aaa Melihacım unutmadan eğer şeker yüklemen çok yakında ise oradan aldığın sonuçları da verebilirsin sağlık ocağına ben hastaneden aldıklarımı veriyorum o yüzden sağlık ocağında yeniden kan vermek zorunda kalmıyorum. bana öyle önerdi ebe kadın. boşyere ayda iki kere kan verme dedi.
ay baa gıtcem canım kadın ne zaman derse yaptırıcam doktor henuz bısey dememıstı o zaman belkı bu sefer soyler anam alsınlar azcık kan bakım bende merak ederım sımdı kanım dusukmu normal mı dıye :)
tamam tatlım git bak bakalım nasılmış değerlerin :) ben kan vermekten çok korkuyorum da ondan sana da bildireyim dedim
slm kızlar geldim doktordan kızım çok iyiymiş hiç bi aksilik çıkmadı herşeyine heryerine baktı bebişimin saglıklı çok şükür çokta hareketli diyor doktorbakmakta zorlandı durdugu yerde durmuyor zilli 4008 gr olmuş kilosu iyimi sizce doktor normal dedi
merhabalar bayanlar.. biz mamamızı yedik geldik şimdi bi bakalım teyzelerimiz ne yapıyormuş dedik..:)
ben de 5.5 haftalığım diyorum.. sata göre 6 ay olmadığı için..
melihacım, tetanoz aşısını ben 2 hafta önce oldum 10 gün ağrı sızı oldu. tabii hafif hafif.. ebe bana 2 gün yıkanma,su değdirme dedi. sen de dikkat et. bu arada ben de korkmuyorum aşıdan iğneden.. hergün iğne olduğum için sevmek zorundayım ne yazık ki,
pfff artık biraz sıkıldım ben evime gitmek istiyorum.. 3 gün fazla geldi galiba:))
canım gözün aydın.sevindim her şeyin yolunda olmasına.408 gr ama kaç haftalıksın sen ticker da yazmıyor.ben 24 haftalıkken gitmiştim yani 10 martta 846 grdı bebişim..bence iyidir hem bak doktorda öyle demiş ohhh
ewet canım ama kollarım zaten yıprandı artık.. düşünsene hergün iğne oluyorum.. yıprandığı için acısı da uzun sürmüş olabilir...sağol canım. ben alıştım artık. bebeğim sağlıkla gelsin de hergün dayanırım ben iğnelereafiyet şeker olsun canım... Gönülün hangi haftada kaç aylık oluyoruz diye bir pylaşımı vardı orada da yazıyordu 26 hafta bitince tam 6 bitmiş oluyo yazıyordu öyle hatırlyıorum. Ben de telefonun takviminden hesaplıyorum 7 ekimden 7 nisana tam 6 ay olur ya dolu dolu 26 hafta ediyo.
ooo 10 gün epey uzun sürmüş canım senin ağrın ben iki gün sonra hiç hissetmemiştim. Allah kolaylık versin sana zor senin de işin iğnelerle...
ewet canım ama kollarım zaten yıprandı artık.. düşünsene hergün iğne oluyorum.. yıprandığı için acısı da uzun sürmüş olabilir...sağol canım. ben alıştım artık. bebeğim sağlıkla gelsin de hergün dayanırım ben iğnelere
canlarım ben şuan 20 hafta 5 günlügüm normal herhalde ya doktor normal dedi kilosuna
canım benim hiç dert etme bak çok normal bak sana bir link vereceğim buradan kontrol haftalarına göre bebeğinin kilosunu takip edebilirsin. ortalama değerleri vermişler. bu durumda senin bebeğin tam da olması gereken kiloda haftasına göre için rahat etsin. Fetal Kilo Arlk Boy Uzunluk Tahmini lm Bebek Kilosu hesaplama Arlk bebek Boyu Hesaplama Doum Kilosu Tahmini Zayf kk Gelimemi Ksa Kse cce Bebek ri Kilolu Obez Bebek
aynı gidiyoruz şekerim benimde 7 ekimbu arada kıslar hangi haftada kaç aylık oluyoruz sorusu benim aklım çok takıldığı için ajandadan hesapladım
TARİH......HAFTA...... AY
7 Ekim......SAT
7 Kasım.....4+3.........1
7 Aralık.....8+5.........2
7 Ocak.....13+1........3
7 Şubat....17+4........4
7 Mart......21+4........5
7 Nisan.....26+0........6
7 Mayıs....30+2........7
7 Haziran..34+5........8
7 Temmuz.39+0........9
merhaba merhaba...ne şanslısın ışıl ışıl bir gün.... bizde bulutlu bir gün BUrsadan sevgiler....Günaydın bayanlar.... ışıl ışıl ama fazla rüzgarlı bir günden herkese merhabaa.....
Gönülcüm 30 Nisan olabilir mi kontrol için nasıl yapalım ben cumartesi gitmek istiyorumo yüzden 16- 23 vey 30 nisan tarihlerinden birini seçmem lazım şu an hafta olarak istediğim zaman 23 nisana denk geliyo doktorum çalışır mı onu bilemiyorum işte...
aaa yıne kımsecıkler yok yaaa nerelerdesınız bakıyımm bende sımdı arkadasdan geldım kahvaltı yaptık gıttım saglık ocagına kan verdım yarınoglen gel al sonucları dedı kolum cok fecı agrıyo gece cok agrıdı sordum kadına normal dedı sımdı bıraz uyuycam sonra belkı temızlık yaparımm sız napıyosunuz bakıyım kıslarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?