2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

kızlarrr ,gittiğim hastanenin doğum üceritini öğrendim telefonla zorla... 930tl dediler.. normal için..:26:
sezeryanda 1400tl ..:26: Başka bir özel ve güzel hastaneyi de aradım o da 320tl normal,450 sezeryan dedi.. Aklım karıştı 900 tl çok değilmi sizce:S devammı etsem yoksa değiştirsem mi ama doktorumu seviyorum...:26:

bende eylul hamisiiyimmmm

hayırlı olsun arkadaşım hoşgeldın aramıza

gözun aydın rabbım hepımızın sağlıkla kucağına almayı nasıp eder ınş.

bıraz fazla istemış cnım bnım sordugum burdakı dktrda 400 normale dedı tek kısılık odada 900 bıraz fazla geldı ama sen bılırsın yınede hepsı aynı ısı yapıyo sonusta gece olursa genelde ebeler var zaten hastanede degıstırırsen dokorundan memnun kalırmısın bıde o var yanı doktorda cok onemlı

kızlar sızede oluyomu bılmıyorum ben cok cabuk sınırlenıyorum bı kac gundur ya hemen kızıyorum bagırıyorum bısey olsa

hemde nasıl ..okulda ogrencılere o kadar cok sınırlenıyorum kı..ama farkındaym onceden daha sakın yaklastıgım konuya sımdı cıldırıyorum.sonra bende bas agrısı yapıyor korkuyorum bebıs asabı olacak dıye..

ah ne güzel ,allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah.. çok üzücü ,ama rabbimin bir bildiği vardır mutlaka.. Siz içinizi ferah tutun

amin canım Allah saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın

Son düzenleme:

ayyyyyyyyyy çok uzuldumm yaaaa rabbım hepımızın bebışlerını korusun ama kızlar fıkrımce anlatmayalım burda boyle şeyler ınsanın elınde değil çok takıyo kendı adıma soylıyeyım hep acaba dıyorum bu sefer yaşıyormu yaşamıyormu

kızlar ben dun bebegın kıpırıtısı mı anlayamadıgım bır seyler hıssedıyorum demıstım ya ama bugun hıcbır sey hıssetmıyorum nıye??????????

canım uzduysem sızı ozur dılerım ..dedıgın gıbı ben dunden berı aynı senın soyledıgın durumdayım o arkadas oyle yazınca sızınle paylasmak ıstedım dusuncesızlık ettım yada dur ben o yazıyı kaldırabılırsem kaldırayım baskalarıda uzulmesın

kızlar herseye dıkkat edelım lutfen yormayın kendınızı bıseyım yok dıyıp yuklenmeyın kendınıze yazık gunah valla ben korkuyorum allah sabır versın bebegını kaybedenlere arkadasım 7 aylık hamıle bugun dıyo hareketlerını hıssetmedım hemen doktora gıtmıs hersey normalmıs ben bı yerde okudum anne hareket halındeyken bebege besık gıbı gelıyomus karnımız o zaman uyuyomus bız uyurkende haraket olmuyo dıye bebek o zaman daaha cok hareket edıyomus yanı bazen hareket olmayabılır telaş yapmayın dıyoo

benim hiç göbeğim çıkmadı canım.aynen duruyorum ama hafif sertlik var.ben de çıksın istiyorum.bu arada kızlar her gün turp yemeye özen gösterin.hamileler için çok faydalıymış.her an bulacağınız için bunu da söyleyeyim.bir de günde bitane kivi yiyin.o da çok faydalıymış.özellikle hamilelikte grip için birebirmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…