy hoppp tekrar banyoya yeniden banyo yaptırdık tam bir eziyetti.

benımkı alıstı tukuruyordu. cok onemlı dıyolar ama dun vermedım. kaka yapmıyo 3 gundur. hergun bolca yapardı yapar ıns da bugun de verırım.

versemde içmiyoki bücür.inşaallah kakasını yapar seninkide.bi kere benim kız 6 gün yapmamıştı.çok huysuzlanıyıolar ozaman.kakasını yapsın namaz kılıp dua etmiştim

ayyyy

versemde içmiyoki bücür.inşaallah kakasını yapar seninkide.bi kere benim kız 6 gün yapmamıştı.çok huysuzlanıyıolar ozaman.kakasını yapsın namaz kılıp dua etmiştim

agzının tadını bılıyor:)

selam kızlar
taşındım sonunda çok yorgunummmm çokkk

gözünaydın canım :)

Herkese merhaba
nasılsınız? Bebişler bu ara çok ilgi bekliyor, başka odaya gittiğim an başlıyor bizimki ağlamaya..

bizimkide öyle dennis..odadan çıkınca basıyor çığlığı..ilgi manyağı bunlar ya..

bizimki çok hareketli ya ben hayatta tek başıma yıkayamam..bzn 3 kişi yıkadığımız bile oluyor yanii
maşallah iyi yapmış kakasını kaç günlük çıkardı kız

ben kan damlasında bir sorun yaşamadım sadece gece bazen huzursuzlanıyor ondan mı bilemiyorum ama kabızlık yapmadı hausmann ferrum kullanıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…