amin canım dualarım sizlerle ve bebek hasreti çekenlere allahım herkese tattırsın bu duyguyuiyi sevindim gözünaydın mihricim.İnşallah sıkıntısız bir doğum yaşayıp bebeğini hayırlısıyla kucağını alırsın.Doğuma girdiğinde bize dua etmeyi unutma olar mı
kıss saadet videolarını izledim one döktürmek öyle sen o gün doğurmadın ya maşallah sana
hele bir dorim fys meys bırakmayacağım hepsine girecemMihri giremedin kaldı şu feyse
Esas magazin haberleri orda :roflol:
sağol canım darısı sizlere olsunmihri canim is saglikla gider saglikla donersin bebisinle eve sira bize geliyor siraya hayirlisi su ms ve kk kafami karistirdi takip edemiyorum ya ne zoirmus
benimde heryerim kaşınıyor krem kullanıyorum ama faydası olmuyor heryerim şiş ondanmı acaba heryerim gerildi sırnaşık şey
Evet yaaa bende çok fena kaşınmaya başladım.
Çatlamıyacağım diye sevinirken göbeğimin altı azda olsa çatlamış maalesef.
Bir haftadır da doğru düzgün kremlemedimğim için bu seferde göbek deliğimin orası çok fena kaşınıyor hatta kaşıntı acıya dönüşüyor resmen yaaa çok fena.
Ay koltuğa sırtımı dayadım sizle ilgileniyom
bi baktım göbüşe
göbek deliğimin altında hiiiç bişi yok
üstünde bebiş.. niye acaba
ya kızlar benim göğüslerim bugün çook acıyor birde sarımsı b ir sıvı geldi erken değilmi sizce yad a bu gelen sıvı ne bilen varmı :uhm:
ya kızlar benim göğüslerim bugün çook acıyor birde sarımsı b ir sıvı geldi erken değilmi sizce yad a bu gelen sıvı ne bilen varmı :uhm:
canım bendende arada geliyor kanalalar hazırlık yapıyormuş npormal demişti doktorum..lansonil kullanıyorum ben işe yarıyro tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?