2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

kıslar bugun sekerlerı koymak ıcın sepet aldım malzemesıyle bıd eonu denıycem bakalım yapabılcekmıyım :) yıne evde tekım esım dısarı gıttı :) bu arada telefonum yapıldı rahatladım kıslarr

kız tü tü tü maşallah,kocaman olmuş göbüş,yaww benim göbüş bu kadar büyümedi henüz neden yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84: benim iç karnım genişilk gebelikte de 33 haftalık doğum yaptım,ve 32 haftalıktım hastanede kontrol altındaydım ,kadının biri geldi,sezeyanmı oldun kızım dedi yoooo dedim,normalmi doğurdun dedi yooo dedim ee kızım sen nasıl doğurdun dedi,ee doğurmadımki daha ,bebek karnımda dedimkadın kızım nasıl gebelik bu karnın nereye saklanmış dedi:):)

canım öncelikle gözün aydın sevinim adına..ebebekte çok pahalı bence oradan alam.orda her şey çok pahalı çoğu mağazasını gezdim ben.ben pendikte idil bebenin fabrika satış mağazasından aldım orasıda çok ucuz değil ama idil bebe diye aldım valla.toptan alınca epey indirimde oldu..bu arada bebek arabalarına saraçhanede bir yer varmış alt geçittemi ne işte oradan bakın.biz bu hafat bakacaz eşimle.daha ucuz oluyomuş..
boşver canım üzülme.kadının profili belli.bebişin doğunca bunların hiç birini takmayacaksın.ister alsın ister almasın tenezzül etmeyin.kimseden beklentin olmayınca her şey daha güzel oluyor üzülmüyosun da.benim öyle valla.parama sözüm geçiyor.varsa alıyorum yoksa sonra inşallah diyorumkayınvalidemden de annemden de beklemiyorum..
kolaylık versin allah.dershaneci olmak zor valla.bende düşünmüştüm ama sonra eşim istememişti.canım bende az kilo alanlardanım.aslında yiyorum ama şimdiye kadar çok yemedim son 2 haftadır iştahım aşırı açık ama ben zaten hamileliğimin en başında 7 kilo verdiğim için yemekten çok tiksinmiştim.halada bazı yiyecekleri hiç istemiyorum.ben ayda 1 gidiyorum kontrole.doktorum söylüyor zaten.öbür aya görüşürüz diye.kiloda alırsan al neden üzülüyosun ki verirsin merak etme..
ohh hamarat buna da el at bakalım..
maşallah canım..valla senin 3 aylık halin benim şimdiki halimden büyük:)üstündeki penyeden bende aldım lcw dan hemde 3 gün önce ve small bedeni bile büyük oldu ama aldım yinede:)
ohh ohhh maşallah arkadaşıımmm.benim hala anlamayanlar oluyor hamile olduğumu ve hamilelik öncesi kotum oluyor ama fermuarı kapanmıyor sadece.ee olsun o kadar demi..lcwnın 36 beden hamile kotu aşırı büyük oluyor:)
gönülcüm maşallah serap a demi..bizde yok valla bu kadar karın..bugün sesin çıkmadı pek.ben de evimi toparladım kek yaptım bişeyler daha yaptım komşularımı aradım hepsi annesine gitmiş.nasıl üzüldüm burada kimsem olmadığı için.sonra bi komşum var o aradı evdeysen uğruycam diye sevindim bende.birlikte yaptığım mamaları yedik çay içtik.onunda kızı var 16 aylık...
Gecenin kaçı oldu hala uyuyamadım.2 bardak çay içtim sanırım ondan.puzzlemı bitirdim kızlar.ama bunu kuzenimin bebeşine yapmıştım şimdi aynısından kızımada yapacağım..sonrada evim için aldıklarımı yaparım..bakalım sabah kaçta kalkıcamm..

Herkese günaydın kıslar.... bugün dışarısı çok güzel görünüyor camdan baktım ışıl ışıl güneş parlıyor içim ferahladı sabah sabah umarım hepimizin günü çok güzel geçer. bu haftasonu saatler de ileri alınıyor ooooh akşam hemen güneş gitmeyecek ben bu durumu çoooook seviyorum :87:

Şimdi de yazılanları okuyayım bakalım neler olmuş forumumuzda

bence de e-bebek aynı marka model ürünleri olduğundan pahalıya satıyor. ben de gezdim istanbul forumdaki mağazayı kocaman herşey var ama aynısını daha ucuza almak varken ben ordan almayı tercih etmem açıkçası, sadece elim boş çıkmayayım diye bir bebek önlüğü aldım o kadar.

sanırım hamileliğin başında verdiimiz kilolar yüzünden biz alamadık kilo etrafımdakiler korkutmasalar ben aslında halimden mamnunum arkadan hiç belli değil hamile olduğum sadece önde bir top göbek oluştu aynen ben de lcw dan aldım hamile pantolonu gri kumaş 36 beden ama epey bol oluyor... bundan bir buçuk ay önce de bamıştım lcw ya ama lastiği son ayara getirdiğim halde belimde durmuyordu o zaman almadım ama geçenlerde düşük bel kotum da sıkmaya başlayınca mecbur gittim aldım bi tane. çok da almak istemiyorum sonra bi işimize yaramayacaklar yaz da geliyor elbiseler almak istiyorum pantolondan ziyade...

bence çayı bir bardaktan fazla içme canım bana da dokunuyo gece uykumu çok etkiliyor... hele kahve içersem hiç uyuyamuyorum

canım benim.... bebiş büyüsün de göbüş büyümesin napcaksın ki büyük göbüşü ne güzel şanslısın işte maşallah

beımkı türünün son örnegııı canım valla ben 6 7 kılo aldımm 2 kılo alanlara sormak lazım nerdee onlar bakıyımm nerenıze yıyosunuz sızz :)

canım yediklerim nereye gidiyor ben de anlamış değilim henüz, oysa ki son zamanlarda iştahım çok açık gece bile dayanamayıp yediğim oluyor ama ben eskiden beri kilo almak için ilaçlar kullandığım halde gram bile alamazdım bünyeden diyolar bilemiyorum...

ohooo şimdiden kiloyu düşünüp demoralini bozma canım doğumdan sonra veririz inşallah. genelde herkes ayda bir gidiyor ama benim doktorum bir buçuk ayda bir çağırıyo nedense doktoruna ve senin durumuna bağlı bişey anladığım kadarı ile....

canım toplamda 5 kilo ise çok iyi. zaten doktorlar toplamda 12 kilo öneriyolar 25 haftada 5 kilo çok ideal yani bu durumda. bu son zamanlar içinde de ayda 2 şer kilo alsan ortalama önerilen kiloda doğum yaparsın inşallah...

hmmmm bu gecelik pijama olayı benim de aklımdaydı paylaşımlarınız iyi olmuş demek ki iki takım almak en doğrusu biri gecelik diğeri pijama... bir de hastaneden çıkarken giymek için elibise koyarız çantaya...

canım sen şeker yüklemeni farklı bir yerde mi yaptıracaksın ki... doktora nomal kontorle gittiğinde yaptırabiliyosun çünkü ikisi için ayrı ayrı gitmene gerek yok. ben gittim sabah ilk önce ultrasonda baktık sonra şeker yüklemesi için labratuvara gittik kan verdik ve yüklemeden bir saat sonra yine kan verdik bir saat sonra da sonuç çıktı doktor baktı iyi dedi geldik.

evet canım belli mi olur aynı gün doğururuz belki anladım canım tabi senin yükün daha ağır ufak çocukla ilgilenmek de çok kolay bişey değil ablamdan biliyorum tüm gününü onların peşinde koşturmakla geçiriyo yazık. şu an iyi olmana sevindim canım ben de çooook seviyorum seni

günaydın kızlarrr...
kalktık bebişimin karnını doyurucam şimdi ama önce bi girip foruma bakayım dedim benim doktorum 15 günde bir çağırıyor oyüzden biraz daha sanslıyım bebeişi sık görüyoruz birde doktorumuz her gittiğimizde cdmize yeni resimlerini koyuyo yeni görüntülerini yüklüyo oyüzden çok özleyince oradanda bakıyoruz ama son ayki görüntülerimiz busekilde olamıcak çünkü izmire giidcem bakalım ordaki doktor nasıl bir yool izlicek burdaki doktorumuz çok ii ama napalım maddi ve manevi sıkıntıya girmeyelim yoksa annem gelirse burada çok duramıcak girçık yapmak zorunda kalacak birde burası gerçekten gezmek için güzelde yaşamak için neyse az kaldı bir sene sonra Türkiyeye dönücez gercekten yapayalız olmak çok zor insana bi nasılsın dicek kimse olmuyo bazen

merhaba kızlar
nasılsınız bakalım görüşmeyeli? haftasonu boyunca gözüme uyku girmedi. taa kasık bölgemde kasılma benzeri şeyler oldu ve dayanamadım dün doktora gittim. meğer bebek oturur pozisyondaymış karnımda. bu nedenle rahatsız oluyormuşum.içim rahatladı. kızımı da gördüm ya, keyfim yerinde. 750gr olmuş kuzucum :)

denizkızı ben de kendim yapmak istiyorum bebişimin kapı süsünü. yapım aşamalarını keşke fotoğraflasaydın
küçük bi ilçede yaşıyorum. bu tarz şeyleri satan dükkanlar yok burda. internette malzeme satan siteler var. oralardan alabilirim. ya da mecbur kalırsam hazır satın alcam. napalım.......

slmm kızlar nasılsınız benimde bugun saat 14,30 renkli ultrasyonum var eşimle oraya gitcez bakalım nasıl bebişim heycanlıyım inş ayaklarınıda açarda cinsiyetini kesin olarak görürürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…