kızlar hafta sonu dr gittik pamuğumun herşeyi güzelmiş kilosu 815 ben 24+ 1 gün bebiş 25+2 önden ilerliyomuş maşallah su kitlesi kaybolmuş çok mutluyum
serapcım gözun aydın bak ne guzel hersey yolundaa allaha sukur sen kalbını temız tut yeter canım
canm benim şu su kitlesi çok canımı sıkmıştı valla gitti yaa allaha şükür ciddi bişey değildi ama neden dursun allah hepimizinkini sakınsın haftasonu e bebeğe gittik kıyafetler çok pahalı geldi textili eminönünden alıcam.çok güzel şeyler var yaaa bide numune felan verdiler bazı ürünlerden primanın bezi bebedorun ıslak mendili gögüs ucu kremi bide ordaki satışcı kız 8 aylıkken başla gögüslerine ben çok tepindim dedi
:) evet canım cok pahalıya kacmamak lazım bence cunku hemen buyuyolar bend ebebek arabası sıparısı vercektım kardelen bulmustu 224 mılyona sabah sımdı geldım bı baktım fıyatı guncellenmıs 334 olmus ya kacırdım ındırımlı fıyatıı anneme soyledım oda alma ben alırım dedı ordan yırttık :)
sen hangi markaya bakıyon bende araştırırım.
banada annem olmasa alan yok baska canım ya baby2go proton bakıyorum cok begendım onu hem cokta fazla fıyat degıl uygun nette 254 e buldum buralarda hep 300 mılyon sadece araba annem ben alırım dıyınce ıcım rahatladı gerek kalmadı o zzaman arastırcam artık bı daha :)
benım esım dun yıne soyledı annesıne bebek arabasını sen al dıye ıkıncı soylemesı oda dedı ben almıycam sadece bı künye yaptırırım bebege o kadar dedı baska hıc bısey beklemeyın bızden dedı ne rahatlar ya kendı kızının herseyını kaynanam yapmıs hemde guzel markalar yanı kraft falan almıslar hep bıze gelınce hıc bısey yok esımde kendıne yedıremıyo ıste benım annem cok yardım edıyo alırım yaparım dıyo onunkıde ıstıyo yapsın dıye ama yapmıyo kadın kız dıye hıc ıstemıyo bebegımı önemsemıyo allaha sukur muhtac degılız ona ama esımın annesı sonucta ıstıyo yapsın yanı sevmeye glınce severler uyuz ınsanlar
kızım bu kadının yatıcak yeri yok ben sana diyim.
oyle valla canım nasıl guzelmı ordakıler ordanda baktık bız gecenlerde ama sımdı ıstedıgım model falan oldugu ıcın yıne bakarım ordan sen nasıl bakıyosun canım ne model uygunmu fıyatları orda
sahibinden.com alışverişe giriyosun ordan bebek bölümü var ordan taşımayı seç araba puseti seçiyosun orda araba marka bölümü var istediğin markayı seç ordan çıkar.
bakıyorum ordan canım sımdı ama nasılsa annem alcak ya acele etmem artıkk :)
canım benim benimki fikir sadece daha yemek yapmadım gerçi var bişeyler ama yanına ne yapsam
salla gıtsın yanına bısey canım ya bende yaptım bıraz bıseyler bıde salata esım allahdan kızmıyo az yemek falan olunca allah ne verırse yerız dıyo bende allah bugun bunu verdı ye dıyorum :) sonra gıdıp telefonumu tamırden alcaz olmus haber geldıı ınsallah bı daha bozulmaz
kızlar nasılsınız bende işten geldim biraz dinlendim normalde pztesi calışmıyorum ama malesef dershaneler böle işte nekadr daha dayancam bakalım off:)
denizkızı senin kayınvalide çosmus yine ne garip ya kız anneleri bşeyler yapayım diye çırpınıyo kayınvalideler hiççççç umurlarında değil sanki yada bize bişey hissettirmiyorlar çok garip amma ya.kızlar bişey sorucam ayda birmi gidiyosunuz kontrole birde nasıl böle az kilo aldınız ya moralim bozuluyo artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?