kız sen bebeğinin yüzünü belirlemişsin şimdiden orasına ben yap burasına gamze saç şeklinide ayarla bari-tatlicadiarzu-Ayva bebişi güzelleştirir derler....
ben cinsiyeti öğrendiğim gün (annemler denemek için) ayvayla gamze yaptım...
yapılıp unutulacakmışş
Bakalım oğluşum gamzelimi olacak..
ailede yok gamze falan
benimde kaşıntım var ama balon gibi şiş o yüzden diye gitmedim dr şurda saatler kalıd herhalde bundan sonrada birşey olmazkızlar benim ellerimin üstü ve ayak tabanlarım kaşınmaya başlamıştı. Doktora söyledim karaciğerden kaynaklı bi sorun olabilir dedi,kan verdim,bugün alıcam sonuçları. Eğer öyle bi sorun çıkarsa ilaç veririz o da olmadı bebeği erken doğurtabiliriz dedi. Yani aklınızda olsun kaşıntı diyip geçmeyim. Sizin de böyle bi şikayetiniz olursa mutlaka söyleyin doktorunuza
niye herkes öyle sanmış anlamadım ben ayın 17 diye yazmıştımselam kızlarrr
mihri ben de bugün doğurcan sanıyordum
geçer bak bende gün sayıyordum geçti bile şimdi saatler nasıl geçecek diye düşünüyorumKızlar günaydın. Uzun süredir yazamadım, keyifler iyidir umarım.
26 Ağustosa gün verdi doktorumuz zaman geçmek bilmiyor.
slm tatlım ben uludag mezunuyum tayın sonucu geldım denızlıye doğum ıznıne ayrıldın mı sen?Selam zümrem, ben de İngilizce öğretmeniyim. Ayrıca Pamukkale mezunuyum :))
geçer bak bende gün sayıyordum geçti bile şimdi saatler nasıl geçecek diye düşünüyorum
benimde aklıma gelmiyor değil çok merak ediyorum ama aklına kötüşeyler getirme bnece çünkü o kadar ayrınrıntılıya felan girdik herşeyin hayırlısı deyip dua edeceğiz rabbim herşeyin hatırlısını versinCanım son günlerde takıntı oldu bende sağlıklımı diye her an aklımda. Gece çok kötü bir rüya gördüm oğlum doğmuş ve özürlüymüş bu gün çok huzursuzum.
benimde aklıma gelmiyor değil çok merak ediyorum ama aklına kötüşeyler getirme bnece çünkü o kadar ayrınrıntılıya felan girdik herşeyin hayırlısı deyip dua edeceğiz rabbim herşeyin hatırlısını versin
sağol canım sizinde hayırlı haberleriniz gelir inşallah opuyorumnanaktanmihricim Allah yardımcın olsun inş. sağlıkla alırsın meleğini kucağına
vayy be ne patronlar var sırnaşık şey çok şanslısın vallaaa, gaaaayet pahalı bir araba delikafadulden
kızlar benim ellerimin üstü ve ayak tabanlarım kaşınmaya başlamıştı. Doktora söyledim karaciğerden kaynaklı bi sorun olabilir dedi,kan verdim,bugün alıcam sonuçları. Eğer öyle bi sorun çıkarsa ilaç veririz o da olmadı bebeği erken doğurtabiliriz dedi. Yani aklınızda olsun kaşıntı diyip geçmeyim. Sizin de böyle bi şikayetiniz olursa mutlaka söyleyin doktorunuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?