kızlar kızlar gelemmi...
napıyosunuz???
canım öncelikle gözün aydın sevinim adına..ebebekte çok pahalı bence oradan alam.orda her şey çok pahalı çoğu mağazasını gezdim ben.ben pendikte idil bebenin fabrika satış mağazasından aldım orasıda çok ucuz değil ama idil bebe diye aldım valla.toptan alınca epey indirimde oldu..bu arada bebek arabalarına saraçhanede bir yer varmış alt geçittemi ne işte oradan bakın.biz bu hafat bakacaz eşimle.daha ucuz oluyomuş..canm benim şu su kitlesi çok canımı sıkmıştı valla gitti yaa allaha şükür ciddi bişey değildi ama neden dursun allah hepimizinkini sakınsın haftasonu e bebeğe gittik kıyafetler çok pahalı geldi textili eminönünden alıcam.çok güzel şeyler var yaaa bide numune felan verdiler bazı ürünlerden primanın bezi bebedorun ıslak mendili gögüs ucu kremi bide ordaki satışcı kız 8 aylıkken başla gögüslerine ben çok tepindim dedi
boşver canım üzülme.kadının profili belli.bebişin doğunca bunların hiç birini takmayacaksın.ister alsın ister almasın tenezzül etmeyin.kimseden beklentin olmayınca her şey daha güzel oluyor üzülmüyosun da.benim öyle valla.parama sözüm geçiyor.varsa alıyorum yoksa sonra inşallah diyorumkayınvalidemden de annemden de beklemiyorum..benım esım dun yıne soyledı annesıne bebek arabasını sen al dıye ıkıncı soylemesı oda dedı ben almıycam sadece bı künye yaptırırım bebege o kadar dedı baska hıc bısey beklemeyın bızden dedı ne rahatlar ya kendı kızının herseyını kaynanam yapmıs hemde guzel markalar yanı kraft falan almıslar hep bıze gelınce hıc bısey yok esımde kendıne yedıremıyo ıste benım annem cok yardım edıyo alırım yaparım dıyo onunkıde ıstıyo yapsın dıye ama yapmıyo kadın kız dıye hıc ıstemıyo bebegımı önemsemıyo allaha sukur muhtac degılız ona ama esımın annesı sonucta ıstıyo yapsın yanı sevmeye glınce severler uyuz ınsanlar
kolaylık versin allah.dershaneci olmak zor valla.bende düşünmüştüm ama sonra eşim istememişti.canım bende az kilo alanlardanım.aslında yiyorum ama şimdiye kadar çok yemedim son 2 haftadır iştahım aşırı açık ama ben zaten hamileliğimin en başında 7 kilo verdiğim için yemekten çok tiksinmiştim.halada bazı yiyecekleri hiç istemiyorum.ben ayda 1 gidiyorum kontrole.doktorum söylüyor zaten.öbür aya görüşürüz diye.kiloda alırsan al neden üzülüyosun ki verirsin merak etme..kızlar nasılsınız bende işten geldim biraz dinlendim normalde pztesi calışmıyorum ama malesef dershaneler böle işte nekadr daha dayancam bakalım off:)
denizkızı senin kayınvalide çosmus yine ne garip ya kız anneleri bşeyler yapayım diye çırpınıyo kayınvalideler hiççççç umurlarında değil sanki yada bize bişey hissettirmiyorlar çok garip amma ya.kızlar bişey sorucam ayda birmi gidiyosunuz kontrole birde nasıl böle az kilo aldınız ya moralim bozuluyo artık
ohh hamarat buna da el at bakalım..kıslar bugun sekerlerı koymak ıcın sepet aldım malzemesıyle bıd eonu denıycem bakalım yapabılcekmıyım :) yıne evde tekım esım dısarı gıttı :) bu arada telefonum yapıldı rahatladım kıslarr
maşallah canım..valla senin 3 aylık halin benim şimdiki halimden büyük:)üstündeki penyeden bende aldım lcw dan hemde 3 gün önce ve small bedeni bile büyük oldu ama aldım yinede:)
ohh ohhh maşallah arkadaşıımmm.benim hala anlamayanlar oluyor hamile olduğumu ve hamilelik öncesi kotum oluyor ama fermuarı kapanmıyor sadece.ee olsun o kadar demi..lcwnın 36 beden hamile kotu aşırı büyük oluyor:)
gönülcüm maşallah serap a demi..bizde yok valla bu kadar karın..bugün sesin çıkmadı pek.ben de evimi toparladım kek yaptım bişeyler daha yaptım komşularımı aradım hepsi annesine gitmiş.nasıl üzüldüm burada kimsem olmadığı için.sonra bi komşum var o aradı evdeysen uğruycam diye sevindim bende.birlikte yaptığım mamaları yedik çay içtik.onunda kızı var 16 aylık...kız tü tü tü maşallah,kocaman olmuş göbüş,yaww benim göbüş bu kadar büyümedi henüz neden yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84: Benim iç karnım genişilk gebelikte de 33 haftalık doğum yaptım,ve 32 haftalıktım hastanede kontrol altındaydım ,kadının biri geldi,sezeyanmı oldun kızım dedi yoooo dedim,normalmi doğurdun dedi yooo dedim ee kızım sen nasıl doğurdun dedi,ee doğurmadımki daha ,bebek karnımda dedim kadın kızım nasıl gebelik bu karnın nereye saklanmış dedi:):)
canım öncelikle gözün aydın sevinim adına..ebebekte çok pahalı bence oradan alam.orda her şey çok pahalı çoğu mağazasını gezdim ben.ben pendikte idil bebenin fabrika satış mağazasından aldım orasıda çok ucuz değil ama idil bebe diye aldım valla.toptan alınca epey indirimde oldu..bu arada bebek arabalarına saraçhanede bir yer varmış alt geçittemi ne işte oradan bakın.biz bu hafat bakacaz eşimle.daha ucuz oluyomuş..
ohh hamarat buna da el at bakalım..
maşallah canım..valla senin 3 aylık halin benim şimdiki halimden büyük:)üstündeki penyeden bende aldım lcw dan hemde 3 gün önce ve small bedeni bile büyük oldu ama aldım yinede:)
gönülcüm maşallah serap a demi..bizde yok valla bu kadar karın..bugün sesin çıkmadı pek.ben de evimi toparladım kek yaptım bişeyler daha yaptım komşularımı aradım hepsi annesine gitmiş.nasıl üzüldüm burada kimsem olmadığı için.sonra bi komşum var o aradı evdeysen uğruycam diye sevindim bende.birlikte yaptığım mamaları yedik çay içtik.onunda kızı var 16 aylık...
Gecenin kaçı oldu hala uyuyamadım.2 bardak çay içtim sanırım ondan.puzzlemı bitirdim kızlar.ama bunu kuzenimin bebeşine yapmıştım şimdi aynısından kızımada yapacağım..sonrada evim için aldıklarımı yaparım..bakalım sabah kaçta kalkıcamm..
kız tü tü tü maşallah,kocaman olmuş göbüş,yaww benim göbüş bu kadar büyümedi henüz neden yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84: benim iç karnım genişilk gebelikte de 33 haftalık doğum yaptım,ve 32 haftalıktım hastanede kontrol altındaydım ,kadının biri geldi,sezeyanmı oldun kızım dedi yoooo dedim,normalmi doğurdun dedi yooo dedim ee kızım sen nasıl doğurdun dedi,ee doğurmadımki daha ,bebek karnımda dedim kadın kızım nasıl gebelik bu karnın nereye saklanmış dedi:):)
beımkı türünün son örnegııı canım valla ben 6 7 kılo aldımm 2 kılo alanlara sormak lazım nerdee onlar bakıyımm nerenıze yıyosunuz sızz :)
kızlar nasılsınız bende işten geldim biraz dinlendim normalde pztesi calışmıyorum ama malesef dershaneler böle işte nekadr daha dayancam bakalım off:)
denizkızı senin kayınvalide çosmus yine ne garip ya kız anneleri bşeyler yapayım diye çırpınıyo kayınvalideler hiççççç umurlarında değil sanki yada bize bişey hissettirmiyorlar çok garip amma ya.kızlar bişey sorucam ayda birmi gidiyosunuz kontrole birde nasıl böle az kilo aldınız ya moralim bozuluyo artık
kardelencim toplamda 5 kilo aldım canım bir ayda değil o zaman normaldir inşallah gerçi öbür çocuğumda toplamda 15 kilo almıştım buda öyle gibi gözüküyo. bende sizinle aynı zamanda doktora gidecektim ama gidemedim nasip olmadı Çarşamba gidicem heralde bende merak ettim bebişimi
ben sadece internetten araştırdım. bakalım eğer buralardada güzel birşey görürsem bakarım inşallah
ben de her ikisinden alayım madem. çünkü gecelik hastanede iyi diyorlar. muayene,tuvalet falan derken daha rahat kullanılıyormuş. bir de sezeryan için kesinlikle gecelik çok daha rahatmış. pijamanın lastikelri sıkıyormuş
maşallah canım... inşallah benim bebeğimin de herşeyi iyidir. çok merak ediyorum...
24. gebelik haftama girdim diye yaptırabiliyormuyum yani bu hafta??? eğer bu haftaya randevu alabileceksem yaptırırım şeker yüklememi de... ya da şeker yüklememi bu hafta yaptırırım,pzt günü de doktora giderim. öyle de olabilir..
evet canım herşeyimiz yakın gidiyorbakarsın doğumuda aynı tarihte yaparız:):) başımın dönmesini ,ben kendimi hep extra yormak zorundayım kızım çok küçük ilgi bekliyor 3 yaşında daha.. Onun karnını ben doyuruyorum,geceleri bez bağlıyorum v.s ve 15 saat aç kaldım neredeyse bu nedenle kan da verince başım döndü,ama çok şükür iyiyim artık ,canımsın seni de çook seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?