2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi sevindim gözünaydın mihricim.İnşallah sıkıntısız bir doğum yaşayıp bebeğini hayırlısıyla kucağını alırsın.Doğuma girdiğinde bize dua etmeyi unutma olar mı
amin canım dualarım sizlerle ve bebek hasreti çekenlere allahım herkese tattırsın bu duyguyu

kıss saadet videolarını izledim one döktürmek öyle sen o gün doğurmadın ya maşallah sana

haha sgaol canim kaynanam ve ben twist yaptik odaha bir bolumu dahasi vardi
benim kiz gelemz valla oda oynak galiba ayakalri halen kaburgamda inme beliutrisi yok 42.hafta keisn gozuyle bakiyorum ben artik hayirlisi :)

mihri canim is saglikla gider saglikla donersin bebisinle eve sira bize geliyor siraya hayirlisi su ms ve kk kafami karistirdi takip edemiyorum ya ne zoirmus

Mihri giremedin kaldı şu feyse

Esas magazin haberleri orda :roflol:
hele bir dorim fys meys bırakmayacağım hepsine girecem
gez gez hanımın çiftliği felan bizde dün gezmedik yer bırakmadık en son pikniie gittik arkadaşlarla babam anneme sokakta doğuracak bu kız diyormuş bugün evdeyimişler çok benim yapasım yok :hulya:

benimde heryerim kaşınıyor krem kullanıyorum ama faydası olmuyor heryerim şiş ondanmı acaba heryerim gerildi sırnaşık şey

Ay koltuğa sırtımı dayadım sizle ilgileniyom
bi baktım göbüşe

göbek deliğimin altında hiiiç bişi yok
üstünde bebiş.. niye acaba

biriniz kovun beni şu netin başından da çamaşır sereyim neyse kalkimben çamaşırı serim gelirim

benimde heryerim kaşınıyor krem kullanıyorum ama faydası olmuyor heryerim şiş ondanmı acaba heryerim gerildi sırnaşık şey

Evet yaaa bende çok fena kaşınmaya başladım.
Çatlamıyacağım diye sevinirken göbeğimin altı azda olsa çatlamış maalesef.
Bir haftadır da doğru düzgün kremlemedimğim için bu seferde göbek deliğimin orası çok fena kaşınıyor hatta kaşıntı acıya dönüşüyor resmen yaaa çok fena.

ya kızlar benim göğüslerim bugün çook acıyor birde sarımsı b ir sıvı geldi erken değilmi sizce yad a bu gelen sıvı ne bilen varmı :uhm:

selam şekerler..mihricim yarın diem senin doğum ayy çok heyecanlı hayırlısıyla al bebişini kucağına canım..

Çatlak deyince aklıma hastanedeki kadınlar geliyor..Allahımeyvahedigeldismile .Göbeğimin alt kısmı ve bacaklarımda çatlak çok.Üzülüyordum aslında biraz ama onları görünce halime şükrettim.Kadının karnı resmen harita gibi olmuştu.eyvahedigeldismile

Ay koltuğa sırtımı dayadım sizle ilgileniyom
bi baktım göbüşe

göbek deliğimin altında hiiiç bişi yok
üstünde bebiş.. niye acaba

annesi çocuk gezmeye çıkmıştır merak etme sen e tabi sen okadar gezersen armut dibine düşer çocuğun gideceği yer yok bi aşağı bi yukarı ne yapsın yavrucak senide bi balonun içine koysunlar dur durabilirsen 9 ay kaydirigubbakcemile3

ya kızlar benim göğüslerim bugün çook acıyor birde sarımsı b ir sıvı geldi erken değilmi sizce yad a bu gelen sıvı ne bilen varmı :uhm:

canım bendende arada geliyor kanalalar hazırlık yapıyormuş npormal demişti doktorum..lansonil kullanıyorum ben işe yarıyro tavsiye ederim

Canım o sevı benim göğsümdende gelmiş.Gelmiş diyorum çünkü ben farkettiğimde göğsümün başı ında sarı pütür pütür olmuş gelmiş kurumuş yani.
Ama bi sefer oldu bir daha rastlamadım.

ne kalabalığız maşallahımız var Banyoya girmeden bir bakınıyım dedim ay mihrim valla senin stresın beni daha çok sardı..

O bebeğin için çok sağlıklı olan halk arasında ağız sütü denen sıvı. Aslında ilk bebeğin emmesi lazım. Erken gelmiş, doktoruna danış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…