bende eylul hamisiiyimmmm
rabbim bebişlerinizi kucağınızda görmeyide nasip etsin arkadaşlar
bende
2010 ekim aşılama topiğindenim
maalesef o ay hiçbir arkadaşımızı buraya gönderemedik
şimdi 3 hamilemiz var çok şükür
rabbim sizin yavrularınızı size bağişlasın
kızlarrr ,gittiğim hastanenin doğum üceritini öğrendim telefonla zorla... 930tl dediler.. normal için..:26:
sezeryanda 1400tl ..:26: Başka bir özel ve güzel hastaneyi de aradım o da 320tl normal,450 sezeryan dedi.. Aklım karıştı 900 tl çok değilmi sizce:S devammı etsem yoksa değiştirsem mi ama doktorumu seviyorum...:26:
kızlar sızede oluyomu bılmıyorum ben cok cabuk sınırlenıyorum bı kac gundur ya hemen kızıyorum bagırıyorum bısey olsa
bende
Rabbim sizin yavrularınızı size bağişlasın
bende
rabbim sizin yavrularınızı size bağişlasın
amin canım..benımde okuldan bır arkadasım tup bebek 3. denemesınde hamıle kaldı.ama dun ıkılı test ıcın gıttı bebegın kalbı durmus .dunden berı cok etkılendım,cok uzuldum.Allah herkesın bebegını saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın
ayyyyyyyyyy çok uzuldumm yaaaa rabbım hepımızın bebışlerını korusun ama kızlar fıkrımce anlatmayalım burda boyle şeyler ınsanın elınde değil çok takıyo kendı adıma soylıyeyım hep acaba dıyorum bu sefer yaşıyormu yaşamıyormu
balböcağimmm ben kaldırdım ıstersen sende bana yaptıgın alıntıyı kaldır baskalarıda okumasın
aynen canım ben de öyleyim.gece de kaç kere kalkıyorum.evet canım annem gelince daha rahatım en azından psikolojik destek olması yeter.
kızlar göbüşler çıktı mı sizin? ben sitede eski yazışmalara baktım.. fotolarını fln koymuş bazıları.. benim gebelk haftamda(hatta önce) kocaman göbeği var milletin.. şaşırdım resmen. benimki onlarınkinin yarısı kadar:26:
sizinkiler ne alemde
canım açılmadı.sen faceden paylaşta öyle izleyim.çok merak ettim.
ay nerelerdesınızz yaaa teyzelerı kızıma bakınn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?