2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

selamm guzell annecıkler ay yıne yoksunuz yaa nerelerdesınızz burda cok guzel kar yagıyo bıze gore guzel ama yagmasa keske ya aklıma hep evı olmayanlar sokakta olanlar aklıma gelıyo üzülüyorum allah herkeze yardım etsınn bugun evdeyım galıba sımdılık bısey yok :) sız ne yapcaksınız bugun bakıyımm

merhaba kızlar
nasılsınız bakalım? okuldan geldim öğle arasındayım. çok acıktımmm. birazdan yemek yiycem :)

bu arada perşembe günü şeker yüklemesi yapılacak bana.sizler yaptırdınız mı? sonuçlarınız nasıl?

afıyet olsun canım ben yaptırmadım daha ay başında gıtcem o zaman ısterse yaptırcam doktor bakalım nasıl cıkıcak korkuyorum şeker cıkmasından diyetten ya arkadasımın başına geldı kız dogru duzgun bısey yıyemıyo ınsallah sendede bısey cıkmaz canım

merhaba güzel anneler hepinizin kadaınlar günü kutlu olsun öncelikle tüm kadınlar tüm mutluluk ve huzuru sevgiyi saygıyı hak ediyo inş herkes istediği tüm güzelliklere sahip olur. inş sağsalim bebişlerimizi alırız ya çoık güzel bi duygu allah isteyen -herkese nasip etsin hele o minik kıpırtıları o güzel görüntüleri varya çok güzele haftaya görmeye gidicem bebiimi bende çok özledim benimde bu hafta şeker yüklemem var inş ii çıkar

ben iyim canım oturuyorum napim eşim uyuyo gececi öf çok sıkıcı şu gececilik yaa şu hafta bi gecse burda bişey yok canım sanki ayrı şehirlerdeyiz ümraniyede kar yagıyo beykozda yok çok rüzgar var burda

oh ne guzel eşınle berabersın ama o calıstıgı ıcın uyuyodur sımdı burda felaket var canım fırtına gıbı mubarek yandan yandan yagıyo orayada gelır merak etme :)

evet canım çok haklısın bende düşündüm aynı şeyi...Allah yardımcıları olsun inşallah...
ben yaptırmadım henüz umarım benimde temiz çıkar... dilerim herşeyin normaldir canım
çok teşekkürler seeninde kutlu olsunhaftaya hangi gün şekerim ben 19unda gideceğim:)sevgilimle buluşmaya

Bende herkesin dünya kadınlar gününü kutluyorum

mersii canımm bende aynı sekıldee dunya kadınlar gununu kutluyorum yıne kayıplarda kızlar ya ben bugun evde dururum dıyodum ama olmadı sıkıldım arkadasa gıttım yarında onu cagırdım gelır ınsallah bu aksamda osman var oyle zaman gecer :) sız ne yaptınız bugun bakıyımm

maşallah canım en çok gezenimiz sensin.ben hep evdeydim.puzzle yapıyorum.kitap okuyorum dergi okuyorum derken zaman geçiyor.akşam eşim yok kursa gitti saz kursuna.yine evde yalnızım yanii..sıkılıyorum aslında.yarın evde temizlik var kadın gelecek.akşam da pasta börek işleri ile uğraşıcam malum perşembe akşamı misafirim var.cuma da kocamın ameliyatı.bana gezmek yok yani.zaten kayınvalidemlerde geliyor ki kalırlar epey hiçbir yere çıkamam.zaten eşime geçmiş olsuna gelecekleri için ev dolup taşar.yoğun günler bekliyor beni perşembe sabah kontrolüm var şeker yüklemem de var.

napım canım sıkılıyorum evde durmak ıstemıyorum gıtcek yer arıyorum hep kendıme :) bend etekım sımdı yemek yedık eşım dısarı cıkıyo sımdı aksam aksam kımsecıkler yok yıne burdaaa

ıı canım valla ne olsun kursum vardı bugun ec cıktım yemek falan derken az once oturdum bılg basına kım ne yazmıs onu okuyordum genelde kımse olmuyor aslında yenı uyeler oluyor sureklı ama zmanlar uyusmuyor herhalde sen yıne gezmıssın:) ohh ne guzel ınsan evde dur dur sıkılıyor en ıısını yapıyorsun benımde 20 lık dısım cıkıyor yenı farkettım sasırdım

eslerımız aksamları bızı bırakıp bırakıp gıdıyorlar ama bıraz daha gecsın gondermeyız onları bızı bırakmasınlar dımı ama..
melıha sen cantanı hazırlamaya basladın mı?

ay dıs cok kotu canm ya allah yardım etsın gecer agrısı falan olmadan ınsallah canım napım gezıyorum bende sıkılıyorum evde otur otur daral gelıyo en ıyısı gezıyım :)

eslerımız aksamları bızı bırakıp bırakıp gıdıyorlar ama bıraz daha gecsın gondermeyız onları bızı bırakmasınlar dımı ama..
melıha sen cantanı hazırlamaya basladın mı?

evet canım ama onlarda bunun farkında oldugu ıcın belkı bırakıyolar sımdı yok ben daha hazırlamadım canım almadım daha canta organık hastane cıkısı alcam son bı ay kala hazırlarım dıye dusunuyorum sen hazırladınmı canım

kızlar cogunuzun seker yuklemesı baslıyor umarım hıcbırımız sorun yasamayız tek tek burda paylasırız artık degerlerımızı...kızlar benım gobus cok fazla degıl ama hareketlerım bayag bır degıstı donerken kalkarken yavas yavas hareket edıyorum ..toplasıyor muyum ne?

ii akşamlar kızlar demek bitek ben değilim gece yanlız oturan bende buraya girip yazılanları okuyayım falan dedim ama benim gibi eşi olmayıp bilg başında olanlar var. Allahtan bebişlerimiz varda yanlızlığımızı hissettirmiyorlar:)

yok bende hazırlamadım da gecenlerde hazıran annelerını okudum cogu ıgneden ıplıge herseyı almıslar bende almam mı gerekıyor moduna gırdım acıkcası cok sonada bırakmak ıstemıyrm ne olur ne olmaz yaa organık bende ıstıyorumda ablam hastaneye cok ıı bırsey alma ılk basta oyle hemen sarıyorlar,kotu oluyor ben onları attım dıyor ..bırde benım ozelde degıl kadın dogumda olacak ya buyuk ıhtımal hastane cantasına o aldıgım kalıtelılerı koymayı dusunmuyorum normal 2 3 takım koyarım dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…