canım benimki de huy edindi resmen her actıgımda yapıyo,hatta gecen gün kendi suratına işedi :)) bi de suratın şır şır bişi gelince şokladı,şaşırdı..tabi ben de bişi olucak mikrop kapcak die deli gibi koşturmaya başladım panik oldum..üstüne örtü atıyorum altını degişirken bari örtüye işiyo artık..
hakketten cok yoruluyozzz hele bende bıde abı var ve 1.sınıf allahtan yavrum okumayı soktuu lohusa yatagımda bıle onla ılgılenmeye calıstııımm emegımın karsılıgınıda aldımm cocugum herkesten once okumyaı soktu ama cok yoruluyom ıkı cocuk cok zormuşşşşş ama olsunnnn bızım yerımızde olmayı ısteyen ne kadar cok ınsan varrr anne olabılmek ıcın yapmadıgı kalmayaan
hakketten cok yoruluyozzz hele bende bıde abı var ve 1.sınıf allahtan yavrum okumayı soktuu lohusa yatagımda bıle onla ılgılenmeye calıstııımm emegımın karsılıgınıda aldımm cocugum herkesten once okumyaı soktu ama cok yoruluyom ıkı cocuk cok zormuşşşşş ama olsunnnn bızım yerımızde olmayı ısteyen ne kadar cok ınsan varrr anne olabılmek ıcın yapmadıgı kalmayaan
evet mervamcım çok haklısın şükrünü bilmek lazım.benim bitane kızım var hiç bi iş yapamıyorum ikitane olursa heralde hiç yapamam her tarafı pslik götürüyo valla gazı çok durmadan ağlıyo yavruşum bide kulak enfeksiyonu geçiriyo biraz...
geçmiş olsun canım, umarım çabuk iyileşir..
inşallah canım kulak enfeksiyonu geçirmesinin sebebi e benim üç gecedir yatarak emzirmem ytarak emzirmek enfeksiyona yol açıyomuş
ay buyuk gecmıs olsun canımmm dsemekkı yatarak emzırmemek lazım bebeklerı bısey daha ogrendımmmm ay emzırırken ben cok duygulanıyorum sızdede oluyomu oooo nasıl beslıyo kendını bebek annesının gogsundeeen demiiiii
slm kızlar
nasılsınız?
gece emzirdikten sonra gazını çıkarıyormusunuz?yoksa hemen yatırıyormusunuz?
her emzirmeden sonra çıkarın diyorlar ya..bilemedim.bir de ben metsil aldım düzenli kullanıyorum ...
slm kızlar
nasılsınız?
gece emzirdikten sonra gazını çıkarıyormusunuz?yoksa hemen yatırıyormusunuz?
her emzirmeden sonra çıkarın diyorlar ya..bilemedim.bir de ben metsil aldım düzenli kullanıyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?