- 30 Ekim 2010
- 517
- 0
- 296
hava buz resmen iki gündür kar yağıyor her yer bembeyaz karla kaplanmış durumda. eşim dün akşam işten geldi arabanın karını temizlemeye gitti bir karış kar birikmiş temizledi ama yine bembeyaz :)
Canım ben cıkıyorum ışlerımı toparlım bıraz ordan pazara cıkıcam bakalım bu soğukda sezbe meyva el yakıyordur kış gelınce ne pışırcez derdı benı ölduruyo zaten
canım benim aman soğuklarda üşütmeyesin.eviniz sıcak oluyor biliyorum ama sen dışarı çıkarken dikkat et kendine.bir süre devam edecek galiba soğuklar
canım dikkat et kendine sen de.fazla bişey alma taşımakta zorlanırsın sonra.beni de bu ne pişircem olayı delirtiyo her gün
kendinize dikkat edin dedim durdum size ben edemedim sanırım.oğlumla grip olduk.oğlumun burnu akıyor benim de boğazım ağrıyor.zaten enerji yok iyice beter oldum.hiç halim yok.
kendinize dikkat edin dedim durdum size ben edemedim sanırım.oğlumla grip olduk.oğlumun burnu akıyor benim de boğazım ağrıyor.zaten enerji yok iyice beter oldum.hiç halim yok.
Eki Görüntüle 133045 kızlar bu da benim bebişimin bir ay önceki ultrason görüntüsü sırt üstü yatar durumda, ellerine dikket nanik yapyo :)
oh masallh annesı cok tatlı gorunuyo ufaklık :) allah bagıslasın ınsallah saglıklı bı sekılde mınık sey
gecmıs olsun canım dıkkat edın üşütmeyın daha fazla bende bıraz evı havalandırıyorum bugun cok yogunum burdakı hamıle arkadsım gelcek ablam gelıyo yolda sımdı kayımın kızı eşi gelıyo e kaynanamda gelcekmıs bugun durulmaz bızım evde hazılrıklar yaptık annemle ancA BAKABILIYORUM SAYFALARA merak edıyorum starın falan cınsıyetını ne olcak bakalım hayırlısıyla
Allah kolaylık versin canım işiniz zor ama kalabalık da insana iyi geliyo yeterki iyi niyetli insanlar olsun. derdimi unutturuyo bana sevdiğğim insanlarla birlikte olmak.
hamisler hamileliginizi nasil anladiniz?ALLAH ANALI BABALI BUYUTSUN SAG SALIM KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN
SAG SALIM KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN ALLAHbenimde duzensiz bu ayda 25 inde olmam lazim gecen ay 5gun 20 sindeyken 25 i gecikti normalde okadar gecikmez bu ayda 25ini bekledim daha gelmedi bugun test yapmayi dusunuyorum INSAALLAH hamisimdir:93:
eve canım ıyı ınsan gelınce ınsan ne yorgunluk ne agrı bısey dusunmuyo ama yınede atamıyoruz ınsanları mecburuz yuzlerıne bakamaya bazen ıstemesekde bıgunde hepınızı bana beklerım uzakta olanlar yolunuz dusunce burdakılerıde herzaman bekelrım ınsallah
SAG SALIM KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN ALLAHbenimde duzensiz bu ayda 25 inde olmam lazim gecen ay 5gun 20 sindeyken 25 i gecikti normalde okadar gecikmez bu ayda 25ini bekledim daha gelmedi bugun test yapmayi dusunuyorum INSAALLAH hamisimdir:93:
bu zamana kadar her ay test yapiordum artik korkuyorumm esim gelsin doktora gidecem insallah pozitif olur sonuc ne olursa yazarim sana INSALLAH HAMILEYIMDIR cok istiyorum ALLAH SAGLIKLI VE HAYIRLI BI EWLAT NASIP ETSIN banada isteyenherkesede
amin cnım ınsallh ama hastanede hmn vermıyo bkletıyo bı saat sonucu eczaneden alsaydın hemn ogrenırdın cnım yınede sen bılırsın yanı
Eki Görüntüle 133045 kızlar bu da benim bebişimin bir ay önceki ultrason görüntüsü sırt üstü yatar durumda, ellerine dikket nanik yapyo :)
ışşşş kıyamam sızeee çok geçmış olsun annen hemen gıtmez ınş. ıkınızıde ayağa kaldırır oncekendinize dikkat edin dedim durdum size ben edemedim sanırım.oğlumla grip olduk.oğlumun burnu akıyor benim de boğazım ağrıyor.zaten enerji yok iyice beter oldum.hiç halim yok.
hamisler hamileliginizi nasil anladiniz?ALLAH ANALI BABALI BUYUTSUN SAG SALIM KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?