slm kızllar
ya sizin kzularda çok kusuyormu?
benimki çok kusuyorda...
nevrimm döndü bugun ev işleri cocuk yetısemıyorum vala başiım dönüyor artıkk..bugun bebek mutfak arasında mekik dokudum yemek yapmak ıcın 3 saatte anca cıktım mutfaktn..ablamda ev işlerini bırak deyıp duruyor .zaten yetısemıyorumkı 2 gundur supurgee bile yapmadım..ama yemek mecbur yapılması lazım anca yapıp yedım uff gurbet ne zor annem olsaydı sımdı yemeklerımı yapardı
morelım bozukdu sımdı avatarlarınızda bebııslerın resımlerını görunce sizinkiler beyaz benimki hala sarı (ınsalhh atlatırızz pazartesı tahlıl sonucları bakalım ne cıkar
kızlar ben devit3 saatli vermiyorum günün herhangi bi saatinde veriyorum farkeder mi
Ya bu deviti sevmedi benimki tükürüyor geri.Mamasına katsam olurmuki acaba mantıklı mı sizce
canım ben genelde aynı stler vermeye çalılıyorum ama olmuyor..zaten çok önemli değil aynı stlerde vermen..antibiotiklerde aynı stlerde almak önemli...zaten prospektüsünde aynı stde alın diye yazmıyor...
amin canım inşallahh sagolasınn..sizinki uzamış sarılıklımıydı?geçmiş olsun canım benim bol bol emzir benım kızımdada vardı sık sık emzirdim her ağladığında meme verdım hemencecik geçti işlh seninde tezelden geçer
Ya bu deviti sevmedi benimki tükürüyor geri.Mamasına katsam olurmuki acaba mantıklı mı sizce
amin canım inşallahh sagolasınn..sizinki uzamış sarılıklımıydı?
olabilir canım :)yada uyurken verebilirsin agzına
benımkı verınce yalanıyor dudaklarını
kızlar ben kızımı yastıkla yatırıyorum... yani ayağımda sallıyorum uyuyunca yastıktan almıyorum öyle bırakıuyorum...zararlımıdır sizce daha rahat oluyo gibi geliyo bana öyle...bide kızım çok kustuğu için kafası yukarda olsun diyorum...siz nasıl yatırıyosunuz
kızlar ben kızımı yastıkla yatırıyorum... yani ayağımda sallıyorum uyuyunca yastıktan almıyorum öyle bırakıuyorum...zararlımıdır sizce daha rahat oluyo gibi geliyo bana öyle...bide kızım çok kustuğu için kafası yukarda olsun diyorum...siz nasıl yatırıyosunuz
selam kızlar
çok yoruldum ütü birkmişti bi sürü onu yaptıım
şimdide başım dönüyooo
püfffff
h.g canımm aynen hepımz yorgunuz :))benimde bebegın dolu ütüsü varr ütüle 2 gun sonra sepet doluyor çis.kusma kakahadii tekrar ütü
hb tatlım o gün yazım geçmiş olsun diye görmedin sanırım
oğluşunun sarılık değeri 8miş sanırım
benm kızımın değeri 16 17 di canım neredeyse fototerapiye gircekti kuzum
delik deşik oldu kan alınmaktan
en son elinin üzerinden aldılar yawrumun idrar testi falan yapıldı
karaciğeri troid bezleri felam çalışyıprmu diye bakıldı
yani endişelenme bizim değer en son 11 di doktor tamam iyi dedi
yawaş yawş geçiyo
8 düşük bi değer üzülme tamammı
sağolasın canım yok canım görmed,im yazını demek sizdede vardı ayy ,inşallahh bizimde geçer.... yavrumun iki elinin üstüde iğne izi.elinin üstünden aldılar hephemşire damarı sıkıp sıkıp durdu tüpe doldurmak için bide yere damlatı 1 damla içim gitti
nevyas bana dr. devıt,i mamayla verebılırsın demıstı
e_pack
balsurat geçmiş olsun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?