2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

canım öncelikle Allah yardım etsin zor ben şimdiden düşünüyorum ne yapacağım ayrı diye...
ben de aventin emziğini aldı ilk günler alıyordu süt gelmediği için emme ihtiycını karşılıyordu şimdi de aç oluncaben bir yere gitmişssem yada çok nadir alıyor ..sert mi dersin aventin emziği?

bende avent almıştım sevmedi.zaten tam olarak alışmadı da.ama wee nin ağzı eğimli olan emziğini sevdi.istersen dene ama uzun sürüyo alıştırmak.hala alışamadık biz.sadece çok açken alıyo.

kızlar bende bırsürü emzık denedım en ıyı tuttugu wee damaklı emzık...zorla verın enınde sonunda tutuyo ben 1 ay ugrastım ve basardım

nevrimm döndü bugun ev işleri cocuk yetısemıyorum vala başiım dönüyor artıkk..bugun bebek mutfak arasında mekik dokudum yemek yapmak ıcın 3 saatte anca cıktım mutfaktn..ablamda ev işlerini bırak deyıp duruyor .zaten yetısemıyorumkı 2 gundur supurgee bile yapmadım..ama yemek mecbur yapılması lazım anca yapıp yedım uff gurbet ne zor annem olsaydı sımdı yemeklerımı yapardı
morelım bozukdu sımdı avatarlarınızda bebııslerın resımlerını görunce sizinkiler beyaz benimki hala sarı (ınsalhh atlatırızz pazartesı tahlıl sonucları bakalım ne cıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…