evet yaa sinir oluyorum bazen ,yahu hamile olduğumu anlayın diyorum içimden:):)ama geçen hafta bir arkadaşımın mağazasına uğramıştım müşterilerden bir kadın kızıma ''ABLAMI OLACAKSIN SEN ,KARDEŞİNİ SEVİYORMUSUN''dedi ,afalladım ,kadının yüzüne bakıp kalmışım,ee kızım neyin oluyor dedi kız dedimgönülcüm maşallah serap a demi..bizde yok valla bu kadar karın..bugün sesin çıkmadı pek.ben de evimi toparladım kek yaptım bişeyler daha yaptım komşularımı aradım hepsi annesine gitmiş.nasıl üzüldüm burada kimsem olmadığı için.sonra bi komşum var o aradı evdeysen uğruycam diye sevindim bende.birlikte yaptığım mamaları yedik çay içtik.onunda kızı var 16 aylık...
Gecenin kaçı oldu hala uyuyamadım.2 bardak çay içtim sanırım ondan.puzzlemı bitirdim kızlar.ama bunu kuzenimin bebeşine yapmıştım şimdi aynısından kızımada yapacağım..sonrada evim için aldıklarımı yaparım..bakalım sabah kaçta kalkıcamm..
sorma ,bizim burası tam aksine kapalıHerkese günaydın kıslar.... bugün dışarısı çok güzel görünüyor camdan baktım ışıl ışıl güneş parlıyor içim ferahladı sabah sabah umarım hepimizin günü çok güzel geçer. bu haftasonu saatler de ileri alınıyor ooooh akşam hemen güneş gitmeyecek ben bu durumu çoooook seviyorum :87:
Şimdi de yazılanları okuyayım bakalım neler olmuş forumumuzda
haklsın aslında,ama zaten çatlaklarım var ,oradan genişlesem iyi olur demiştim,canım benim.... bebiş büyüsün de göbüş büyümesin napcaksın ki büyük göbüşü ne güzel şanslısın işte maşallah
evet kiloları sorun etmeyin kızlar,doğum anında 7 kg otomatikman gidiyor,geriye kalan 5 kg ise 1,5 ayda yok oluyor ,kalan 2-5 kgmınızda en fazla 1 yılda yok oluyorohooo şimdiden kiloyu düşünüp demoralini bozma canım doğumdan sonra veririz inşallah. genelde herkes ayda bir gidiyor ama benim doktorum bir buçuk ayda bir çağırıyo nedense doktoruna ve senin durumuna bağlı bişey anladığım kadarı ile....
inşallahevet canım belli mi olur aynı gün doğururuz belkianladım canım tabi senin yükün daha ağır ufak çocukla ilgilenmek de çok kolay bişey değil ablamdan biliyorum tüm gününü onların peşinde koşturmakla geçiriyo yazık. şu an iyi olmana sevindim canım ben de çooook seviyorum seni
günaydın kızlarrr...
kalktık bebişimin karnını doyurucam şimdi ama önce bi girip foruma bakayım dedim benim doktorum 15 günde bir çağırıyor oyüzden biraz daha sanslıyım bebeişi sık görüyoruz birde doktorumuz her gittiğimizde cdmize yeni resimlerini koyuyo yeni görüntülerini yüklüyo oyüzden çok özleyince oradanda bakıyoruz ama son ayki görüntülerimiz busekilde olamıcak çünkü izmire giidcem bakalım ordaki doktor nasıl bir yool izlicek burdaki doktorumuz çok ii ama napalım maddi ve manevi sıkıntıya girmeyelim yoksa annem gelirse burada çok duramıcak girçık yapmak zorunda kalacak birde burası gerçekten gezmek için güzelde yaşamak içinneyse az kaldı bir sene sonra Türkiyeye dönücez gercekten yapayalız olmak çok zor insana bi nasılsın dicek kimse olmuyo bazen
umarım oradaki doktorundan da memnun kalırsın