2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

hava buz resmen iki gündür kar yağıyor her yer bembeyaz karla kaplanmış durumda. eşim dün akşam işten geldi arabanın karını temizlemeye gitti bir karış kar birikmiş temizledi ama yine bembeyaz :)

canım benim aman soğuklarda üşütmeyesin.eviniz sıcak oluyor biliyorum ama sen dışarı çıkarken dikkat et kendine.bir süre devam edecek galiba soğuklar

Canım ben cıkıyorum ışlerımı toparlım bıraz ordan pazara cıkıcam bakalım bu soğukda sezbe meyva el yakıyordur kış gelınce ne pışırcez derdı benı ölduruyo zaten

canım dikkat et kendine sen de.fazla bişey alma taşımakta zorlanırsın sonra.beni de bu ne pişircem olayı delirtiyo her gün

kendinize dikkat edin dedim durdum size ben edemedim sanırım.oğlumla grip olduk.oğlumun burnu akıyor benim de boğazım ağrıyor.zaten enerji yok iyice beter oldum.hiç halim yok.

canım benim çok sağol... elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum inşallah yeterlidir. ben kolay kolay hasta olmam ama çabuk bulaşır bana o yüzden daha çok eşime dikkat ediyorum :)

kendinize dikkat edin dedim durdum size ben edemedim sanırım.oğlumla grip olduk.oğlumun burnu akıyor benim de boğazım ağrıyor.zaten enerji yok iyice beter oldum.hiç halim yok.

inanmıyorum yaaa nasıl oldu bu canım, çok geçmiş olsun... Annen iyi bakar size hemen toparlarsın inşallah. benim soğuklardan ödüm kopuyo ancak balkona çıkıp hemen giriyorum içeriye. nolur sen de dikkat et kendine.

kızlar bu da benim bebişimin bir ay önceki ultrason görüntüsü sırt üstü yatar durumda, ellerine dikket nanik yapyo :)

gecmıs olsun canım dıkkat edın üşütmeyın daha fazla bende bıraz evı havalandırıyorum bugun cok yogunum burdakı hamıle arkadsım gelcek ablam gelıyo yolda sımdı kayımın kızı eşi gelıyo e kaynanamda gelcekmıs bugun durulmaz bızım evde hazılrıklar yaptık annemle ancA BAKABILIYORUM SAYFALARA merak edıyorum starın falan cınsıyetını ne olcak bakalım hayırlısıyla

oh masallh annesı cok tatlı gorunuyo ufaklık :) allah bagıslasın ınsallah saglıklı bı sekılde mınık sey

teşekkür ederiz teyzesi senin bebeğinin resmi de çok hoş... Allah hpimizinkini bağışlasın inşallah onların sağlıklı şekilde doğduğu ve büyüttüğümüz günleri de göstersin.

Allah kolaylık versin canım işiniz zor ama kalabalık da insana iyi geliyo yeterki iyi niyetli insanlar olsun. derdimi unutturuyo bana sevdiğğim insanlarla birlikte olmak.

Allah kolaylık versin canım işiniz zor ama kalabalık da insana iyi geliyo yeterki iyi niyetli insanlar olsun. derdimi unutturuyo bana sevdiğğim insanlarla birlikte olmak.

eve canım ıyı ınsan gelınce ınsan ne yorgunluk ne agrı bısey dusunmuyo ama yınede atamıyoruz ınsanları mecburuz yuzlerıne bakamaya bazen ıstemesekde bıgunde hepınızı bana beklerım uzakta olanlar yolunuz dusunce burdakılerıde herzaman bekelrım ınsallah

hamisler hamileliginizi nasil anladiniz? ALLAH ANALI BABALI BUYUTSUN SAG SALIM KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN

hamisler hamileliginizi nasil anladiniz? ALLAH ANALI BABALI BUYUTSUN SAG SALIM KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN

:) bız denıyoduk zaten canım ıstıyoduk benım adetım normalde bı ıkı hafta gec oluyodu bellı olmuyodu ama adetımden bıgun gectı olmamıstım bı pazar aksamı eşımle nobetcı eczane bulduk test aldık ben yaptım hemen attım tek cızgı gorunce esım dedı getır ben merak ettım nasıl bısey dıye getrıdım o zaman ıkı cızgıydı sonra aksam 8de ozelden kan tetsı yaptrdım gece 1 de almıstım sonucunu sabaha kadar uyumamıstık heyecandan :)

SAG SALIM KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN ALLAHbenimde duzensiz bu ayda 25 inde olmam lazim gecen ay 5gun 20 sindeyken 25 i gecikti normalde okadar gecikmez bu ayda 25ini bekledim daha gelmedi bugun test yapmayi dusunuyorum INSAALLAH hamisimdir:93:

SAG SALIM KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN ALLAHbenimde duzensiz bu ayda 25 inde olmam lazim gecen ay 5gun 20 sindeyken 25 i gecikti normalde okadar gecikmez bu ayda 25ini bekledim daha gelmedi bugun test yapmayi dusunuyorum INSAALLAH hamisimdir:93:

ınsallah canım hemen gıt al ya nasıl duruyosun valla ben yuz kere almıstım pazar gunu gıttım nobetcı eczane aramıstık bız heyecandan :) gıt durma hadı alda bakalım hamılemısın canım bende merak ettım

bu zamana kadar her ay test yapiordum artik korkuyorumm esim gelsin doktora gidecem insallah pozitif olur sonuc ne olursa yazarim sana INSALLAH HAMILEYIMDIR cok istiyorum ALLAH SAGLIKLI VE HAYIRLI BI EWLAT NASIP ETSIN banada isteyen herkesede

hemen al yap bence deeee... ben 27 eylülde adet olmuştum 30 ekimde yaptığım testte silik ikinci çizgi çıkmıştı.

bu zamana kadar her ay test yapiordum artik korkuyorumm esim gelsin doktora gidecem insallah pozitif olur sonuc ne olursa yazarim sana INSALLAH HAMILEYIMDIR cok istiyorum ALLAH SAGLIKLI VE HAYIRLI BI EWLAT NASIP ETSIN banada isteyen herkesede

amin cnım ınsallh ama hastanede hmn vermıyo bkletıyo bı saat sonucu eczaneden alsaydın hemn ogrenırdın cnım yınede sen bılırsın yanı

amin cnım ınsallh ama hastanede hmn vermıyo bkletıyo bı saat sonucu eczaneden alsaydın hemn ogrenırdın cnım yınede sen bılırsın yanı

sagol canim ama benimki hastahane degil ozel doktorbakalim ne diecek belki biraz daha bekle der belkide test yapar

Eki Görüntüle 133045 kızlar bu da benim bebişimin bir ay önceki ultrason görüntüsü sırt üstü yatar durumda, ellerine dikket nanik yapyo :)

oy oy oyyy kocaman olmuştur şımdı bır ay geçtı ıse ustunden rabbım renklı renklı resımlerını de koymayı nasıp etsın

ışşşş kıyamam sızeee çok geçmış olsun annen hemen gıtmez ınş. ıkınızıde ayağa kaldırır once

valaa ben duğunde oynarken sancılandım ertesı gun test yaptım ıkı cızgı çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…