Aaaaaaaaaa sen burdamısınşuan kendimi eylendirmek için müzik dinliyorum hareketli şarkılar bile beni duygulandırıyor :çok üzgünüm:
kız sen bebeğinin yüzünü belirlemişsin şimdiden orasına ben yap burasına gamze saç şeklinide ayarla bari-tatlicadiarzu-
teşkkürler arkadaşlar darısıda sizlere olsun çok tuhaf hissediyorum kendimi şuanda yarın çok canım acıyacak bunu biliyorum ama yavruma kavuşacağım için bir an önce yarın olsun istiyorum mafoldumben
benimde dün kolumda ve bacağımda kaşıntılar vardı gece ise göbeğim sabaha kadar kaşındı böyle kırmızı kırmızı bişeyler çıktı sıcaktan diye düşünüyodum:uhm: karaciğerde mi olabiliyo muş offf yaakannehir
Kızlar iyi haftalar artık sonlara yaklaşıyoruz ama sıcaklar hepimizi vakitsız doğurtturacak benı de kabızlık allahım ne zor son gunlerde wcde kalmak kızlar sabah uyandığımda yan taraflarımda çok acı oluyor Neden acaba ben çok kaşınıyoırum dr.uma gıttığımde dıyeceğim yıne.. dayanılmıyor..
teşkkürler arkadaşlar darısıda sizlere olsun çok tuhaf hissediyorum kendimi şuanda yarın çok canım acıyacak bunu biliyorum ama yavruma kavuşacağım için bir an önce yarın olsun istiyorum mafoldumben
güneydılar kızlar
mihricim bende seni bugün doğuruyo sanıyodum neyse sağ salim kurtulda 1 gün önce yada sonra farketmez dimi
ya mentos o kırmızı şeyler benimde karnımda çıktı birde kaşıntı var ama karnımda sadece karaciğer değildir inşallah bilmiyorumkismile birde çatlak kremi kullanıyorum ben ondandır demiştim bak aklıma takıldı şimdi
Mihri allah yardımcınız olsun..teşkkürler arkadaşlar darısıda sizlere olsun çok tuhaf hissediyorum kendimi şuanda yarın çok canım acıyacak bunu biliyorum ama yavruma kavuşacağım için bir an önce yarın olsun istiyorum mafoldumben
marsa kesin canım allahtan birşey olmassa yarın öğle saatlerinde girecem sezeryana tek korkum marsadan özel odamı bugün ayarlayacak kuzenim ayarlayamassa yani dolu ise ben ne yaparım herkesle birlikte yapamam şimdi arayacam bakim ne yapmış eyvahedigeldismileAaaaaaaaaa sen burdamısın
bende bu saatlerde bebişi kucaklamıştır diyodum
uyandım aklıma senle zeynop geldi..
neyse 2nizde iyisiniz hihoyyyt
Marsa kesinmi?
saat kaçta gireceksin?
günaydın ceylancım... bol bol sıvı tüket canım. o biraz hafifletir. kabızlık da zor yaa
benim de ayaklarımın altı çok kaşınıyor geceden beri... kızlar ciğerden o labilir bebek erken alınabiliyormuş böyle durumlarda die yazmışlar. kafam karıştı eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?