2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

geçmiş olsun canım benim bol bol emzir benım kızımdada vardı sık sık emzirdim her ağladığında meme verdım hemencecik geçti işlh seninde tezelden geçer

kızlar ben devit3 saatli vermiyorum günün herhangi bi saatinde veriyorum farkeder mi

canım ben genelde aynı stler vermeye çalılıyorum ama olmuyor..zaten çok önemli değil aynı stlerde vermen..antibiotiklerde aynı stlerde almak önemli...zaten prospektüsünde aynı stde alın diye yazmıyor...

kızlar ben kızımı yastıkla yatırıyorum... yani ayağımda sallıyorum uyuyunca yastıktan almıyorum öyle bırakıuyorum...zararlımıdır sizce daha rahat oluyo gibi geliyo bana öyle...bide kızım çok kustuğu için kafası yukarda olsun diyorum...siz nasıl yatırıyosunuz

geçmiş olsun canım benim bol bol emzir benım kızımdada vardı sık sık emzirdim her ağladığında meme verdım hemencecik geçti işlh seninde tezelden geçer
amin canım inşallahh sagolasınn..sizinki uzamış sarılıklımıydı?
Ya bu deviti sevmedi benimki tükürüyor geri.Mamasına katsam olurmuki acaba mantıklı mı sizce

olabilir canım :)yada uyurken verebilirsin agzına

benımkı verınce yalanıyor dudaklarını

dr ilk altı ay yastık önermiyolar ama bende yastıkda yatırıyorum kusma falan oluğu için daha kontrollü oluyo

canım yastık önerilmiyor döşeğinin altından yükselt öyle öneriyorlar...

h.g canımm aynen hepımz yorgunuz :))benimde bebegın dolu ütüsü varr ütüle 2 gun sonra sepet doluyor çis.kusma kakahadii tekrar ütü

hb tatlım o gün yazım geçmiş olsun diye görmedin sanırım
oğluşunun sarılık değeri 8miş sanırım
benm kızımın değeri 16 17 di canım neredeyse fototerapiye gircekti kuzum
delik deşik oldu kan alınmaktan
en son elinin üzerinden aldılar yawrumun idrar testi falan yapıldı
karaciğeri troid bezleri felam çalışyıprmu diye bakıldı
yani endişelenme bizim değer en son 11 di doktor tamam iyi dedi
yawaş yawş geçiyo
8 düşük bi değer üzülme tamammı

sağolasın canım yok canım görmed,im yazını demek sizdede vardı ayy ,inşallahh bizimde geçer.... yavrumun iki elinin üstüde iğne izi.elinin üstünden aldılar hep hemşire damarı sıkıp sıkıp durdu tüpe doldurmak için bide yere damlatı 1 damla içim gitti

Son düzenleme:

canım evet bizdede vardı geçiyo sen üzülme üzülüp sütünüde etkileme canım
hem diyorum ya 8 düşük bi değer

mezimecim teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…