selam kızlar
taşındım sonunda çok yorgunummmm çokkk
selam kızlar
Herkese merhaba
nasılsınız? Bebişler bu ara çok ilgi bekliyor, başka odaya gittiğim an başlıyor bizimki ağlamaya..
slm kızlar nasılsınız kuzumu yıkadım uyuttum ve burdayımm
dunden bugune ohoooo cok zaman var :):)ondan degıldır bence. sut gıbıyse fazla emdıgındendır.
ne bilem yeni vermeye başladım ya panik oldum:18:bide benimki demir şurubunu içmiyo.ağzında bekletiyo.sonrada püskürüyo.içirmicem ben ya önceden demir şurubumu varmış
selamlar
tatlım gözün aydın..
ben de tam seni düşünüyordum.. acele etme yavaş yavaş oturur her şey yerine..
fıstıkım napıyo?
selam hatunlar
benim çadara beni erkenden kaldırdı uykumu kaçırdı kendisi 2saattir uyuyo tam sopalık yaa
hosgeldın. dun ben de ılk kez kendım yıkadım. ve pısmanım bastan berı yıkamadıgıma:)
benımkı alıstı tukuruyordu. cok onemlı dıyolar ama dun vermedım. kaka yapmıyo 3 gundur. hergun bolca yapardıyapar ıns da bugun de verırım.
gozunaydın canım. yorulursun tabı ya tasınmak kolay degıldır emınım.
h.bulduk canım yıkaya biliyorsan yıka tabi kendin negüzel işte.bizde bugün yıkadık üstünü giydirdim ben banyoyu toparlıyordum eşim çağırdı bu kakasını yaptı dedi altını bi açtım badisine kadar her tarafı kaka taa göğüs hizasına kadar çıkmış kakası batırmış heryeri temizlerken elini bi daldırdı kakaya ıyyy hoppp tekrar banyoya yeniden banyo yaptırdık tam bir eziyetti.
versemde içmiyoki bücür.inşaallah kakasını yapar seninkide.bi kere benim kız 6 gün yapmamıştı.çok huysuzlanıyıolar ozaman.kakasını yapsın namaz kılıp dua etmiştim
tşkler tatlım
zor ama toptan temizlik oluyor o süper
ben kaçar gene görüşürüz kızlar byeeee
selam kızlar
Herkese merhaba
nasılsınız? Bebişler bu ara çok ilgi bekliyor, başka odaya gittiğim an başlıyor bizimki ağlamaya..
h.bulduk canım yıkaya biliyorsan yıka tabi kendin negüzel işte.bizde bugün yıkadık üstünü giydirdim ben banyoyu toparlıyordum eşim çağırdı bu kakasını yaptı dedi altını bi açtım badisine kadar her tarafı kaka taa göğüs hizasına kadar çıkmış kakası batırmış heryeri temizlerken elini bi daldırdı kakaya ıyyy hoppp tekrar banyoya yeniden banyo yaptırdık tam bir eziyetti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?