aynen oyle gonulcum yaa daral gelıyo bana cunku artık dayanamıyorum her lafı dıyo eşım benden yana bana destek oluyo dıye cocuga nerdeyse demedıgı kalmıyo ya gecen esım dedı babanesı bebek arabası alcak dıye annesı ıcın ben oyle seyler alamam bı tane altın takarım yeter dıyo hıc bsıey almam beklemeyın dıyo ya acıkca almıycam dıyo ya ne bıcım ınsansın sen ya kımsenın bıseyıne muhtac degılız allaha sukur ama sevmeye gelınce herseyını yapıyorum dıyo mıllete ben dargınlık olmasın dıye bısey demıyorum ama ıcıme atıyrum bu sefer ben patlıyorum annem dedı kamera alcam dıye pc sıne bende pahalıd egıl 20 0 bısey dedım he san agore pahalı degıl cok harcıyosun dedı bende param var allaha sukur dedım herseye bı laf dıyo yanı yemın edıyorum suratımda cıkan sıvılceye bıle laf dıyo yıne cok seyler yıyosun sıvılce cıkmıs dıyo ya hamıle kaldıgımdan berı var sıvılce o ılla kendı bıldıgını dogru sayıyo bıseyelr yıyosun ben bılıyorum dıyo sankı goruyo ya töbe töbe ya
canım benim kıyamam ben sana... ama herşeyi bir tarafa bırak şu evine müdahale konusunda lütfen tavrını koy canım.. lütfen gerekirse aray soğukluk girsin eşimle konuştum hatta o bile terbiyesizlik olarak adlandırdı sana yapılanları...Allah büyük canım lütfen tavrını koy,söyle...ezilen olma.. orası senin evin...kıslar ben yatıyorum başım agrıyo uyursam gecer belkı bu sinirle nasıl uykuya dalarım onua bılmıyorum ya neyse yanıı hadı canlarım ıı gecelerr opuyorum sızı be mınıklerıı ben bugun dısardan elımle hıssetım aksam otururken tekmelerınıı :)
beraber degılım canım 10 dk var aramızda yanı artık hıc bı lafını ekemıyorum ya sinirlenıyorum hemen
bencede aysozgun olduğu gibi bence sende ve bütün hamişler çok tatlısınızdır eminim ,hamilelik başka bişey yaaaa...41 kere maşallah bende eşime baksana çok çirkin oldum diyorum podyumlardan uzaklaştımsağolsun evet çirkinsin demiyo saçmalama çok tatlısın valla hayatta 1 kere olan bişey tadını çıkar diyo. kendiside göbüşlü tabi
maşallah şekerim ,çok tatlı olmuşsun ,ayşecik sana çooooook yakışıyor.....aaaa beenn..kendimi görünce şaşırdım valla...sağol gönülcüm..
çok çok geçmiş olsun tekrar bebeklerde geç döllenme oluyo sağlığı iyi ise dert ertme inşaalah kucağımıza sağlıkla alırız bebişleri hepimiz aminnnnnnnnnnnn
canım her şeyi bir kenara koy doktorlarda sonuçta extra para kazanmak ister ,böyle bir durumu fırsat bilip sana (hele ki bu bir prof.) sık takip talep edebilirlerdi ki çok çok normal olduğu için herşey sorun olmadığını dile getirmişler,
bu arada evet yıkama yağlama bakım yapıyor anneler insanın ruhuna iyiki varlar...
doğru diyorsun canım.. 200 lira para alıo profesör.. bir daha çağırabilirdi de .. ki 10 nkere de çağırsa giderdim heralde riskli bir durumda... Ama hamdolsun önemli birşey değilmiş.. şimdi çoğu insanda olabilien birşeymiş. herkes korkma diyo. rahatım şuan çok sağol
AYSOZG maşallah şekerim göbüş büyümüş:)
Eki Görüntüle 153571 arkadaşlar sevgili aysozg ve ayşeyi sizlerle paylaşıyorum
maşallah ayşe bebeğe ve hemşerime
kıslar ben yatıyorum başım agrıyo uyursam gecer belkı bu sinirle nasıl uykuya dalarım onua bılmıyorum ya neyse yanıı hadı canlarım ıı gecelerr opuyorum sızı be mınıklerıı ben bugun dısardan elımle hıssetım aksam otururken tekmelerınıı :)
canım sıkma canını artık ben kayınvaldene diycek birşey bulamıyorum. geçen gece rüyamda seni gördüm bir de bir kadın vardı kayınvaldenmiş.benim evimde bir iki kere laf ediyo ortaya ben susuyorum. sonra yere birşeyler dökülmüş misafirler vardı gittikten sonra sana diyo ki bu pislik ne, ne pissiniz toplayın şuraları diyo. ben artık dayanamıyorum benim evimde bana laf söylemek size düşmez diyorum. sana da o kadar hak veriyodum ki... benim bile rüyama girdi kayınvalden düşün yani. ama gerçekten bencede eşler halletmeli bu tarz şeyleri. evine misafir geliosa ve sen istemiyosan eşin söylemeli.. sen dediğin zaman kötü olursun Allah korusun eşinle bile aran bozulur... bence eş,inle güzelce konmuşmanın yolunu bul canım
canım benım sakin ol esınle konus sakınlae senı anladıgına ınanırsan bırlıkte cozum bulun sonucta onun annesı daha ıı anlar dılınden buarada dun bu yazını okuyup yatıstım sen ve kayınvalıden ruyama gırmıs benı sıze yemege gelıyorum hep beraber yer sofrasına oturmus yemek yıyoruz kayınvalıden baslıyor sana bırsuru sey almıssın cok para harcıyorsun falan dıyor sen yuzunu cevirıyorsun .. benı bıle etkıledı ya ..Allah yardımcın olsun umarım en kısa zamanda bır cozume ulasırsınızay kıslar sinirlerım cok bozuk ya ben boyle ınsan gormedım ya ınsana hayvan muamelesı yapılırmı ya töbe töbe ya dun mısafır bugun mısafır dedım kaynanaya yufka al ugrasmıyalım hem yufka almıs hem elde hamur atık ya yufkaları boşa almıs ayakta durmaktan belım agrıdı ya başım çatlıyo sankı cok cok yanı sinirlıyım herseye bı kulp takıyo bı laf soyluyo mısafırler gelınce ınsan yardıme dıyım der bu hanım efendı baş koltuga otruyo dedıkodu yapıyo cok yoruldum ya eşım aksam yuruyuse cıkardı hemen ona dıyo noldu karın dısarı cıkmayınca zormu geldı dıyo ya sananee ya dımı hala burdalar kahvaltıya geldıler kım bılır ne zaman gıderler ya evdekı cekmecelerı karıstırıyo sımdı kendı kafasına gore yerlerını degıstırıyo mutfak raflarındakı örtulerı degıstrııyoo kendı evı ya hanım efendının sormaya tenezzul etmıyo hıc bıde durmus yarında mısafır cagıralım dıyo bende dedım kaldıramam artık her yerım agrıyo e yardım ederdım ben bıraz dıyo yok dedım bende agzıma gelenı söyleyesım var ya ınsanı dinden imandan ediyo yemın edıyorum cok doldum ıkı gunde ya
AYSOZG maşallah şekerim göbüş büyümüş:)
Eki Görüntüle 153571 arkadaşlar sevgili aysozg ve ayşeyi sizlerle paylaşıyorum
palette nasıl oldun canım? bol bol dınlen kendıne dıkkat et yukarıda melıha ya yazdıklarını okudum hemen hemen aynı seylerı paylasmısız sasırdm ....buarada ne guzel annenın yanındasın ne kadar sanslısın
doğumdan hiç ama h,ç korkma doğum çok hızlı gelişen bir durum asla objektif bakarken hissettiğin duyguları barındırmıyor doğum, doğum büyük buluşma anı ,büyük mucize ve bebek senden çıktığı an kordonu bile henüz kesilmemişken ,inan bana ağrı sancı sona eriyor birden...canım ne guzel cıkmıs gobusun ben gobegıme ve kıpırtılarını cok alıstım kızlar dogumdan da ne yalan soyleyeyım korkuyorum ama Allah bır sekılde kolayını verır ıns ....
merhaba hanımlar.herkesin keyfi yerindedir inşallah.keyfi yerinde olmayanlara ise tek sözüm.birileri sizin sinirinizi bozmayamı çalışıyor kulak ardı edin.dikkate almayın o kişiyi.böyle davranarak siz onu kızdırırsınız.sonuçta biz hamileyiz.eee her zamanda hamile kalmıyoruz.değerini bilelim kıymetini bilelim tadını çıkaralım.biraz şöyle bi yazılanları okudumda kayınvalidesinden yana sorun yaşayanlar var.ne diyelim allah sabır versin uğraşmak zor.bu arada bende ekimde hamile kalanlardanım.ilk yeni hamile kaldığımda çok giriyordum buraya.1 hafta sonra 6 aylık olacağım.allah nasip ederse oğlum olacak.kızlar kaç kilo aldınız ya ben 7 kilo aldım çok mu acaba.allahtan boyum 1.75 te ordan yırtıyorum.
Bugün bizimde detay ultrason günümüzdü. Oğlumun ilk görüntüsünü gördüm. Allaha şükür hiçbir aksilik yok :)))))
. tam ultrasonda bakarken parmağını emmeye başladı. çok sevimliydi. :)))
canım benim Allah yardımcın olsun dengesiz bence o kadın...Allaha sığın bütün şerlerden canım,onu hiç kaale alma,tatlı canını üzme,biliyorum öyle biriyle yaşamk zor amakıslar eşım annesıne cok kızsıyo cok laf soyluyo ama onada kızıyo hemen cocuga kufur edıyo sen karısma sanamı kaldı karı gıbı konusma dıyo bagırıyo onada eşımde bagırıyo ama kadın laftan anlamıyo yanı ne desek boş bugun beraberdık yıne bı komsuya gıttık ben canım sıkılmasın dıye bana dedı onu bunu gıy bende gıydım sonra aksam eşıme dıyo gelmıs bunlarla ınsan kalın gıyınır dıyo dedım sen soyledın bunları gıy dıye o zaman sesı cıkmıyo ınsanı yalancı durumuna cıkarıyo manyak
canım ben 33 +4 günlükken erken doğum yaptım ve önec suyum geldiği için suni sancı verildi 6 saat sancıdan sonra bebeğim çok hızlı bir şekilde doğdu..6 saatin sadece son 1 saati ağır sancılıydı.. Ama inan onlar için herşeye değer o doğupta ağlaması ilk göz göze geliş anı yokmu...gönülcüm yazdıkların cok dogru ve inan rahatlattı benı ..ne bıleyım hep o anı dusundukce ıcım urperıyordu senın kızın normal mı oldu? zaten kendıme hep tesellım cok kotu ve zor olsaydı ınsanlar ıkıncıyı dusunmezdı dıyorum
ayy şekerim sorma hissediliyor 1. meleğim bu işe bayıldınapıyonu zbakım guzel annecıkler nasıl gecıyo gunlerınızzz miniklerınızın hareketlerını dısardan hıssedıyomusunuz artık elleyınce :)
oyy kıyamam ben ona parmak emermişBugün bizimde detay ultrason günümüzdü. Oğlumun ilk görüntüsünü gördüm. Allaha şükür hiçbir aksilik yok :)))))
. tam ultrasonda bakarken parmağını emmeye başladı. çok sevimliydi. :)))
düşünün canım daha karnıınızdayken bu heyecan var hele birde ilk doğum anını düşünmeye çalış düşünemezsin (çook ap ayrı ...)o an ınsan ne duygular yaşıyo dımı canım ben cok heyecanlanmıstım cok guzel bı duyguydu allah herkeze nasıp eder ınsallah benımde kızım olcak teyzesıı :)
herkese günaydın arkadaşlar.kahvaltımı yaptım ve yazayım biraz dedim.kontrolüme 2 gün kaldı.aşırı heyecanlı değilim ama bebişimi özledim.babası daha heyecanlı..perşembe kontrolüm ve şeker yüklemem,akşam misafirim,cuma günü eşim ameliyat oluyor ve kayınvalidemler geliyor yani bu hafata bana yorucu yoğun geçecek.ama en çok isteğim eşimin ameliyatı iyi geçsin.kolay bi ameliyat burnunun kemiği düzeltilecek çünkü burnundan nefes alamıyor çok zorlanıyor aslında olmak istemiyordu ama kızımın kokusunu almam lazım dedi ve kararını verdi.kolay da olsa içten içe stres yapıyorum.Rabbim sağ salim çıkmasını nasip etsin.
doğum olayından ben de çok korkuyorum aslında.epidural sezeryanda korkutuyor normal doğum da.sezeryan olursam genel anestezi istiycem.tanık olmak çok korkutuyor beni.ama inşallah normal ve zamanında doğurmak nasip olur.
bu arada bebeğimin hareketlerini dışarıdan hissediyorum ben de.hatta bugünlerde canımı acıtmaya bile başladı maşallah..aldığım kıyafetleri bakıp bakıp seviyoruz eşimle.Rabbim isteyen herkese versin..
Gönülcüm senden bi ricam var.face kızımın trenckotu var ya pembe onu burda yayınlayabilirmisin..:)arkadaşlar da görsün minişimin cicisini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?