2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

çıkacak inşallah birgün o göbişler.. koccaman olacaklar
bu arada kızlar hurmayı tekrar tekrar söylüyorum ben de unutmayın lütfeeennn

ocagın 2 sınde gıtmıstım o zaman cekıldı sımdı 17 haftalık olduguma gore 13.5 14 haftalıkmıs o zamn cnım

maşallahhh... bakalım bnmki ne kadar büyümüş..

ay kızlar yaaa şu öyle bir geçer zaman ki deki osmana aşığım resmen.. bakın çocuğum ona benzicek kesin benden demesi

Annelere bebişlere günaydın bizden güzel bir gün olsun inşallah.aman üşütmeyin kızlar hava fena İst.da

valla canım gerçekten varlıkları yetiyo insana inşallah kalır bir kaç gün.

canım inşallah bende h.sonuna kadar

canım ilk hamileliğimde benim de ilk 5 ay karnım hiç yoktu.zaten kilo da almamıştım.9-10 kg ile tamamlamıştım hamileliğimi.ama çok rahat etmiştim.kilo iyi değil zaten hiçbir dönemde.şimdi ise yine kilo almadım 1 kg belki ama karnım hemen çıktı.çünkü rahim alışık karın kasları gevşek.1 aydır eski pantolonlarım olmuyo geniş olanları giyiorum belden kapanmıyor.oysaki 5 ay hiç pantalon almamıştım ilkinde.yani tamamen normal.kivi evet çok faydalı c vitamini açısından zengin narı da ihmal etmeyin

günaydın arkadaşlar çok heyecenlıyım bugün 1 de ayrıntılı utrason randevum var.bakalım bebişim neler yapıyo merakla bekliyorum.cinsiyeti de kesinleşir bugün.herşeyden önemlisi de sağlığının yerinde olması...

güzel haberlerini bekliyoruz.ne güzel ardarda öğrenicez cinsiyetleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…