canım ya senin tickerın sanırım farklı bişey için sanki 12 ay var çünkü ve sonunda doğumgünü pastası :26:
valaa ancak o kadarını becerebıldım :))
Palette canımm hayırlı haberlerini bekliyoruz canım benim.hemen haber verrrrrr gelince
günaydın arkadaşlar çok heyecenlıyım bugün 1 de ayrıntılı utrason randevum var.bakalım bebişim neler yapıyo merakla bekliyorum.cinsiyeti de kesinleşir bugün.herşeyden önemlisi de sağlığının yerinde olması...
hava gercekten çok soğuk yaaa kardelen orda nasıl hava
hava buz resmen iki gündür kar yağıyor her yer bembeyaz karla kaplanmış durumda. eşim dün akşam işten geldi arabanın karını temizlemeye gitti bir karış kar birikmiş temizledi ama yine bembeyaz :)
oy oy oyy sızın durum berbatmış ama kızzz guzeldır ben çok severım karı ayyy ben hep kar yağında kar topu oynamaya çıkardım olmadı oylee ellerdım karı bu sene uzaktan uzağa seyredebılcez ancak
star ayy ısmınıde bılmıyorum kızzz sen halen evdemısın hanı 1 de randevun ????
ben pek sevmiyorum kışı karı soğuğu ama napalım idare edicez artık başa gelen çekiliyo :) çocukken ablamla kardeşim çıkar karda oynarlardı ben camdan izlerdim onları sıcacık odada :) annem kızardı sen nasıl çocuksun ben senin yaşındayken annemden dayat yerdim ama yine de kar yağınca eve gelmezdim diyoduBen canım ahiç kıyamıyorum hep rahatıma düşkünüm zora gelemiyorum yazı çok severim güneş deniz kum ohhhh ne güzel valla....
belki evi hastaneye yakındır canım ben randevuma 20 dk kala çıkıyorum evden mesela ee burası küçük yer trafik sorunu yok heryer birbirine yakın....
ayy kızzz denız kum guneşş bu sene denızde yok bıze temmuzden once ısınmaz eylulden sonra soğur şılenın denızı ama o da yok bellı bu sene
evet bu yıl o da hayal napalım seneye ufaklıkları büyütüp inşallah.....
anam yokk ben ustune heyecandan bır saat once orda oluyorum
ayyyyyyyyyyyy bıcır donları ıle sokucaz onlarıda ne guzel hayal ettım bır an
inşallah canım yaaa ben de öyle çok hayaller kuuyorum ki... Bebekken ayrı güzel büyünce ayrı güzel evlat sahibi olmak...
vallaa bebekken guzellığıne katılıyorumda buyunce olan kısmı benı kokutuyo etrafımdakıler yenı ergen olan cocukları ıle kafayı sıyırıyorlar bızım zamanımıza kadar kım bılır neler cıkıcak nelerle baş etmek zorunda kalıcaz offffff offff
Canım ben cıkıyorum ışlerımı toparlım bıraz ordan pazara cıkıcam bakalım bu soğukda sezbe meyva el yakıyordur kış gelınce ne pışırcez derdı benı ölduruyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?