2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

kızlar hafta sonu dr gittik pamuğumun herşeyi güzelmiş kilosu 815 ben 24+ 1 gün bebiş 25+2 önden ilerliyomuş maşallah su kitlesi kaybolmuş çok mutluyum

tütütü 41 kere maşallah annesi bebeğe...
kız ne ile besleniyorsunuz da bebişler önden önden gidiyor bakem deyiverin bana:) maşallah

palettecim tabii gidebilirsin bu hafta hi.ç vakit kaybetme bence:)

kardelencim toplamda 5 kilo aldım canım bir ayda değil o zaman normaldir inşallah gerçi öbür çocuğumda toplamda 15 kilo almıştım buda öyle gibi gözüküyo. bende sizinle aynı zamanda doktora gidecektim ama gidemedim nasip olmadı Çarşamba gidicem heralde bende merak ettim bebişimi

canımsın benim allah hepimizinkini nazarlardan sakınsın.tarifi veriyorum şişko bi koca görümcelerde göbekli şişko olucak gen yapısı önemli çünkü.bide ben bekarken zayıftım.evlenince balıketli olduk tabi çocukta baktı arazi müsait ooooohhhh bu da var tabi :)))))))) kı valla bişey yapmıyom özel olarak ama şu var süt yoğurt su bol bol yemekler sebze yemekleri meyve bizimki baba çekiceği şimdiden belli :)))))))

serapcım gözun aydın bak ne guzel hersey yolundaa allaha sukur sen kalbını temız tut yeter canım

canm benim şu su kitlesi çok canımı sıkmıştı valla gitti yaa allaha şükür ciddi bişey değildi ama neden dursun allah hepimizinkini sakınsın haftasonu e bebeğe gittik kıyafetler çok pahalı geldi textili eminönünden alıcam.çok güzel şeyler var yaaa bide numune felan verdiler bazı ürünlerden primanın bezi bebedorun ıslak mendili gögüs ucu kremi bide ordaki satışcı kız 8 aylıkken başla gögüslerine ben çok tepindim dedi

:) evet canım cok pahalıya kacmamak lazım bence cunku hemen buyuyolar bend ebebek arabası sıparısı vercektım kardelen bulmustu 224 mılyona sabah sımdı geldım bı baktım fıyatı guncellenmıs 334 olmus ya kacırdım ındırımlı fıyatıı anneme soyledım oda alma ben alırım dedı ordan yırttık :)

evet canm takip etmek lazım araba konusundanda bizde yırttık jane rever çok istiyorum ben bizede müşterimiz alıcakmış allah razı olsun kendimize olsa o kadara almam gerek yok beşik zaten kayınpeder almış

sen hangi markaya bakıyon bende araştırırım.

banada annem olmasa alan yok baska canım ya baby2go proton bakıyorum cok begendım onu hem cokta fazla fıyat degıl uygun nette 254 e buldum buralarda hep 300 mılyon sadece araba annem ben alırım dıyınce ıcım rahatladı gerek kalmadı o zzaman arastırcam artık bı daha :)

benım esım dun yıne soyledı annesıne bebek arabasını sen al dıye ıkıncı soylemesı oda dedı ben almıycam sadece bı künye yaptırırım bebege o kadar dedı baska hıc bısey beklemeyın bızden dedı ne rahatlar ya kendı kızının herseyını kaynanam yapmıs hemde guzel markalar yanı kraft falan almıslar hep bıze gelınce hıc bısey yok esımde kendıne yedıremıyo ıste benım annem cok yardım edıyo alırım yaparım dıyo onunkıde ıstıyo yapsın dıye ama yapmıyo kadın kız dıye hıc ıstemıyo bebegımı önemsemıyo allaha sukur muhtac degılız ona ama esımın annesı sonucta ıstıyo yapsın yanı sevmeye glınce severler uyuz ınsanlar

yanlış anlamassan ben sahibinden .comda ikinci ellere bakıyodum sanada tavsiye edebilirim hatta senin için şimdi baktım dediğin arabaya temiz var bi kaç tane istersen var bende kendime baktığım için fikir olsun diye söylüyorum.

kızım bu kadının yatıcak yeri yok ben sana diyim.

sahibinden.com alışverişe giriyosun ordan bebek bölümü var ordan taşımayı seç araba puseti seçiyosun orda araba marka bölümü var istediğin markayı seç ordan çıkar.

canım benim benimki fikir sadece daha yemek yapmadım gerçi var bişeyler ama yanına ne yapsam

salla gıtsın yanına bısey canım ya bende yaptım bıraz bıseyler bıde salata esım allahdan kızmıyo az yemek falan olunca allah ne verırse yerız dıyo bende allah bugun bunu verdı ye dıyorum :) sonra gıdıp telefonumu tamırden alcaz olmus haber geldıı ınsallah bı daha bozulmaz

benimde şarjlı süpürge varya fakirin o bozuktu bizde alıcaz gelsin allah razı olsun kocalarımızdan valla bizimde öyle kır 2 yumurta yeriz der sağolsunlar onlardan

kızlar nasılsınız bende işten geldim biraz dinlendim normalde pztesi calışmıyorum ama malesef dershaneler böle işte nekadr daha dayancam bakalım off:)
denizkızı senin kayınvalide çosmus yine ne garip ya kız anneleri bşeyler yapayım diye çırpınıyo kayınvalideler hiççççç umurlarında değil sanki yada bize bişey hissettirmiyorlar çok garip amma ya.kızlar bişey sorucam ayda birmi gidiyosunuz kontrole birde nasıl böle az kilo aldınız ya moralim bozuluyo artık

beımkı türünün son örnegııı canım valla ben 6 7 kılo aldımm 2 kılo alanlara sormak lazım nerdee onlar bakıyımm nerenıze yıyosunuz sızz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…