• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
simdi dusundumde bebek erken gelirse dogum hediyemn o karmasada ekintiye gelebilir zamaninda gelsin ben hatta bu aksam eisme hazirla ekintiye getirme diye uyardia bulunuyim :)

selam şekerler ay giremedim epeydir..oğluşumun adaşımı gelmiş ne zman çok şaşırdım,lilacım doğurmuş sağlıkla büyüsün inaşallah..ay çok yaklaştı ve benim yapıcak daha çok işim var:((

canlarım ben geldiiiim...
mutluluğumu benimle paylaşan tüm dostlarıma yürekten teşekkürler ...
sizleri seviyorum iyi ki varsınız iyi ki...

Ayyy çok heyecan bastı beni, kızım da topuklarını yanlarıma batırıyor sıpa; dedim sen doğ şu ayaklarını ısırıcam senin...

Kız gönül Allah canını almasın, niye bizi sahipsiz bıraktın? Şoka girdik hepimiz :))) Allah analı babalı etsin kuzunuopuyorumnanaktan

Bıu arada telini de yazmamışsın meraktan bizler doğurmaya başlıyorduk :))))))))

gonul hosgeldin bende yeni duydum sok oldum zaten dunde nerdesin diye cok merak etmistim icime dogmus hayirli olsun canim allah anali babali buyutsun sok oldum ya darisi basimiza :)

çok çok tebrik ediyorum lil@ allah analı babalı büyütsün inş. normal doğum oldu sanırım çünkü kimse beklemiyordu..herkes şokta..şuan senın yerınde olmak isterdim :)

canlarım ben geldiiiim...
mutluluğumu benimle paylaşan tüm dostlarıma yürekten teşekkürler ...
sizleri seviyorum iyi ki varsınız iyi ki...

lil@ Allah analı babalı büyütsün.hayırlı olsun cnm.darısı başımıza artık.nasıl oğlun sen nasılsın?

ay lilacım hoşgeldin,sağlıkla,sevgiyle, doyasıya yaşayacağı bir ömrü olsun oğlunun..gözün aydın canım..umarım herşey yolundadır...

Back
X