Eki Görüntüle 132228 Eki Görüntüle 132228
bıseyler yptımm bakım bebegımıı begencekmısınız yuklemışımdır ınsallah oldumu bılmıyorum
oyy maşallah nasıl da büyümüş annesiayy ben de görmek istiyorum
benim hiç göbeğim çıkmadı canım.aynen duruyorum ama hafif sertlik var.ben de çıksın istiyorum.bu arada kızlar her gün turp yemeye özen gösterin.hamileler için çok faydalıymış.her an bulacağınız için bunu da söyleyeyim.bir de günde bitane kivi yiyin.o da çok faydalıymış.özellikle hamilelikte grip için birebirmiş...
oo süper tatlım maşallahkaç haftalık usg görüntüsü bu ? Allahım büyüycekler de göreceğiz inşallah dimi yaaa
ocagın 2 sınde gıtmıstım o zaman cekıldı sımdı 17 haftalık olduguma gore 13.5 14 haftalıkmıs o zamn cnım
maşallahhh... bakalım bnmki ne kadar büyümüş..
ay kızlar yaaa şu öyle bir geçer zaman ki deki osmana aşığım resmen.. bakın çocuğum ona benzicek kesin benden demesi
evet cok tatlı masum bısey ya bıde korolin dıyo sarı çıyana :)
ay nerelerdesınızz yaaa teyzelerı kızıma bakınn :)
bennn senın kızının kukuşunu yerım yerım onu benn
sende cekınce koy resmınıı bısde gorelım yegenımızı :) bakalımm senınkının cınsıyetı nee bende merak edıyorumm :)
valla canım gerçekten varlıkları yetiyo insana inşallah kalır bir kaç gün.
benim hiç göbeğim çıkmadı canım.aynen duruyorum ama hafif sertlik var.ben de çıksın istiyorum.bu arada kızlar her gün turp yemeye özen gösterin.hamileler için çok faydalıymış.her an bulacağınız için bunu da söyleyeyim.bir de günde bitane kivi yiyin.o da çok faydalıymış.özellikle hamilelikte grip için birebirmiş...
günaydın arkadaşlar çok heyecenlıyım bugün 1 de ayrıntılı utrason randevum var.bakalım bebişim neler yapıyo merakla bekliyorum.cinsiyeti de kesinleşir bugün.herşeyden önemlisi de sağlığının yerinde olması...
güzel haberlerini bekliyoruz.ne güzel ardarda öğrenicez cinsiyetleri
gunaydın kızlarr benım bedenım yenı kalktı ama ruhum halen yatakda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?