2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

kıslar ben yatıyorum başım agrıyo uyursam gecer belkı bu sinirle nasıl uykuya dalarım onua bılmıyorum ya neyse yanıı hadı canlarım ıı gecelerr opuyorum sızı be mınıklerıı ben bugun dısardan elımle hıssetım aksam otururken tekmelerınıı :)

canım benim kıyamam ben sana... ama herşeyi bir tarafa bırak şu evine müdahale konusunda lütfen tavrını koy canım.. lütfen gerekirse aray soğukluk girsin eşimle konuştum hatta o bile terbiyesizlik olarak adlandırdı sana yapılanları...Allah büyük canım lütfen tavrını koy,söyle...ezilen olma.. orası senin evin...

beraber degılım canım 10 dk var aramızda yanı artık hıc bı lafını ekemıyorum ya sinirlenıyorum hemen

ah şu kocaları ne yapmalı neden biz muhatap oluruz anlamam.benim kayınvalidem iyidir ben sadece kocaların halletmesi gerektiğini düşünüyorum bu gibi olaylarda.bide hamilesin sen bize kayınvalidenin adresini verde bütün kızlar gelelim oraya

kızlar bu arada metrodan prima 2 numara 88 lik aldım 15 e ve dalin ıslak mendil mavi olanından 3 al 2 öde oda 8 tl ye aldık çok hesaplı prima kampanyadaydı tavsiye ederim ben 1 paket aldım.

bencede aysozgun olduğu gibi bence sende ve bütün hamişler çok tatlısınızdır eminim ,hamilelik başka bişey yaaaa... benim kocamda diyorki canım,bu ay acayip büyüdü karnın ,yakında yuvarlanarak gezersin heralde

aaaa beenn..kendimi görünce şaşırdım valla...sağol gönülcüm..
maşallah şekerim ,çok tatlı olmuşsun ,ayşecik sana çooooook yakışıyor.....

çok çok geçmiş olsun tekrar bebeklerde geç döllenme oluyo sağlığı iyi ise dert ertme inşaalah kucağımıza sağlıkla alırız bebişleri hepimiz aminnnnnnnnnnnn

çok teşekkür ederim canım.. bugün daha iyiyim.. annemlere geldim. 1 hafta kalırım heralde burada. bakıma ihtiyacım var da biraz:))

canım benım sakin ol esınle konus sakınlae senı anladıgına ınanırsan bırlıkte cozum bulun sonucta onun annesı daha ıı anlar dılınden buarada dun bu yazını okuyup yatıstım sen ve kayınvalıden ruyama gırmıs benı sıze yemege gelıyorum hep beraber yer sofrasına oturmus yemek yıyoruz kayınvalıden baslıyor sana bırsuru sey almıssın cok para harcıyorsun falan dıyor sen yuzunu cevirıyorsun .. benı bıle etkıledı ya ..Allah yardımcın olsun umarım en kısa zamanda bır cozume ulasırsınız

AYSOZG maşallah şekerim göbüş büyümüş:)

Eki Görüntüle 153571 arkadaşlar sevgili aysozg ve ayşeyi sizlerle paylaşıyorum

canım ne guzel cıkmıs gobusun ben gobegıme ve kıpırtılarını cok alıstım kızlar dogumdan da ne yalan soyleyeyım korkuyorum ama Allah bır sekılde kolayını verır ıns ....

palette nasıl oldun canım? bol bol dınlen kendıne dıkkat et yukarıda melıha ya yazdıklarını okudum hemen hemen aynı seylerı paylasmısız sasırdm ....buarada ne guzel annenın yanındasın ne kadar sanslısın

ben biraz daha iyiyim düne nazaran sağol canım.. nefes alamıyorum o çok zorluyo beni...
gerçekten eynı şeyleri yazmışız hemen hemen :) bu kadın bizi bile etkisi altına altı Allah melihaya kolaylık versin. evet anneme geldim inşallah iyileşip dönerim.. sen nasılsın iyisindir umarım??

merhaba hanımlar.herkesin keyfi yerindedir inşallah.keyfi yerinde olmayanlara ise tek sözüm.birileri sizin sinirinizi bozmayamı çalışıyor kulak ardı edin.dikkate almayın o kişiyi.böyle davranarak siz onu kızdırırsınız.sonuçta biz hamileyiz.eee her zamanda hamile kalmıyoruz.değerini bilelim kıymetini bilelim tadını çıkaralım.biraz şöyle bi yazılanları okudumda kayınvalidesinden yana sorun yaşayanlar var.ne diyelim allah sabır versin uğraşmak zor.bu arada bende ekimde hamile kalanlardanım.ilk yeni hamile kaldığımda çok giriyordum buraya.1 hafta sonra 6 aylık olacağım.allah nasip ederse oğlum olacak.kızlar kaç kilo aldınız ya ben 7 kilo aldım çok mu acaba.allahtan boyum 1.75 te ordan yırtıyorum.

canım ne guzel cıkmıs gobusun ben gobegıme ve kıpırtılarını cok alıstım kızlar dogumdan da ne yalan soyleyeyım korkuyorum ama Allah bır sekılde kolayını verır ıns ....
doğumdan hiç ama h,ç korkma doğum çok hızlı gelişen bir durum asla objektif bakarken hissettiğin duyguları barındırmıyor doğum, doğum büyük buluşma anı ,büyük mucize ve bebek senden çıktığı an kordonu bile henüz kesilmemişken ,inan bana ağrı sancı sona eriyor birden...aşık oluyorsun...

evet arkadaşlar hayatta hiç birşey için morel bozmaya değmez,az önce bende ölüm haberi aldım,ölen bey 32 yaşında akciğer kanserinden öldü ve çocuk sahibi olamadan karısına doyamadan hakkın rahmetine kavuştu...bugün birkez daha anladım hayatta hiç ama hiçbirşey aldığımız nefesten daha önemli değil...Allah hepimize sağlıkla ve bereketle sevdiklerimzin yanında olmayı nasip etsin...

bu arada 7 kilo gayet iyi şekerim,ben ilk gebelikte,6 aya kadar 15 kg almıştım benim boyumda 171 . ama şimdiki gebeliğimde ,dikkat ediyorum,şuana kadar 1,5 kg aldım

kıslar eşım annesıne cok kızsıyo cok laf soyluyo ama onada kızıyo hemen cocuga kufur edıyo sen karısma sanamı kaldı karı gıbı konusma dıyo bagırıyo onada eşımde bagırıyo ama kadın laftan anlamıyo yanı ne desek boş bugun beraberdık yıne bı komsuya gıttık ben canım sıkılmasın dıye bana dedı onu bunu gıy bende gıydım sonra aksam eşıme dıyo gelmıs bunlarla ınsan kalın gıyınır dıyo dedım sen soyledın bunları gıy dıye o zaman sesı cıkmıyo ınsanı yalancı durumuna cıkarıyo manyak

gönülcüm yazdıkların cok dogru ve inan rahatlattı benı ..ne bıleyım hep o anı dusundukce ıcım urperıyordu senın kızın normal mı oldu? zaten kendıme hep tesellım cok kotu ve zor olsaydı ınsanlar ıkıncıyı dusunmezdı dıyorum

napıyonu zbakım guzel annecıkler nasıl gecıyo gunlerınızzz miniklerınızın hareketlerını dısardan hıssedıyomusunuz artık elleyınce :)

Bugün bizimde detay ultrason günümüzdü. Oğlumun ilk görüntüsünü gördüm. Allaha şükür hiçbir aksilik yok :)))))
. tam ultrasonda bakarken parmağını emmeye başladı. çok sevimliydi. :)))

o an ınsan ne duygular yaşıyo dımı canım ben cok heyecanlanmıstım cok guzel bı duyguydu allah herkeze nasıp eder ınsallah benımde kızım olcak teyzesıı :)

canım benim Allah yardımcın olsun dengesiz bence o kadın...Allaha sığın bütün şerlerden canım,onu hiç kaale alma,tatlı canını üzme,biliyorum öyle biriyle yaşamk zor amasenin için dua ediyorum... birde bu duayı oku hep onun yüzüne çok etkili bir dua Fetih Süresi
"İnna
fetahna leke fethan mübina.Ve fütihatis semaü fekanet ebvaba ...... kulunun ağzını bağla dilini tut diyerek yüzüne üfle 3 kere okuyarak...Mesela olmasını istediğin bir iş oluncada böyle yap... ben inanıyorum...
canım ben 33 +4 günlükken erken doğum yaptım ve önec suyum geldiği için suni sancı verildi 6 saat sancıdan sonra bebeğim çok hızlı bir şekilde doğdu..6 saatin sadece son 1 saati ağır sancılıydı.. Ama inan onlar için herşeye değer o doğupta ağlaması ilk göz göze geliş anı yokmu...yemin ederimki daha kordon kesilmeden sancım bitti ve doğumumu yaptım o sandalyeden yürüyerek indim rabbimin mucizesi....
napıyonu zbakım guzel annecıkler nasıl gecıyo gunlerınızzz miniklerınızın hareketlerını dısardan hıssedıyomusunuz artık elleyınce :)
ayy şekerim sorma hissediliyor 1. meleğim bu işe bayıldı

oyy kıyamam ben ona parmak emermişAllah sağlıkla doğmak nasip etsin inş.
o an ınsan ne duygular yaşıyo dımı canım ben cok heyecanlanmıstım cok guzel bı duyguydu allah herkeze nasıp eder ınsallah benımde kızım olcak teyzesıı :)
düşünün canım daha karnıınızdayken bu heyecan var hele birde ilk doğum anını düşünmeye çalış düşünemezsin (çook ap ayrı ...)

herkese günaydın arkadaşlar.kahvaltımı yaptım ve yazayım biraz dedim.kontrolüme 2 gün kaldı.aşırı heyecanlı değilim ama bebişimi özledim.babası daha heyecanlı..perşembe kontrolüm ve şeker yüklemem,akşam misafirim,cuma günü eşim ameliyat oluyor ve kayınvalidemler geliyor yani bu hafata bana yorucu yoğun geçecek.ama en çok isteğim eşimin ameliyatı iyi geçsin.kolay bi ameliyat burnunun kemiği düzeltilecek çünkü burnundan nefes alamıyor çok zorlanıyor aslında olmak istemiyordu ama kızımın kokusunu almam lazım dedi ve kararını verdi.kolay da olsa içten içe stres yapıyorum.Rabbim sağ salim çıkmasını nasip etsin.

doğum olayından ben de çok korkuyorum aslında.epidural sezeryanda korkutuyor normal doğum da.sezeryan olursam genel anestezi istiycem.tanık olmak çok korkutuyor beni.ama inşallah normal ve zamanında doğurmak nasip olur.

bu arada bebeğimin hareketlerini dışarıdan hissediyorum ben de.hatta bugünlerde canımı acıtmaya bile başladı maşallah..aldığım kıyafetleri bakıp bakıp seviyoruz eşimle.Rabbim isteyen herkese versin..

Gönülcüm senden bi ricam var.face kızımın trenckotu var ya pembe onu burda yayınlayabilirmisin..:)arkadaşlar da görsün minişimin cicisini..

herkeze günaydın arkadaşlar dilerim herkez için güzel,ve bereketli bir gün olur...

canım benim günaydın eşin inşallah sağlıkla amelyattan çıkacaktır... içini rahat tut... bebişini görmenede iki gün kalmış ne şanlısın bizim ayın 19unu beklememiz şart yalnız;artık bebeklerimizi hissettiğimiz için onun yaşıyor olduğunu bilmek bize uzunca süre dr.a gitmeden durmak için iyi bir destek

dilerim herkez normal doğum yapar.. fakat olurda sezeryan gerekirse...panik atak değilseniz,bence epidural sezeryan olmanızı tavsiye ederim olan arkadaşlarım çok memnunlar.. Bakalım ben nasıl doğum yapacağım ,şartlar iyi gider umarım... birde normal doğumda epidural anesteji yapılabiliyor,ama onun maksadı sadece sancıları duymamanız ,en son bebek doğum anında epidural sonlandırılıyor ki ıkınma hissinizi kontrol edebilmelisiniz...

veeeee işteeeee minik Ayşenin Cicisi AYSOZG

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…