2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nişan geliyormuş sulukanlı bazen suda geliyor su gelirse kesin gitmemiz gerekiyorda ama kanlı su gelirse 2_3 gün içinde bebeğin gelişine işaretmiş

bazen kremkıvamında yani akıntı gibi kanlı ve beyaz karışık gelir. bu nişan oluyor. 48 saat içinde doğum olacağını gösterir. bazende su akar yani idrarınızı tutamadığınızı düşünürsünüz su gibi akar engel olamazsınız. o zmn hmn dr a gitmek gerekiyor

doğum sancısı kasılmayla başlar. kasılma sıklaştıkça sancı başlar bununla beraberde açılma olur. kasılmanın karnın tümünde olması ve düzenli olması doğum işaretidir şeker pembecim

bugün eminönüne gittik kızımla
yaş günü için süslerini tacını, tabak bardak peçete ve masa örtülerini aldık.
bebek malzemeleri içinde 2 hafta sonra gitmeyi planlıyoruz

AlıŞverıŞe hıÇ baŞladın mı Çıkolata yoksa yenı yenı mı baŞlayacaksın

Kızlar doktor erken doĞum demedıĞı mÜddetÇe erken doĞum olabılır mı

Ya ıkı sorumun da sebebı aynı. Ben ÇocuĞun eksıklerını dÜŞÜndÜkÇe panıye kapılıyorum. Kıyafetlerın tamamladı sayılır bır ıkı eksıĞı var ama dıĞer bır Çok Şeyı ve benım heksıklerımı hala alamadım. Bende eŞımde yoĞun ÇalıŞıyoruz ve hangı ara gezıp alıcaz onu da bılmıyorum. Bu ara oĞlumun hareketlerı arttı Çok ŞÜkÜr ama ben bu durmdan daha Çok doĞumun yaklaŞtıĞı korkusuyla panıklıyorum ve hamılelıĞımın tadını Çıkartamıyorum.

cnm daha vaktimiz var alırsınız, kendini sıkıntıya sokmaki bebeğinde içerde rahat olsun a.s

Kendıme bazen anlatamıyorum bunu... Bırde herkese gÖre doĞrular farklı. Bırı avent alıyor bırı chıcco alıyor. Neye gÖre ve kıme gÖre doĞru bunlar canım

akşam üstü acı yedim ((,
canım nasıl iştedi biberleri bütün bütün attım iyi halt ettim...
midem cayır cayır yanıyo kaynıyo süt içiyorum nafile.
kociş işe gitti maden suyuda aldıramıycam.
hoooof ne ... boğaz oldum ben yaaaa.....
ceremesini şimdi çekiyorum ((((((

lilacım ayran içersen acıyı alır

gecmiş olsun lilacım. bende yattım ama mide yanması, gaz ve tıkanık burunla uyuyamadım. uykusuz günlere antireman galiba

sanırım öyle canım uykusuz günler bizi bekliyo
hrom canım sağolasın hemen kalkıp yapayım bari :)

arkadaşlar ilk günaydın benden olsun

sabahın beşi ben hala oda oda geziyorum uyumadım herzamanki gibi neti açayım dedim
napacağım ben ya hergün böyle gece hiiiiiiçççççççççç uyumuyorum boshayallersmile

kızımda benle beaber yavrum uykusuz kalıyor sürekli hareket halinde

ben bide sabah dr gideceğim kan tahlili için artık nasıl kalkacaksam busabah dr giderken zor kalktım gece uyumadığım için

Kendİme bazen anlatamıyorum bunu... Bİrde herkese gÖre doĞrular farklı. Bİrİ avent alıyor bİrİ chİcco alıyor. Neye gÖre ve kİme gÖre doĞru bunlar canım

cnm tercih meselesi, herkez kendi çapında araştırıyor bütçesine göre, kullananların yorumlarına göre karar veriyor. tabi görüşünüde önemli sempatiksalakcinni

poff cok SIKILDIM bu topige girdim . cunku hamileligimi cok ozledigimi farkettim bence tadini cikarin hersey daha kolaydi hamileyken..o zaman ozellikle son aylarda isyan bayragini celmistim off dogsun arti yeter diye . ayaklarim sismis karin kocaman saga don olmuyor sola don olmuyor yatilmiyor uyunmuyor .. ama simdi hic uyunmuyor buna emin olun :) uykunun en tatli yerinde bir viyaklama ..ah diyorum aptal kafa hamilelikte yatasaydin ya sere serpe :) yatin yayilin kizlar gobege ragmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…