2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Benimkii 12 günlükk maşallahh 3 defaada benimm üstüme,kendii üstüne işedii
sonraa baktımm olmuyorr bendee üzerinee yumuşakk birşey örtüyorum pipininnn

günaydın kızlar herkes iyi i nşallahh
site çok sinir olmuş yaa hiç sevmedim :95:
kızım uyuyoken yemegimi yiyeyim vaktim olursa ugrarım inş hepinizi öpüyorum

Ben emziği her fırsatta sokuyorum ağzına doğdu doğalı şimdi tutuyor onunla uyuyor ve oyalanıyor benim içinde iyi oldu..

günaydın kızlar

2-3 gündür çok az uyuyorum, vücudumda kırmızı bişeyler çıktı

dinlenmeyi ihmal etmemek lazım

hakketten cok yoruluyozzz hele bende bıde abı var ve 1.sınıf allahtan yavrum okumayı soktuu lohusa yatagımda bıle onla ılgılenmeye calıstııımm emegımın karsılıgınıda aldımm cocugum herkesten once okumyaı soktu ama cok yoruluyom ıkı cocuk cok zormuşşşşş ama olsunnnn bızım yerımızde olmayı ısteyen ne kadar cok ınsan varrr anne olabılmek ıcın yapmadıgı kalmayaan

evet mervamcım çok haklısın şükrünü bilmek lazım.benim bitane kızım var hiç bi iş yapamıyorum ikitane olursa heralde hiç yapamam her tarafı pslik götürüyo valla gazı çok durmadan ağlıyo yavruşum bide kulak enfeksiyonu geçiriyo biraz...

allah kolaylık versin canım, işimiz gerçekten zor.. sabah knl d'de izledim, insanlar kaç kere aşılama, tüp bebek yaptırmışlar.. allahıma binlerce şükür, biz aldık kucağımıza..
allah bahtlarını da güzel yapar inşallah..

geçmiş olsun canım, umarım çabuk iyileşir..

ay buyuk gecmıs olsun canımmm dsemekkı yatarak emzırmemek lazım bebeklerı bısey daha ogrendımmmm ay emzırırken ben cok duygulanıyorum sızdede oluyomu oooo nasıl beslıyo kendını bebek annesının gogsundeeen demiiiii

slm kızlar
nasılsınız?
gece emzirdikten sonra gazını çıkarıyormusunuz?yoksa hemen yatırıyormusunuz?
her emzirmeden sonra çıkarın diyorlar ya..bilemedim.bir de ben metsil aldım düzenli kullanıyorum ...

inşallah canım kulak enfeksiyonu geçirmesinin sebebi e benim üç gecedir yatarak emzirmem ytarak emzirmek enfeksiyona yol açıyomuş

öyle mi?? onu duymuştum bebeklerin kulak kemikleri kısa olduğu için, mikroplar kolayca orta kulağa kadar ilerleyebiliyormuş.. yatarak emzirince de mikrobun işi kolaylaşıyormuş.. hatta bebek büyüüynce bile yatarken biberon vermek de aynı şeye sebep oluyormuş.. kendi kendine tutacak yaşa gelince bile yatarak bir şey içirilmezmiş.. bi arkadaşım yanı şeyi yaşadığı için uyarmıştı beni..

evet canım büyük bi mucize bence.onun böyle bıçır bıçır emmesi yokmu hayran bırakıyo beni. benim kızım çok zayıf doğdu 2450 ama çok şükür sütüm de iydi bebeğimde güzel emdi şuan beş kilo olduk daha iki aylık bile olmadık

ya canım ben de uykumun arasında unutuyorum hep çıkarmayı.. sonra da ıkınıp duruyo yavrum kendi kendine, gidip ovalaıyorum sırtını karnını.. ama geceleri hep unutuyorum yatırmadan önce çıkarmayı ((

Ben her seferinde çıkarmaya çalışıyorum baktım çıkmadı yatırıyorumm..nette dinlemiştim cocuk drdan 2 dk falan uğraşmak gerekmiş çıkmadıysa yatırın yatıgı yerden arkasını ovalamak faydalı olurmuşş.. çıkmazsa uykuda mıkırdanıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…