2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

evet yaa sinir oluyorum bazen ,yahu hamile olduğumu anlayın diyorum içimden:):)ama geçen hafta bir arkadaşımın mağazasına uğramıştım müşterilerden bir kadın kızıma ''ABLAMI OLACAKSIN SEN ,KARDEŞİNİ SEVİYORMUSUN''dedi ,afalladım ,kadının yüzüne bakıp kalmışım,ee kızım neyin oluyor dedi kız dedimşaşırdım kaldım... o kadın ilk anlayan kişiydi:) ben dün komşularım geldi gitti sonra temizlik yaptım,ama hoşafım çıktı ,artık ağır geliyor derin temizlik,süpürgemin motoruda yandı (neyseki süpürgeyle işim bitmişti),off bazen hakikaten bende de öyle oluyor,hazırlanıyorum komşularımın hiç biri müsait olmuyor.. ne acı .. Anlıyorum seni çaya bünyen alışık değilse canım ondan uyuyamamışsındır...
sorma ,bizim burası tam aksine kapalıne şanslısın...

canım benim.... bebiş büyüsün de göbüş büyümesin napcaksın ki büyük göbüşü ne güzel şanslısın işte maşallah
haklsın aslında,ama zaten çatlaklarım var ,oradan genişlesem iyi olur demiştim,
evet kiloları sorun etmeyin kızlar,doğum anında 7 kg otomatikman gidiyor,geriye kalan 5 kg ise 1,5 ayda yok oluyor ,kalan 2-5 kgmınızda en fazla 1 yılda yok oluyorrahat olun bu arada şekerim bende nisan 20 den sonra gideyim diyorum..29. haftamda..randevuları aynı tarihe alalım iyi oluyor birlikte şafak sayıyoruz:):)

inşallah evet aynen koşturup duruyorum,ben şu 6 ay nasıl bitti onu bile anlamış değilim,her işimi yapıyorum yetmiyor komşularımın çocukarına bile bazen bakıyorum biri 7 aylık 8 kg,birde 1 yaşında 9,5 kg onları kucaklayıp seviyorum bütün gün,

umarım oradaki doktorundan da memnun kalırsınevet canım gurbette olmak zor iş hakikaten ,Allah yardımcınız olsun... biz seni her zaman seviyoruz....

slmm kızlar nasılsınız benimde bugun saat 14,30 renkli ultrasyonum var eşimle oraya gitcez bakalım nasıl bebişim heycanlıyım inş ayaklarınıda açarda cinsiyetini kesin olarak görürürüz

canım çok sevindim adına ,inşallah görürsün ,benimkide pek edepli aynen bacaklarını açmıyor,ama bizim kesinleşti kız olacak:)hadi bakalım güzel haberlerini beklyioruz:)

canım sen alsan malzemeyı ben anlatırım zor degıl aslında ama netten alırsan malzemelerı pahalıya gelır normalıde ucuz zaten en fazla 30 mılyon bsıey en guzellerı cok degısık modeller var

slmm kızlar nasılsınız benimde bugun saat 14,30 renkli ultrasyonum var eşimle oraya gitcez bakalım nasıl bebişim heycanlıyım inş ayaklarınıda açarda cinsiyetini kesin olarak görürürüz

hdı canım hayırlı haberlerle gel ınsallah oh sende gorcen ufaklıgını bende ayın 2 sınde gıtcem banada az kaldıı oleyy :)

bend eyıne tuhafıyeye gıtcemm dun almayı unuttgum malzemeler varmıs gıdıyım alıyım sonra ordan hamıle arkadasıma ugrıyım bıraz cok durmam gelırım dısarısı burda soguk kıslarr allahdan evımız sıcak yaa ne zaman yaz gelcek acaba

bide kıslar ruyam hayırlıara cıksın bı kac guındur erkek bebek goruyorum ruyamda bu seferkıde yenı dogmus ama masallah tosun gıbıydı cok tatlı bı yuzu vardı ve ben yıkıyodum onu hıc aglamıyodu mırıldanıyodu sonrada emzırdım onuu ne demek acaba anlamı yaa

canım sen alsan malzemeyı ben anlatırım zor degıl aslında ama netten alırsan malzemelerı pahalıya gelır normalıde ucuz zaten en fazla 30 mılyon bsıey en guzellerı cok degısık modeller var

yaa aslında derdim fiyatı değil de, kendim yapmayı istiyorum. ve farkındayım netteki malzemelerin fiyatlarının piyasadan farklı olduğunu. ayrıca alışveriş yapacağım siteye güvenebilir miyim?? orası da tartışılır. en iyisi ben gerçekten beğendiğim bi kapı süsü görürsem, hiç kaçırmadan alayım

ben sepetı ypmaya calısıyorum cnımm buyur bna gell tekım evdee :)

çok tatlısın hayatım çok sağol... ben de istanbuldayım aslında heran gelebilirim sana bak:):)

şuan bu badiden var benimde üstümde:)) maşallah yaa.. baya göbüşlüsün burda bile..

hele buna 41 kere maşallah... benim de birgün böyle olacak inanıyorum.. bu arada bana kaç aylıksın dediklerinde 5 bitti diyorum 6 aylık falan mı demem lazım sizce??

bence şanslıymışsın.. heryerin çatır çatır çatlardı çok şişseydin. arkadaşım 30 kilo aldı. kocaman karnı avrdı. parmağım kalınlığında çatlaklar var heryerinde(

eweeet hava güzel... ama bi kapıo bi açıo.. bizde bugün görümcemlerle tekrar alış verişe çıkıcaz belki. eğer keyfimiz olursa:)

bencede galiba en mantıklısı her ikisinden de almak olacak.. elbet kullanılır ziyan olmaz..

normalde doktorum ücret ödeme boşuna diyip kan tahlillerini devlet hastanesinde yaptırıyordu bana.. ama şeker yüklememi özelde yaptırıcam...yani doktorumun hastanesinde olacak.. o yyüzden merak ettim..

hadi bakalım canım gözün aydın.. bakalım bebişin kime benziyo

çok hoş bir rüya Allah hayır etsin... erkek bebek görmek de çok güzeldir, hele emzirmek çok daha güzeldir. hayra yoralım hayır olsun

bak canım işi bilenler anlıyolar :) şimdi kış olduğu için dışarıya çıkarken giydiklerimiz göbeğimizi pek belli etmiyo yazın herkes çok rahat anlayacaktır... ya göbek pek yokken bile çatlaklar oluyosa büyük olursa neler olacak kim bilir. hahahaaaa temizlik yapmaktan süpürge bile bozuldu sen hala sağlamsın yine maşallah onca işin yanında bir de komşunun çocuklarına bakıyosun madalya takmak lazım sana

inşallah güzel hava buradan oralara gelir yarın şekerim.

ben de 20 nisandan sonrasına almayı düşündüm ama tkvime baktım tam da o cumartesi günü 23 nisana denk gelyo acaba doktorlarımız çalışırlar mı o gün ona kafam takıldı olmazsa bir önceki veya sonraki hafta da olabilir tarih yaklaşınca birlikte karar verelim evet iyi oluyo birlikte şafak sayıp aynı anda yaşadıklarımızı paylaşmamız ben çok sevdim bu durumu.

daha büyüyecek canım bizim göbüşlerimiz de merak etme sen. inşallah öyle derin çatlaklarımız olmaz ya korkmuyo değilim yani krem yağlar falan sürüyoruz ama bakalım sonuç ne olacak.

benim de 24 haftalık ama soranlara 5.5 aylık diyorum... 4 haftada bir ay dolmuş olsaydı eğer 9 ay için 36 hafta olarak hesaplanırdı gebelik, ama 40 hafta 9 ay 10 güne denk geliyo. mesela benim sat 7 ekim ve şu an 24 haftalık haftaya göre bakınca sanki 6 aylık gibimize geliyo ama 7 nisanda 6 aylık olacak sonuçta bence en doğrusu bu olucak.

allah hepimizin yavrularını güzel kılsın inş.sağlıklı olsunlar geri kalanı boş he bu arada 10 sene sağlık sektöründe bulunmanında faydası da olsun o kadar.çatlaklar konusu benide endişelendiriyo siz gerekeni yaptıktan sonra gerikalan aşama tamamen gen ve cilt yapısıyla alakalı buna kimse bişey yapamaz zaten. herkesin hamilelik dönemi kendine özgüdür.

sevgili palettem kalp kalbe karşı çok beyenerek almıştım badiyi sanada yakışmıştır eminim.her hamile güzel bence hele içi sizler gibi temiz olanlar :)) sanada maşallah güzel arkadaşım sen güzel görüyosun herşeyi ondan .
canımsın benim iç karnı büyük olanlarda şanslı bence o göbeği vermeside var :)bide ayaklara çok basınç yapıyo ağrıyo. 24 haftalıksan 6 aylıksın.sen beslenmene bak boşver hesabı kitabı :)

gönlü güzel arkadaşım sanada tü tü tü iç karnın geniştir bencede eskiden bayanlar kuşak takarmış hamile oldukları anlaşılmasın diye çok ayıpmış bi düşünsene beni onların içinde ne kınarlardı allah bilir :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

sevgili aysozg doğru söylüyosun çok pahalı. eminönü kıyafette ucuz diğer kozmetik ürünler aynı zaten hepsini biyerden alıncada indirim yaptırdıkmı onlarda biraz daha ucuza gelir fikir olsun diye gezmek lazım bence göbek konusuda :)potansiyelde vardı tabi buldu çocuk yaylı gibi şiştik valla yakında yuvarlak bişey olucam.hiç bi kıyafetlerim olmuyo ama ((((((

denizkızı rüyan çok güzel maşşallah ben çok kötü bi rüya gördüm.allah hayır etsin bu aralar ne dünyaya ne ahirete :))))

boşver hayatım veririz eritiriz göbüşleri..sağlıklı olsunlarda onlara değer dimi annecik..eminönünde nerde kıyafet dükkanları perşembe gelecez istanbula eşimle.kapı süsü mevlid şekeri falanda bakıcam.ordanda saraçhaneye bebek arabalarına bakıcaz.ucuzmuş orda..

eminönü havuzlu handa hepsi var başka hanlarda var orda ama en hesaplı havuzlu han gibi geldi bana orda kapı süsleri kıyafet 5 katlı herşeyi ordan alıp çıkarsın en alt katta bebek kıyafetleri var daha ucuz çok güzel şeyler var ben kapı süsleri şeker sepet herşeyi ordan alıcam.çıkıncada banada gelirsiniz beklerim canm

kıslar bugun saglık ocagından aradılar gelın kayıdınızı acalım dıye gıttım yaptırdım top ıkı dk da aşı yaptılar tetenoz aşısını yarın sabahda ac karnına gıtcem kanıma bakıcaklarmıs sonra gıttım arkadasıma aradan zaman gectı bı baktım benım o hemsıre ıle baska bı hemsıre gelmıs arkadasım gıdemedıgı ıcın saglık ocagına onun evıne gelmısler onunda kaydını yaptılar allah razı olsun yanı cok ılgılenıyolar yarın onuda cagırdılar oda kan vercek tek kalmadım yanı yarın sımdıde eve geldım yemek yapıcam sankım bırazda kolum agrıyoo gıbıı

ah canım ya geçmiş olsun bugün ve yarın biraz ağrı olur ama perşembe gününe hiç bişeyin kalmaz emin ol... bak düşünüp dert etmeden aşı olayı da aradan çıkmış oldu ne güzel işte planlı gitsen acıycak mı nasıl olcak diye kırk kere düşünürdün sağlık ocağındaki ebeler gerçekten de çok ilgileniyolar ya ben bile şok oldum cep numarasını verdi bana kadın gidince arıyorum hemen geliyo hiç bekletmiyo beni. ben de şeker yüklemesi sonuçlarını bildirmek için gidicem bi ara ama hava iyice düzelsin o zaman giderim acelesi yok hem zaten aşının ikinci dozu da 4 nisanda belki o zaman gider ikisini birden aradan çıkartırım...

aaa Melihacım unutmadan eğer şeker yüklemen çok yakında ise oradan aldığın sonuçları da verebilirsin sağlık ocağına ben hastaneden aldıklarımı veriyorum o yüzden sağlık ocağında yeniden kan vermek zorunda kalmıyorum. bana öyle önerdi ebe kadın. boşyere ayda iki kere kan verme dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…