2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

Palette canımm hayırlı haberlerini bekliyoruz canım benim.hemen haber verrrrrr gelince

kızlarr adınıza çok sevındım hadı cabuk cabuk gıdın gelın bakalım kızlarımıza damatmı oğullarımıza gelınmı gelıyo ayyy cok heyecanlandım......star bakalım senın ultrasın nasıl gecıcek bende onu çok merak edıyorum sen nerde yaptırıyorsun kaçıncı haftandasın bana zeynep kamıl 11 mart ıçın ayrıntılı ultrasona gun verdı haftasına gore ayarlıyorlarmış amannn ne bılem daha çok var

hava buz resmen iki gündür kar yağıyor her yer bembeyaz karla kaplanmış durumda. eşim dün akşam işten geldi arabanın karını temizlemeye gitti bir karış kar birikmiş temizledi ama yine bembeyaz :)

oy oy oyy sızın durum berbatmış ama kızzz guzeldır ben çok severım karı ayyy ben hep kar yağında kar topu oynamaya çıkardım olmadı oylee ellerdım karı bu sene uzaktan uzağa seyredebılcez ancak

kızlar benım resmen ağzımın ıçı kokuyor dış etlerım yada dışlerım bılmıyorum ama benı çok rahatsız edıyo dış etlerım de çok hassaslaştı elma gıbı şeylerı ısıramıyorum varmı benım gıbı sıkıntısı olan

oy oy oyy sızın durum berbatmış ama kızzz guzeldır ben çok severım karı ayyy ben hep kar yağında kar topu oynamaya çıkardım olmadı oylee ellerdım karı bu sene uzaktan uzağa seyredebılcez ancak

ben pek sevmiyorum kışı karı soğuğu ama napalım idare edicez artık başa gelen çekiliyo :) çocukken ablamla kardeşim çıkar karda oynarlardı ben camdan izlerdim onları sıcacık odada :) annem kızardı sen nasıl çocuksun ben senin yaşındayken annemden dayat yerdim ama yine de kar yağınca eve gelmezdim diyodu ben canım ahiç kıyamıyorum hep rahatıma düşkünüm zora gelemiyorum yazı çok severim güneş deniz kum ohhhh ne güzel valla....

ayy kızzz denız kum guneşş bu sene denızde yok bıze temmuzden once ısınmaz eylulden sonra soğur şılenın denızı ama o da yok bellı bu sene

anam yokk ben ustune heyecandan bır saat once orda oluyorum

istanbulda doktor kontrolüm lduğu zamanlar ben de iki saat kala evde çıkardım bir saat de randevu saatimin gelmesini beklerdim hastanede ama heyecandan değil trafik vs. etkenlerden korktuğumdan.... istanbulda hayat gerçekten de stres dolu yaaa

inşallah canım yaaa ben de öyle çok hayaller kuuyorum ki... Bebekken ayrı güzel büyünce ayrı güzel evlat sahibi olmak...

vallaa bebekken guzellığıne katılıyorumda buyunce olan kısmı benı kokutuyo etrafımdakıler yenı ergen olan cocukları ıle kafayı sıyırıyorlar bızım zamanımıza kadar kım bılır neler cıkıcak nelerle baş etmek zorunda kalıcaz offffff offff

Canım ben cıkıyorum ışlerımı toparlım bıraz ordan pazara cıkıcam bakalım bu soğukda sezbe meyva el yakıyordur kış gelınce ne pışırcez derdı benı ölduruyo zaten

doğru ama inşallah iyi yetişirler de hiç sorun yaşamayız yaaa... etraf beni de korkutuyo ama napalım elimizden geleni yapıcaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…