Ben her seferinde çıkarmaya çalışıyorum baktım çıkmadı yatırıyorumm..nette dinlemiştim cocuk drdan 2 dk falan uğraşmak gerekmiş çıkmadıysa yatırın yatıgı yerden arkasını ovalamak faydalı olurmuşş.. çıkmazsa uykuda mıkırdanıyolar
kızlar bizimkiler şimdi her dakka emmek istiyorlar ya,bizde istedikce veriyoz,saatli emzirmeye kaçıncı ayda geçcez acaba..
slm
ya rota aşısını benim dr um önermedi kendi çocuguna yaptırmamış nettede pek olumlu şeyler yazmıyo korkuyom yaptırmayabebişime bişey olmz inşallahh.
fadimsacım bende geceleri ugraşıyom ama çıkarmıyo gazını balsuratın dedigi gibi 2 dk fazla yapmamak gerekmiş bende yan yaıtırıyom sırtını az ovalıyom sonra o alttan dart yaparak çıkarıyo
maşallah kuzuya tosun olmuş benim oğlan yaklaşık iki aylıkken 5500kg di çok iyibisss geldık doktordan kalça cıkıgı falan bakıldı hersey normal cok şükür kılomuzda 5550 olmuş dr. cok ıyı dedi...birde cd verdı bebek agladıgında ve gaz sancısı tuttugunda dınlet dedi...
AH CANIM ÇOK ZOR YA izninin uzatma ihtimalin yok mu?haftaya doğum iznim bitiyo ama bebeğim daha çok minik..56 günlük olcak başladığımda..annem bakcak ama yinede durmaz çok ağlar diye korkuyorum,6 saat ayrı kalcaz kolay değil,günü gününe uymuyo inşallah uslu olur kuzum:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?