2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar benim sağ göğsüm dolmaz oldu, süt geliyor ama dolmuyor işte.. gidip biraz sağıp geleyim bari..

aslında başımızdan geçen olayları burda paylaşmamız büyük bi avantaj.siz rotavirüs aşısı yaptırdınızmı o aşı çok önemliymiş mutlaka yaptırın dedi çucuğuishale karşi koruyo

valla benim kızım bi gaz çıkarıyo zannedersin büyük adamdan çıkıyo o ses hayret ediyorum.emzirirken bazen memede uyuyup kalıyo o zaman hiç ellemiyorum taki gaz kendini gösterinceye kadar

slm
ya rota aşısını benim dr um önermedi kendi çocuguna yaptırmamış nettede pek olumlu şeyler yazmıyo korkuyom yaptırmaya bebişime bişey olmz inşallahh.
fadimsacım bende geceleri ugraşıyom ama çıkarmıyo gazını balsuratın dedigi gibi 2 dk fazla yapmamak gerekmiş bende yan yaıtırıyom sırtını az ovalıyom sonra o alttan dart yaparak çıkarıyo

ben gaz için yüz üstü dizime yatırıyorum bir elimle sırtını ovalıyorum,bir elimlede totonun az üstüne vuruyorum,hem o duruştan keyif alıyo hemde karnına baskı oluyo heralde gazı rahat çıkıyo..

ben oğlumada yaptırdım 3 yaşında şimdi hiçbir sorun görmedim..ne yapabilirki olumsuz anlamadım kızlar...:26:

selam kızlar benim oglum küçükken rotavirüs geçirdi ama ne çektim ishal kusma hiç durmuyodu 1aylık bezi 3 günde yedi hertarafın batmasıda cabası evde ishal tozlarından vardı susuz kalmasın diye devamlı ondan verdim acile kaç kere götürdüm hep bagırsakları enfeksiyon kapmış deyip şurup verip gönderdiler ensonunda özel dra götürdüm tahliler falan derken rotavirüs oldugu anlaşıldı dr verdigin ishal suyu(şekerli tuzlu su) hayatını kurtarmış dedi serumlar falan vuruldu bide bu hastalık bulaşıcıymış havadan bulaşıyomuş bizden yegenime bulaşmıştı10 taneye yakın serum yedi bünye zayıf oldugundan bol yogurt yedirmek gerekiyo havalarda bozuldu dikkat etmek lazım üşütmemek gerek civcivleri:97:

bisss geldık doktordan kalça cıkıgı falan bakıldı hersey normal cok şükür kılomuzda 5550 olmuş dr. cok ıyı dedi...birde cd verdı bebek agladıgında ve gaz sancısı tuttugunda dınlet dedi...

selam kızlar bugün oğlum hiç durmadı ya evi toplamaya bile fırsat vermedi hiç uyumuyo gazımı var ne sağlık ocagından hemşire geldi ELMAgaz yapar dedi ne yiyeceğimi şaşırdım tam bebeği yatırdım ortalığı toplayacam arkadaş geldi o gitti teyzem geldi o gitti hemşireler geldi yemek bile yiyemediim şimdide oğlum uyanır çıldıracağım valla

slm kızlar bugün kalabalık buralar.benimde annem geldi de size bakmaya fırsatım oldu.bugün de 40 mız çıktı.maşaallah bize.

haftaya doğum iznim bitiyo ama bebeğim daha çok minik..56 günlük olcak başladığımda..annem bakcak ama yinede durmaz çok ağlar diye korkuyorum,6 saat ayrı kalcaz kolay değil,günü gününe uymuyo inşallah uslu olur kuzum:2:

bisss geldık doktordan kalça cıkıgı falan bakıldı hersey normal cok şükür kılomuzda 5550 olmuş dr. cok ıyı dedi...birde cd verdı bebek agladıgında ve gaz sancısı tuttugunda dınlet dedi...
maşallah kuzuya tosun olmuş benim oğlan yaklaşık iki aylıkken 5500kg di çok iyi

AH CANIM ÇOK ZOR YA izninin uzatma ihtimalin yok mu?

2 gün gidip sonra rapor almayı düşünüyorum,inşallah bi sorun çıkarmazlar..o 2 gün bile çok zor geçcek benim için,aklım evde olcak,kendimi boşlukta hissederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…